Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1951 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 27 October 2012 - 15:12

Spoiler: Fishman island

Edited by Mad_Hatter, 28 October 2012 - 16:55.
spoiler tags

Posted Image

#1952 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 October 2012 - 16:22

Εχετε πανω απο δυο σελιδες που του εχετε ταραξει τα αυτια στα σποιλερ. Εχει καταντησει αηδια η ολη κατασταση. Και φταινε εξισου Σ.Ο. και χρηστες. Καλή συνέχεια.

stasou%2520mygdala.jpg

#1953 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 28 October 2012 - 16:45

Εχετε πανω απο δυο σελιδες που του εχετε ταραξει τα αυτια στα σποιλερ. Εχει καταντησει αηδια η ολη κατασταση. Και φταινε εξισου Σ.Ο. και χρηστες. Καλή συνέχεια.

Κάποιος με πρόλαβε

MbcN7u5.png

#1954 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 October 2012 - 16:57

ναι συγνώμη, ξεχάστηκα
Πρέπει να είναι ok τώρα

στο μέλλον παρακαλώ κάντε report όταν βλέπεται post που δεν συμβαδίζει με τους κανόνες : )

qzMHWHd.png

#1955 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 October 2012 - 17:11

Τι λες ρε φιλε αφου ψοφησει να σε φωναξω γιατι βρωμισε; Το χετε παρατησει στην τυχη του εδω και μηνες το θεμα και δεν ασχολειται κανενας αμα δεν πατησουμε το ρουφιανοκουμπο. Που τι δλδ ερχεστε για μια "ευγενικη παρεναιση" λιγη σβηστρα, και απο δω παν κι άλλοι. Αλλα αν μιλησουμε από την άλλη "κανουμε backseat moderating".

Aπορω αν υπαρχει εστω και ΜΙΑ @#%@^%^ φορά που να τηρηθηκαν οσα προβλεπονται περι σποιλερ.

Εσυ στη θεση μου θα το ξαναπαταγες; Και αν ναι, γιατι;

Δεν ειναι προσωπικο, ισχυει για πολυ κοσμο.

stasou%2520mygdala.jpg

#1956 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 October 2012 - 17:41

Καταρχήν το moderating είναι εθελοντική δουλεία, δεν έχει κανείς μας καμμία υποχρέωση να το κάνει. Τα πράσινα γράμματα στο όνομα? Σίγουρα πιο ωραία από τα γκρίζα, αλλά not worth it.

Επίσης, δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από ένα subforum 24 ώρες or anything, και αν ξεχαστούμε ξεχαστήκαμε, thats it. Καταλαβαίνω την ξενέρα, αλήθεια έχω φάει πολλά spoilers στο net.

Τώρα το γιατί είμαστε ευγενικοί, θεωρούμε ότι έχουμε απέναντι μας σοβαρά άτομα ικανά να καταλάβουν τις παραινέσεις μας, σαν forum είμαστε κατά του βούρδουλα των bans σαν μέσο επιβολής.

Τώρα γιατί να πατήσεις το report button?
Έγώ γιατί να κάνω moderating? Γιατί θέλω να κάνω το forum λίγο καλύτερο. Άμα έχεις την ίδια διάθεση με εμένα, απλά σου ζητάω να δώσεις ένα χεράκι. Το "ρουφιανόκουμπο" το βρίσκω λάθος χαρακτηρισμό και σίγουρα όσσους το χρησιμοποιούνε δε τους βλέπουμε σαν τους καταδότες με την κουκούλα or anything.

qzMHWHd.png

#1957 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 October 2012 - 18:08

Ωραια. Αν θεωρεις οτι εχεις "απέναντι σου σοβαρά άτομα ικανά να καταλάβουν τις παραινέσεις" απαντησε μου ακριβως σε αυτό που σε ρωτάω: Αν το ειχες πατησει πανω από 20 φορές, όπως εγώ (προφανως και ηταν αστεισμος λοιπον το "ρουφιανοκουμπο") και δεν αλλαζε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ τον τελευταιο χρόνο - πιθανως διότι η ομάδα ειναι "κατά του βούρδουλα των bans σαν μέσο επιβολής" - θα το ξανακανες;

Και αν ναι, γιατι ρε πουλακι μου; Να καταλάβω και γω το νοημα να μη νιωθω μλκας.

