Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#2296 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 11 July 2014 - 12:30

Το ίδιο είπε και ο Akira Toryiama. Επίσης είχε πεί ότι είχε να δεί την οικογένεια του καιρό ... γιαυτό και δεν το συνέχεισε αλλο. Τα σχόλια δικα σας

MbcN7u5.png

#2297 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 11 July 2014 - 13:18

Δεν ξέρω φίλε, προτιμώ να πιστέψω έναν γιατρό παρά έναν mangaka..

#2298 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 11 July 2014 - 16:07

Πηγαινε διαβασε το bakuman εχει αρκετα σημεια που δειχνει το ποσο σκληρη δουλεια ειναι και ποσο κακο ωραριο εχει  αμα εισαι mangaka σε weekly Manga και σκεψου οτι ο Oda το κανει απο το 97 το one piece χωρις τεραστια breaks τυπου Ηunter x Ηunter

#2299 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 11 July 2014 - 16:58

Πότε είπα οτι η δουλεία ενός mangaka δεν είναι πολύ δύσκολη;

#2300 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 11 July 2014 - 17:05

Πότε είπα οτι η δουλεία ενός mangaka δεν είναι πολύ δύσκολη;

Απο τη στιγμη που γελας με τις ωρες υπνου των Mangaka

header.jpg?t=1485907896

#2301 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 11 July 2014 - 18:14

Απο τη στιγμη που γελας με τις ωρες υπνου των Mangaka

Γελάω επειδή απο όσο ξέρω το να κοιμάται ένας άνθρωπος 4 ώρες την ημέρα είναι αδύνατο. Μην λες οτι να 'ναι.

Edited by Stam, 11 July 2014 - 18:15.

#2302 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 11 July 2014 - 22:47

Γελάω επειδή απο όσο ξέρω το να κοιμάται ένας άνθρωπος 4 ώρες την ημέρα είναι αδύνατο. Μην λες οτι να 'ναι.

Εγω παλι μεσα στην εξεταστικη περιοδο για ενα μηνα κοιμομουν περιπου 4-5 ωρες την ημερα.Αρα κανω το αδυνατο.Μηπως ειμαι γαματος;

header.jpg?t=1485907896

#2303 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 11 July 2014 - 23:06

Φαντάρος έχεις πάει;

Έχω βγάλει μήνα με τέσσερις ώρες την ημέρα σε περίοδο εμπλοκής +την ορθοστασία στις σκοπιές και τις διάφορες κουραστικές εργασίες κάθε μέρα.

Δεν είναι αδύνατο, ειδικά αν σε υποχρεώνουν να το κάνεις. Καλό για την υγεία σίγουρα δεν είναι άλλα με διαλείμματα κάπου κάπου και παρακολούθηση από γιατρό και αναλόγως την κατάσταση του καθενός είναι εφικτό.

Επίσης να συμπληρώσω πως οι Ιάπωνες είναι λαός που καταναλώνουν energy drinks και διάφορα άλλα συμπληρωματικά για πλάκα, οπότε μη σε εκπλήσσουν τέτοια ωράρια, άλλωστε μιλάμε για μια χώρα που τέτοια φαινόμενα είναι τόσο συνηθισμένα που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο του εργαζομένου και έχουν δική τους λέξη, βλέπε Karoushi (過労死).

LfNX0dh.png

#2304 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 12 July 2014 - 13:18

Δεν μιλάμε για ένα μήνα εδώ πέρα.... αλλα συνεχόμενα χρόνια! Επίσης @Saito αυτό που λες στο τέλος δεν με επαληθεύει;;; Άρα συμφωνείς μαζί μου?! Πάντως όταν είπα οτι το έχω ακούσει απο γιατρό την αλήθεια έλεγα και προχθές το έψαχνα και στο ίντερνετ για να είμαι σίγουρος οτι δεν λέω μαλακίες! (χωρίς να σημαίνει οτι το ίντερνετ είναι πάντα αξιόπιστη πηγή)
Τέσπα για να μην το κουράσουμε περισσότερο το θέμα ας πούμε οτι έχετε δίκιο και εγώ άδικο.

Edited by Stam, 12 July 2014 - 13:21.

#2305 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 12 July 2014 - 15:22

Συγχωρα με τωρα,νομιζω δε ξερεις τι λες απο την αρχη και πας και το κλεινεις του τυπου "ας πουμε εχετε δικιο".

Δεν μιλάμε για ένα μήνα εδώ πέρα.... αλλα συνεχόμενα χρόνια! Επίσης @Saito αυτό που λες στο τέλος δεν με επαληθεύει;;; Άρα συμφωνείς μαζί μου?!

Επίσης να συμπληρώσω πως οι Ιάπωνες είναι λαός που καταναλώνουν energy drinks και διάφορα άλλα συμπληρωματικά για πλάκα, οπότε μη σε εκπλήσσουν τέτοια ωράρια, άλλωστε μιλάμε για μια χώρα που τέτοια φαινόμενα είναι τόσο συνηθισμένα που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο του εργαζομένου και έχουν δική τους λέξη, βλέπε Karoushi (過労死).

