Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1426 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 02 June 2011 - 01:25

The following chart covers sales from November 22, 2010 to May 22, 2011

#1427 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 June 2011 - 13:47

23 μύρια πήρανε από όλα τα volumes συνολικά, γύρω στα 3 πήρανε από το καθένα από τα 2 καινούρια volumes.
Τα υπόλοιπα ήτανε από τα προηγούμενα.

Δηλαδη σε καθε Volume ξεχωριστα εχει κανει οσες πωλησεις εχει κανει το Naruto συνολικα...ΠΑΛΙ ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο!

#1428 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 June 2011 - 14:39

τρομερες πωλησεις κριμα που αδικειται τοσο στην αμερικη....και το bleach ελεος ηταν το τελευταιο volume του arrancars saga και παλι βγηκε 9ο οσο και να'χει πεσει η ποιοτητα στην 5αδα πιστευω θα'πρεπε να ηταν.....

#1429 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 03 June 2011 - 18:48

αφου ηταν χαλι,αν ηταν στην 5αδα θα ηταν καπως παραξενο:P

απιστευτες πωλησεις παντως για αλλη μια φορα,Oda μεγαλε...

#1430 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 08 June 2011 - 15:33

απο τις ταινίες ποιές αξίζουνε ? δεν έχω δει καμία,έχω κατεβάσει την 6η λόγω διαφορετικού animation και το strong world. Μη μου πείτε όλες γιατί γενικά δεν την παλεύω να βλέπω ταινίες.

#1431 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 June 2011 - 15:35

4,5,6,7,8,9,10 από θέμα animation, με must την 6,10!

Posted Image

#1432 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 June 2011 - 15:42

Βασικα οι μονες καλες ειναι η 6 η 10 και η dead end adventure (νομιζω η 4. δεν θυμαμαι)

2bbd14fc.jpg

#1433 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 08 June 2011 - 15:47

thx :thatsit:, κάποια στιγμή θα τις τσεκάρω.

#1434 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 08 June 2011 - 16:00

Την 6η τη σκηνοθέτησε ο Mamoru Hosoda (Toki wo Kakeru Shoujo, Summer Wars) και η ποιοτική διαφορά της από όλες τις υπόλοιπες είναι εμφανής.

#1435 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2011 - 07:01

Την 6η τη σκηνοθέτησε ο Mamoru Hosoda (Toki wo Kakeru Shoujo, Summer Wars) και η ποιοτική διαφορά της από όλες τις υπόλοιπες είναι εμφανής.

αλλα και στα της πλοκης εχει και ενα σκοτεινο υποβαθρο ... η μονη που μου αρεσε. αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι αυτη με το λουλουδι που μιλαει
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1436 KrisLyn

KrisLyn

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 22 June 2011 - 17:47

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό τόπικ, αλλά μήπως μπορεί κανείς να μου πει που μπορώ να βρω ΜΟΝΟ τους υπότιτλους για τα αρχικά επεισόδια?? Δηλαδή αρχεία srt (ή οποιοδήποτε άλλο είδος script, δε με πειράζει) για τα επεισόδια 60-130 , κατά προτίμηση στα αγγλικά. Ψάχνω εδώ και μέρες αλλά αυτά που βρίσκω δεν βγάζουν και πολύ νόημα. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

#1437 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 June 2011 - 11:47

Υπάρχει ο μπακαλίστικος τρόπος (που θα σου προτείνω) με την ελπίδα ότι θες τα subs για προσωπική χρήση. Αν θες να τα χρησιμοποιήσεις για greek fansubs καλό θα ήταν να επικοινωνίσεις απευθείας με τα group που αναφέρω παρακάτω (έτσι θα τα βρείς και πιο γρήγορα).

Λόγω παλαιότητας των επεισοδίων το "ευκολότερο" που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις αμερικάνικά dvd-rips και να κάνεις από κάθε επεισόδιο extract τους υπότιτλους (οδηγίες από αγαπητό συμφορουμίτη μας).

Όποιος και να διαλέξεις από τα δύο κυριότερα ripping groups που βρήκα ( Anime-Supreme και DBNL ) το ίδιο θα είναι.
Απλά πρέπει ρίξεις ένα μικρό ψάξιμο για να βρεις τα επεισόδια (google and their irc channels).

Δυστυχώς δεν έχω εύκαιρο να σου προτείνω κάποιον πιο γρήγορο τρόπο (κάτι θα μου διαφεύγει). Δυστυχώς δεν βρίσκω μαζεμένα τα subs κάπου.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1438 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 23 June 2011 - 13:01

αλλα και στα της πλοκης εχει και ενα σκοτεινο υποβαθρο ... η μονη που μου αρεσε. αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι αυτη με το λουλουδι που μιλαει

Ναι, σε πολλούς άρεσε αυτή η ταινία. Εμένα με παραξένεψε λόγω διαφορετικού σχεδίου και υπόβαθρου (πολύ σκοτεινή ταινία). Προσωπικά, δεν θα την έβαζα στις αγαπημένες μου. Αγαπημένες μου είναι η 4 (Dead End Adventure), 10(Stong World) και από άλλες δεν θυμάμαι και πολύ καλά (ε 10 ταινίες είναι!)
Posted Image

#1439 KrisLyn

KrisLyn

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 23 June 2011 - 19:30

Πολύ χρήσιμη η βοήθειά σου RiDeLub! Thanks!!!

#1440 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 26 June 2011 - 19:26

Ξερετε κανενα site που να εχουν κανει tracking ανιμε και μανγκα??? Εννοω κατι σαν αυτο που υπαρχει για το ναρουτο.

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381