Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1111 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 June 2010 - 19:24

ε αυτα που δειχνει προβλεπεται το επομενο one piece να εχει λιγοτερες πωλησεις και απο το bleach που ειναι τελειως χωμα τελευταια

Πολυ δραματικο σε βρισκω?? Εσυ το ονε πιεσε το βλεπεις γ τον sanji?? Θα συμφωνησω με dragon! Μαλλον ο sanji το κανει εσκεμμενα γ να παρει power up!

Posted Image

#1112 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 06 June 2010 - 19:27

Πολυ δραματικο σε βρισκω?? Εσυ το ονε πιεσε το βλεπεις γ τον sanji?? Θα συμφωνησω με dragon! Μαλλον ο sanji το κανει εσκεμμενα γ να παρει power up!

power up? δηλαδή?
εγώ νόμιζα ότι το κανει για να βρει την ευκαιρία να φύγει από εκεί με κάποιον τρόπο...!

#1113 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 June 2010 - 19:29

Spoiler: anime 454

Edited by Nighteyes, 06 June 2010 - 20:14.
spoiler tag added

Posted Image

#1114 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 06 June 2010 - 19:54

filler σκηνή δεν είναι αυτή?

#1115 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 June 2010 - 21:23

Και γω πιστεύω θέλει να φύγει...
Posted Image

#1116 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 07 June 2010 - 08:26

υπαρχουν καποια πραγματα στο one piece που τα θεωρω πλεον δεδομενα, ο sanji να την πεφτει συνεχεια στην nami και στην robin. ο zoro να χανεται συνεχεια κτλ. αν κατι απο αυτα σταματησει το one piece δεν θα μου αρεσει πια, τουλαχιστον οχι οσο πριν, και νομιζω οτι το ιδιο ισχυει και για αρκετους αλλους

Posted Image

#1117 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 07 June 2010 - 08:42

Δε τον έχω για τόσο χαζο τον Oda ώστε να διαλύσει τα πάντα σε μια στιγμη.
Προσωπικά το επεισόδιο περιμένω να το δω απο yibis, αλλα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Αυτά τα επεισόδια ειναι side story απο τα covers;
Posted Image

#1118 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 07 June 2010 - 08:51

Δε τον έχω για τόσο χαζο τον Oda ώστε να διαλύσει τα πάντα σε μια στιγμη.
Προσωπικά το επεισόδιο περιμένω να το δω απο yibis, αλλα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Αυτά τα επεισόδια ειναι side story απο τα covers;

yep, φιλερς σχεδον ασχετα με το μανγα. τωρα που το λες ενα cover ειχε τον usopp χοντρο. πω πω αν το δω και αυτο :deadga6:

Posted Image

#1119 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 June 2010 - 00:21

Spoiler:

επισης επειδη αυτα τα anime chapters παρεμβαινουν σημαντικα και επιρεαζουν το πιθανο μελλον, υποψιαζομαι οτι δεν ειναι πραγματικα filler, απλα ειναι πραγματα που ο Oda θα γραψει στο manga αργοτερα
για να τους εστειλε εκει σημαινει οτι ξερει ηδη τι συνεβει στον καθε χαρακτηρα και πως μετα θα ξεφυγουν, και μου φαινεται δυσκολο να βλεπουμε στο anime οτι κατεβει στο κεφαλι τους.

Edited by Nighteyes, 11 June 2010 - 09:53.
spoiler tag added

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#1120 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 June 2010 - 01:22

επισης επειδη αυτα τα anime chapters παρεμβαινουν σημαντικα και επιρεαζουν το πιθανο μελλον, υποψιαζομαι οτι δεν ειναι πραγματικα filler, απλα ειναι πραγματα που ο Oda θα γραψει στο manga αργοτερα

Βασικά όχι. Τα εξώφυλλα λειτουργούν ενημερωτικά ή/και χιουμοριστικά. Ποτέ δεν έχει γράψει κάτι επιπλέον γι'αυτά. Επίσης, αμφιβάλλω αν συνεργάζεται καθόλου με τους δημιουργούς του anime o Oda, με εξαίρεση το Strong World.

Anyway, δεν έχουν και πολύ περισσότερο ψωμί οι ιστορίες των υπόλοιπων, η μια σελίδα την εβδομάδα είναι μάλλον αρκετή. Άσχετο αν στο anime δεν έχουν τι να δείξουν. Έχουν ξανακάνει animate εξώφυλλο άλλωστε.

#1121 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2010 - 17:59

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1122 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 June 2010 - 12:19

Spoiler:

Τα έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Spoiler:
δεν θέλω να βγω off topic. Όποιος θέλει να μάθει τις διαφορές ας πάει σε καμιά wikipedia.

Posted Image

Posted Image

#1123 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 17 June 2010 - 00:02

οντως ειχαμε μονο 2 εξωφυλλα για καθε side story και ολα τα υπολοιπα ειναι ψιλοφιλερς αλλα πιστευω οτι ελπιζω να συμβουλευονται τον οντα στην τοει...

#1124 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 19 July 2010 - 05:19

παιδια κατι σχετικο με το manga.

απο ποιο group το προτιματε εσεις?

#1125 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 19 July 2010 - 09:50

Παίδες, μήπως έχουμε νεότερα σχετικά με την ταινία? Είναι η μοναδική που θέλω να δω πολύ επειδή την έγραψε ο Oda

@6Greed9
Τι εννοείς group? Μεταφραστικό? Εγώ online τα διαβάζω στο onemanga και τα τελευταία στο mangastream. Όποιο χρησιμοποιούν αυτά τα 2 site...

Posted Image