Για μενα σου θεσα παραδειγμα που κοιμομουν ελαχιστες ωρες μεσα στο μηνα,σαφως δεν ειναι υγιες,αλλα γινεται δεν ειναι "αδυνατο" να γινει και δεν ειναι δυστηχως "αστειο".
Πως ακριβως επαληθευεσε στα τελευταια του Saito?Ειπε πως οι περισσοτεροι στην Ιαπωνια πεθαινουν απο υπερκοπωση και καταναλωνουν πολλα energy drinks.Αυτο πως σου ακυρωνει οτι δε γινεται και κοιμουνται λιγες ωρες ολα αυτα τα χρονια;Γινεται μαλιστα σε πολλους mangaka και ειναι ανησυχητικο απο ενα σημειο και μετα σε mangaka που κανουν μακροχρονια manga(αμα παθει κατι ο Oda δε θα ναι καθολου αστειο,καλυτερα να παιρνει διαλλειματα και ας περιμενουμε μια ή 2 επιπλεον βδομαδες απο το να παθει κατι και το manga να μην εχει τελος)

Κάθε μέρα κοιμάται 4 ώρες μόνο και εσείς τώρα το πιστεύετε αυτό;

Αμα κανει τετοια ωραρια,καταναλωνει πολλα energy drinks και καπνιζει ολο το δασος της Ιαπωνιας,ναι ειναι λογικο να πιστεψουμε μαζι με ολες τις φορες που αρρωστησε οτι κοιμαται τοσες ωρες.
Αυτα απο μενα πανω στο θεμα.Τα συμπερασματα δικα σας.

Edited by Toriko, 12 July 2014 - 15:25.

header.jpg?t=1485907896

#2306 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 12 July 2014 - 15:43

Η αληθεια ειναι πως στην Κινα εχουν ενα θεμα με τον υπνο, τωρα με το μουντιαλ ενας πεθανε εξαιτιας της διαφορας ωρας Βραζιλια-Κινα.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2307 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 July 2014 - 17:05

Καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες οσον αφορα την διαρκεια του υπνου και αυτο εξαρταται απο διαφορους παραγοντες,οπως η ηλικια,ο τροπος ζωης και τα γενετικα χαρακτηριστικα.Επισης μπορεις να εκπαιδευστεις να κοιμασαι λιγοτερο,χωρις αυτο να σημαινει οτι η υγεια σου και η αποδοση σου δεν θα επηρεαστουν...Λογικα αυτο συμβαινει με τον Oda και εχει τοσα προβληματα υγειας τελευταια.

image.jpg

#2308 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 12 July 2014 - 19:05

"Κάθε μέρα κοιμάται 4 ώρες και μπορεί και την παλεύει ακόμα;" Είπα αυτό που είπα πριν με διαφορετικά λόγια, ευχαρίστημένος τώρα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο butthurt. Μια χαρά ξέρω τι λέω απο την αρχή μάλιστα και πήγα να το κλείσω για να μην παρατραβιχτεί η συζήτηση και άλλο και καταλήξουμε να βριζόμαστε για ηλίθειους λόγους. Εγώ πάντως ακομα δεν έχω πιστεί και προφανώς είναι δικό μου θέμα αυτό. Δεν πρόκειται να το συνεχίσω άλλο το θέμα, τέλος. Δες τον άλλον πως έχει φρικάρει, έλεος.

edit: Πάντε ψάξτε το λίγο όλοι σας το θέμα λίγο περισσότερο και μην λέτε μόνο το τι νομίζετε εσείς! Άλλο να μιλάμε για 1 μήνα, ΑΝΤΕ 1 χρόνο και άλλο για συνεχόμενα χρόνια.

Edited by Stam, 12 July 2014 - 19:09.

#2309 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 12 July 2014 - 20:38

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο butthurt. Μια χαρά ξέρω τι λέω απο την αρχή μάλιστα και πήγα να το κλείσω για να μην παρατραβιχτεί η συζήτηση και άλλο και καταλήξουμε να βριζόμαστε για ηλίθειους λόγους.

το έψαχνα και στο ίντερνετ για να είμαι σίγουρος οτι δεν λέω μαλακίες!

Εισαι ο μονος που βριζει σε ολη τη συζητηση,εγω δε σου μιλησα κατα αυτο το τροπο καθολου.Αν σε πειραξε το "μηπως ειμαι γαματος" τοτε νταξει,no comment.Οσο για το "butthurt",αμα ειναι να μη μιλαμε καθολου.Να λεμε ο Stam εχει παντα δικιο να τον ακουμε.Εχει ξεφυγει πλεον το thread,οποιος Mod ειναι να συγυρισει αυτο το αχουρι με τον υπνο.
Με ολη αυτη τη συζητηση νυσταξα.Παω να κοιμηθω κανα 28ωρο να χορτασω υπνο :P .

header.jpg?t=1485907896

#2310 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 July 2014 - 18:52

Spoiler: Oda Reveals What the One Piece Isn’t

Ειμαι καπως ανακουφισμενος

image.jpg