Edited by Mad_Hatter, 28 October 2012 - 16:55.
spoiler tags
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Posted 27 October 2012 - 15:12

Posted 28 October 2012 - 16:22
Posted 28 October 2012 - 16:45
Κάποιος με πρόλαβεΕχετε πανω απο δυο σελιδες που του εχετε ταραξει τα αυτια στα σποιλερ. Εχει καταντησει αηδια η ολη κατασταση. Και φταινε εξισου Σ.Ο. και χρηστες. Καλή συνέχεια.
Posted 28 October 2012 - 16:57
Πρέπει να είναι ok τώρα
στο μέλλον παρακαλώ κάντε report όταν βλέπεται post που δεν συμβαδίζει με τους κανόνες : )
Posted 28 October 2012 - 17:11
Aπορω αν υπαρχει εστω και ΜΙΑ @#%@^%^ φορά που να τηρηθηκαν οσα προβλεπονται περι σποιλερ.
Εσυ στη θεση μου θα το ξαναπαταγες; Και αν ναι, γιατι;
Δεν ειναι προσωπικο, ισχυει για πολυ κοσμο.
Posted 28 October 2012 - 17:41
Επίσης, δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από ένα subforum 24 ώρες or anything, και αν ξεχαστούμε ξεχαστήκαμε, thats it. Καταλαβαίνω την ξενέρα, αλήθεια έχω φάει πολλά spoilers στο net.
Τώρα το γιατί είμαστε ευγενικοί, θεωρούμε ότι έχουμε απέναντι μας σοβαρά άτομα ικανά να καταλάβουν τις παραινέσεις μας, σαν forum είμαστε κατά του βούρδουλα των bans σαν μέσο επιβολής.
Τώρα γιατί να πατήσεις το report button?
Έγώ γιατί να κάνω moderating? Γιατί θέλω να κάνω το forum λίγο καλύτερο. Άμα έχεις την ίδια διάθεση με εμένα, απλά σου ζητάω να δώσεις ένα χεράκι. Το "ρουφιανόκουμπο" το βρίσκω λάθος χαρακτηρισμό και σίγουρα όσσους το χρησιμοποιούνε δε τους βλέπουμε σαν τους καταδότες με την κουκούλα or anything.
Posted 28 October 2012 - 18:08
Και αν ναι, γιατι ρε πουλακι μου; Να καταλάβω και γω το νοημα να μη νιωθω μλκας.
Το "και εγώ έχω φάει σποιλερ"
και το "ειμαστε κατά του Χ και του Ψ αλλα το γραφουμε στους κανονισμους του σαιτ" θα το αφήσω απλώς ασχολιαστο.
Posted 28 October 2012 - 18:54

αυτα... ΧD
ps σορρυ για τα ορθογραφικα βιαζομαι πολυ....