Το "και εγώ έχω φάει σποιλερ"

και το "ειμαστε κατά του Χ και του Ψ αλλα το γραφουμε στους κανονισμους του σαιτ" θα το αφήσω απλώς ασχολιαστο.

stasou%2520mygdala.jpg

#1958 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 28 October 2012 - 18:54

Make Love Not WAR... :P kidding... XD εν μερη συμφωνω και με τους δυο σας... αλλα θα πω κατι που εχω παρατηρησει και πειτε μ αν συμφωνειτε... ολοι εμεις οι "παλιοι" που πριν 3 χρονια ποσταραμε ολη την ωρα καθε μερα γιατι γουσταραμε να συζηταμε εντος θεματος παντα.. τωρα εχουμε "εξαφανιστει"..γενικα το φορουμ δεν ειναι οπως παλια.. λιγο σποιλερ εδω λιγο ασκοπες συζητησεις εκει... σε ξενερωνει αρκετα... εγω προσωπικα ασοχλουμαι μονο με το ο.π. φορουμ οποτε εχω συνδιασει αυτην την κατασταση με την ""κοιλια" που κανει τωρα το ανιμε-μανγκα/// αλλα ειλικρινα οι συζητησεις που ανοιγονται δν με εμπνεουν να ασχοληθω εστω και στο ελαχιστο... ξερω οτι ειναι δουλεια σας να βαζετε ταξη..ξερω οτι ειναι εθελοντικο κτλ κτλ... εινι δυσκολο οκ... αλλα εγω θυμαμαι που οταν η συζητηση ξεφευγε ή οταν σποιλερ ξεφευγαν εδω κ εκει και εσυ μοντερεϊτορ οπως και πολυ αλλοι βαζατε ΤΑΞΗ και ΜΕ ΠΕΙΘΩ μας μαθαινατε πως λειτουργεί το φορουμ... και εγω ξυνιζα στην αρχη και με χαλαγε ΑΛΛΑ καταλαβα οτι ειχατε απολυτο δικαιο.... καμια φορα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙς ΦΩΝΕς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. εδω στο ο.π η κατασταση ξεφευγει...ολο και περισσοτερο...δν ξερω τι γινεται στα αλλα θρεντς αλλα εδω η κατασταση απωθει μεγαλη μεριδα παο εμας που μια περιοδο περνουσαμε πολυ ευχαριστα συζητωντας ..,,, δν ξερω αν θελει παραπανω αριθμο monds αλλα σιγουρα κατι θελει..βρειτε το... δν το παιζω εξυπνακιας ..την γνωμη μου λεω... οπως θα πω και ενα μεγαλο ευχαριστω που με μαθατε και εμενα να συμβιβαζομαι με τουσ κανονες.// και χωρισ μπαν οπως ανεφερες...

αυτα... ΧD

ps σορρυ για τα ορθογραφικα βιαζομαι πολυ.... :)

Edited by Zem@c, 28 October 2012 - 18:55.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#1959 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 October 2012 - 19:36

Γρήγορη απάντηση: ναι

Επεξήγηση: Πρώτα μισό να δω αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα. Πίστεύεις ότι είμαστε υπερβολικά ελάστικοί, σωστά? Με αυτή την πολιτική τρέχει το forum από το 2005, και πιστεύουμε ότι τρέχει σχετικά καλά. Δέχομαι το παράπονο και προφανώς θα το δουν και οι υπόλοιποι της team μιας και αυτά δεν τα αποφασίζω μόνος, αλλά αυτή είναι η πολιτική μας. Το ότι προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα bans/warns όμως δε σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιούμε καθόλου. Έχουμε γίνει αυστηροί, έχουμε ρίξει bans/warns εκεί που κρίθηκε ότι χρειαζόταν, εδώ προσωπικά κρίνω πως είναι αυστηρό και η κατάσταση μπορεί να λυθεί με μία παραίνεση.

Δηλαδή φαντάζομαι μου ζητάς να ρίξω ban η warning στους Spaceman, Redpower1989, Mimisman, Usopp MZ, Zoro77, Kaidou επειδή δεν χρησιμοποίησαν spoiler tags. Δεν είμαστε τόσο αυστηροί, και κανένας από αυτούς δεν έχει ξαναδώσει αφορμή. Δηλαδή αν δίναμε εδώ warnings, τι θα κάναμε αλλού.
Τώρα πίσω στο γιατί να χρησιμοποιείς το report ξανά. Όπως σου είπα και πριν, για να μας βοηθήσεις να κάνουμε τι δουλεία μας, άμα θες. Και εγώ προσωπικά το εκτιμώ κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιεί, δεν υπάρχει περίπτωση να σε θεωρήσω μλκα ποτέ. Και μόνο καλό κάνεις χρησιμοποιώντας το.
Αν θεωρείς ότι δεν αξιοποιούμε την βοήθεια σου και πάει χαμένος ο κόπος σου, διαφωνώ.

