Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#2206 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 25 May 2013 - 12:30

διαφωνω, θεωρω οτι υπαρχει ενα ειδος καταταξης μεταξυ τους.

οι moria , crocodile , jinbe , ηταν σαφως πιο αδυναμοι πριν τον πολεμο απο τους kuma , mihawk , doflamingo και hancock οι οποιοι (οι 3 τελευταιοι τουλαχιστον) εχουν haki, ενω προσωπικα θεωρω τον kuma cheat και θα ηθελα να τον δω απεναντι σε δυνατο αντιπαλο

ο jinbe παλι λογο fishman karate θεωρω οτι "εχει" τον crocodile σε μαχη (αρκετα δυσκολη και χρονοβορα μαχη ομως)

Edited by SupG18, 25 May 2013 - 12:32.

Posted Image

#2207 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 25 May 2013 - 13:22

.

Spoiler:

Spoiler:

Edited by WillOfTheD, 25 May 2013 - 13:23.

#2208 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 25 May 2013 - 14:07

Spoiler:

Spoiler:

Edited by SupG18, 25 May 2013 - 14:08.

Posted Image

#2209 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 25 May 2013 - 14:22

Spoiler:

Spoiler:

#2210 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 25 May 2013 - 15:13

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κατάταξη δύναμης των Shickibuckai και αυτό είναι το ωραίο με την οργάνωση τους. Όλοι τους έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αλλά στο τέλος κανείς δεν βγαίνει υπεράνω (εκτός από τον Moria που δηλώθηκε ξεκάθαρα ότι θεωρείτε πολύ αδύναμος για Shickibuckai).

Νομίζω ότι υπάρχει.

Ο Mihawk είναι ο καλύτερος ξυφομάχος και rival του Shanks και αυτό από μόνο του μιλάει για το στατους που έχει στον κόσμο του OP.

Και γενικά γίνεται ειδική μνεία για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Doflamingo και το ότι οι Admirals είναι οι μόνοι που μπορούν να τον πιάσουν.
Συν του ότι το πλήρωμα του είναι με διαφορά πιο δυνατό από τα πληρώματα των άλλων Shichibukai.

Spoiler:

#2211 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 May 2013 - 17:01

ο mihawk δεν εχει πληρωμα :P

Edited by Kenobi-sensei, 25 May 2013 - 17:01.

#2212 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 25 May 2013 - 17:14

Άποψη μου πως Boa>Law atm.
Beyond the Grave Posted Image

#2213 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 25 May 2013 - 17:39

οι moria , crocodile , jinbe , ηταν σαφως πιο αδυναμοι πριν τον πολεμο απο τους kuma , mihawk , doflamingo και hancock οι οποιοι (οι 3 τελευταιοι τουλαχιστον) εχουν haki, ενω προσωπικα θεωρω τον kuma cheat και θα ηθελα να τον δω απεναντι σε δυνατο αντιπαλο

Και γενικά γίνεται ειδική μνεία για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Doflamingo και το ότι οι Admirals είναι οι μόνοι που μπορούν να τον πιάσουν.
Συν του ότι το πλήρωμα του είναι με διαφορά πιο δυνατό από τα πληρώματα των άλλων Shichibukai.

Spoiler:

Ο Mihawk είναι ο καλύτερος ξυφομάχος και rival του Shanks και αυτό από μόνο του μιλάει για το στατους που έχει στον κόσμο του OP.

Spoiler:

Τα επίπεδα δύναμης στο One Piece δεν είναι ξεκάθαρα. Ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι κάποιοι είναι δυνατότεροι από τους άλλους (αν και δεν θεωρώ ότι ο Mihawk είναι ο πιο δυνατός από τους επτά), αλλά γεγονός παραμένει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί στην σειρά.

edit: spoiler tags

Edited by Osama Bin Laden, 25 May 2013 - 18:01.

#2214 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 May 2013 - 17:56

βαλτε spoilers παιδια :P

Spoiler:

Τα επίπεδα δύναμης στο One Piece δεν είναι ξεκάθαρα. Ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι κάποιοι είναι δυνατότεροι από τους άλλους (αν και δεν θεωρώ ότι ο Mihawk είναι ο πιο δυνατός από τους επτά), αλλά γεγονός παραμένει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί στην σειρά.

Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#2215 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 25 May 2013 - 18:20

Spoiler:

#2216 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 May 2013 - 18:23

Spoiler:

Spoiler:

Edited by zoro77, 25 May 2013 - 18:25.

2po6sfa_jpg.gif

#2217 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 25 May 2013 - 18:38

Spoiler:

Spoiler:

edit: spoiler tags

Spoiler:

Spoiler:

#2218 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 May 2013 - 19:08

Spoiler:

image.jpg

#2219 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 25 May 2013 - 19:55

@Kaidou.

Spoiler:

Και δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να υπολογίζω τα μικρά ματσάκια στον πόλεμο; As far as I am concerned, είναι πολύ πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών από οποιοδήποτε συζήτηση κάνουμε εδώ. Αποτελούν canon υλικό.

Όπως και να έχει, όπως και στο thread του latest chapter, έχει αποδειχθεί ότι είναι ανούσιο να μιλάμε για power levels και δυνάμεις, γιατί στο τέλος καταλήγουμε όλοι ένα βήμα πριν τα θρυλικά flame wars του μακρινού παρελθόντος. Από την δικιά μου την μεριά, δεν θα την συνεχίζω αυτή την συζήτηση.

#2220 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 May 2013 - 20:21

Spoiler:

image.jpg

Back to One Piece