Edited by Zem@c, 28 October 2012 - 18:55.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 28 October 2012 - 19:36
Επεξήγηση: Πρώτα μισό να δω αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα. Πίστεύεις ότι είμαστε υπερβολικά ελάστικοί, σωστά? Με αυτή την πολιτική τρέχει το forum από το 2005, και πιστεύουμε ότι τρέχει σχετικά καλά. Δέχομαι το παράπονο και προφανώς θα το δουν και οι υπόλοιποι της team μιας και αυτά δεν τα αποφασίζω μόνος, αλλά αυτή είναι η πολιτική μας. Το ότι προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα bans/warns όμως δε σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιούμε καθόλου. Έχουμε γίνει αυστηροί, έχουμε ρίξει bans/warns εκεί που κρίθηκε ότι χρειαζόταν, εδώ προσωπικά κρίνω πως είναι αυστηρό και η κατάσταση μπορεί να λυθεί με μία παραίνεση.
Δηλαδή φαντάζομαι μου ζητάς να ρίξω ban η warning στους Spaceman, Redpower1989, Mimisman, Usopp MZ, Zoro77, Kaidou επειδή δεν χρησιμοποίησαν spoiler tags. Δεν είμαστε τόσο αυστηροί, και κανένας από αυτούς δεν έχει ξαναδώσει αφορμή. Δηλαδή αν δίναμε εδώ warnings, τι θα κάναμε αλλού.
Τώρα πίσω στο γιατί να χρησιμοποιείς το report ξανά. Όπως σου είπα και πριν, για να μας βοηθήσεις να κάνουμε τι δουλεία μας, άμα θες. Και εγώ προσωπικά το εκτιμώ κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιεί, δεν υπάρχει περίπτωση να σε θεωρήσω μλκα ποτέ. Και μόνο καλό κάνεις χρησιμοποιώντας το.
Αν θεωρείς ότι δεν αξιοποιούμε την βοήθεια σου και πάει χαμένος ο κόπος σου, διαφωνώ.
Και η κατάσταση με τα spoilers θεωρώ ότι εχει βελτιωθεί αρκετά από όταν πρωτομπήκα.
Το "και εγώ έχω φάει spoilers" δε ξέρω πως το κατάλαβες, αλλά για να δεις ότι καταλαβαίνω τον λόγο που νευρίασες το έγραψα.
Btw προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το "report this" δεν πήγαινε σε όλους και όχι σε εσένα προσωπικά.
Posted 28 October 2012 - 19:46
Και η κατάσταση με τα spoilers θεωρώ ότι εχει βελτιωθεί αρκετά από όταν πρωτομπήκα.
Ok. Γεια.
Posted 28 October 2012 - 19:51
Posted 28 October 2012 - 20:54
Edited by Kenobi-sensei, 28 October 2012 - 22:25.
Posted 28 October 2012 - 22:19
Για τα spoilers.Δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο να ζητήσεις από τα παιδία να βάλουν spoilers tags.΄Υμαρτον δήλαδή,για κάτι που φτιάχνετε να γίνει τόση φασαρία.
Posted 28 October 2012 - 22:24
Δηλαδή φαντάζομαι μου ζητάς να ρίξω ban η warning στους Spaceman, Redpower1989, Mimisman, Usopp MZ, Zoro77, Kaidou επειδή δεν χρησιμοποίησαν spoiler tags.
ελπιζω αυτο να μην ηταν απαντηση προς εμενα..... ποτε δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενα ατομα το τονιζω αυτο (φιλικα παντα... dont worry δεν εκνευριστικα/παρεξηγησα)
με λιγα λογια η προταση μου¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ τα members οπως μα εκπαιδευσατε και εμασ... χωρισ μπαν κτλ.... να φαινονται ΣΑΦΗ ΟΡΙΑ.... οπως ειπε και ο kenobi μπαμ και τελος. "μεχρι εδω"...αυτο το εκανε και ο night-eyes ή καπως ετσι... αυτα τα λιγα απο εμενα...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 29 October 2012 - 19:36
Βλέπω κάτι πράγματα τόσο απαράδεκτα και τραγικά που ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών που τα γράφουν.
Αν πιστεύετε ότι οι moderators του aNiMe//GR δεν έχουν ζωή ή ασχολούνται μόνο με το op subforum FLASHNEWS : NOT FUCKING TRUE
Γιατί το op subforum είναι το πιο προβληματικό κομμάτι του forum? Γιατί όσες παρατηρήσεις και αν κάνουμε αντιμετωπίζονται με ειρωνία? Γιατί ακόμα και όταν είμαστε αυστηροί και ρίχνουμε warnings δεν γίνεται τίποτα? Πόσες φορές μπορεί ένας άνθρωπος να πει το ίδιο πράγμα στα ίδια άτομα και να μην καταλήξει με ζουρλομανδύα? Γιατί όταν είμαστε αυστηροί μας βρίζετε και όταν δεν είμαστε πάλι μας βρίζετε? Με πόση αγένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί ένας άνθρωπος που δουλεύει εθελοντικά? Πόσες ρητορικές ερωτήσεις χωράνε σε μία παράγραφο?
Ακούστε τί θα κάνουμε λοιπόν.
Το οp subforum θα κλείσει μέχρι να μάθετε
- Να μιλάτε ευγενικά στους συνομιλητές σας
- Να βάζετε spoilers
- Να μην κάνετε posts με μία λέξη ή ένα emoticon
- Να μην είστε off topic όλη την ώρα
Πώς σας φαίνεται αυτό? Καληνύχτα.