Και η κατάσταση με τα spoilers θεωρώ ότι εχει βελτιωθεί αρκετά από όταν πρωτομπήκα.

Το "και εγώ έχω φάει spoilers" δε ξέρω πως το κατάλαβες, αλλά για να δεις ότι καταλαβαίνω τον λόγο που νευρίασες το έγραψα.

Btw προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το "report this" δεν πήγαινε σε όλους και όχι σε εσένα προσωπικά.

qzMHWHd.png

#1960 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 October 2012 - 19:46

Και η κατάσταση με τα spoilers θεωρώ ότι εχει βελτιωθεί αρκετά από όταν πρωτομπήκα.

Ok. Γεια.

stasou%2520mygdala.jpg

#1961 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 October 2012 - 19:51

Τι σόι απάντηση είναι αυτή

qzMHWHd.png

#1962 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 October 2012 - 20:54

Εγω ξερω οτι μια εποχη υπηρχε ο kenny που μπαμ εβαζε τελος χωρις πολλα πολλα.

Edited by Kenobi-sensei, 28 October 2012 - 22:25.

#1963 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 October 2012 - 22:19

Έχω να μπω κάποιες μέρες και βλέπω αυτό.

Για τα spoilers.Δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο να ζητήσεις από τα παιδία να βάλουν spoilers tags.΄Υμαρτον δήλαδή,για κάτι που φτιάχνετε να γίνει τόση φασαρία.

Spoiler:

#1964 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 28 October 2012 - 22:24

Δηλαδή φαντάζομαι μου ζητάς να ρίξω ban η warning στους Spaceman, Redpower1989, Mimisman, Usopp MZ, Zoro77, Kaidou επειδή δεν χρησιμοποίησαν spoiler tags.

ελπιζω αυτο να μην ηταν απαντηση προς εμενα..... ποτε δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενα ατομα το τονιζω αυτο (φιλικα παντα... dont worry δεν εκνευριστικα/παρεξηγησα)

με λιγα λογια η προταση μου¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ τα members οπως μα εκπαιδευσατε και εμασ... χωρισ μπαν κτλ.... να φαινονται ΣΑΦΗ ΟΡΙΑ.... οπως ειπε και ο kenobi μπαμ και τελος. "μεχρι εδω"...αυτο το εκανε και ο night-eyes ή καπως ετσι... αυτα τα λιγα απο εμενα...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#1965 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 October 2012 - 19:36

Γεια σας.

Βλέπω κάτι πράγματα τόσο απαράδεκτα και τραγικά που ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών που τα γράφουν.

Αν πιστεύετε ότι οι moderators του aNiMe//GR δεν έχουν ζωή ή ασχολούνται μόνο με το op subforum FLASHNEWS : NOT FUCKING TRUE

Γιατί το op subforum είναι το πιο προβληματικό κομμάτι του forum? Γιατί όσες παρατηρήσεις και αν κάνουμε αντιμετωπίζονται με ειρωνία? Γιατί ακόμα και όταν είμαστε αυστηροί και ρίχνουμε warnings δεν γίνεται τίποτα? Πόσες φορές μπορεί ένας άνθρωπος να πει το ίδιο πράγμα στα ίδια άτομα και να μην καταλήξει με ζουρλομανδύα? Γιατί όταν είμαστε αυστηροί μας βρίζετε και όταν δεν είμαστε πάλι μας βρίζετε? Με πόση αγένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί ένας άνθρωπος που δουλεύει εθελοντικά? Πόσες ρητορικές ερωτήσεις χωράνε σε μία παράγραφο?

Ακούστε τί θα κάνουμε λοιπόν.

Το οp subforum θα κλείσει μέχρι να μάθετε
  • Να μιλάτε ευγενικά στους συνομιλητές σας
  • Να βάζετε spoilers
  • Να μην κάνετε posts με μία λέξη ή ένα emoticon
  • Να μην είστε off topic όλη την ώρα

Πώς σας φαίνεται αυτό? Καληνύχτα.

xbJ3b2w.jpeg