Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 22:31

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 11:20
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 18:38
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:19
naruto>one piece>bleach
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:59
ξαναεποιασα και εγω το one piece (θα δω το ανιμε μεχρι το τελος του cp9) και μετα manga.Γενικα ο luffy ειναι κλασσης ανωτερος απο το μογγολα πρωταγωνιστες των αλλω 2 shonen, και γ*μω τους χαρακτηρες, αλλα εξακολουθω να πιστευω
Eιδες απο 233 εως 237?Τα αγαπημενα μου επεισοδια μακραν σε ολο το Anime,

Οne Piece>>>>>>>Gintama>Hajime No Ippo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Naruto>>>>>>>Bleach:bleh:naruto>one piece>bleach
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 23:10
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 01:54
Μιας και εδώ λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι νομίζω πως καλό ζευγάρι θα έκαναν ο Shanks με την Robin, καθώς έχουν περίπου ίδιο στυλάκι, αφήστε που πρέπει πάντα να υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στον άντρα και την γυναίκα. ΛΟΛ Τι λέτε ?
hell yeah !

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 02:26
Εγώ προτείνω Νίκος και Νάμι γιατί και τα 2 ονόματα ξεκινάνε απο Ν.Μιας και εδώ λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι νομίζω πως καλό ζευγάρι θα έκαναν ο Shanks με την Robin, καθώς έχουν περίπου ίδιο στυλάκι, αφήστε που πρέπει πάντα να υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στον άντρα και την γυναίκα. ΛΟΛ Τι λέτε ?

Btw,πως γίνετε να έχουν το ίδιο στυλάκι η Ρομπιν και ο Σανκς και να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ τους?o.O
Zoro x Robin ftw λέμεεεε
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 09:48
Εγώ προτείνω Νίκος και Νάμι γιατί και τα 2 ονόματα ξεκινάνε απο Ν.
Lame joke is lame:bleh:
Εγω θα ηθελα να γραψω για το φαινομενο του One Piece που την σπαει σε ολους
Να εχετε δει τουλαχιστον 100 επεισοδια και να το ανοιξετε
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 09:56

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 09:59
Σχετικά με την σύγκριση με τα άλλα δύο shounen, το One Piece είναι μακραν καλήτερο μιας και τα άλλα δύο τα έχω αφήσει και δεν είναι η πρώτη φορρά. Το Ναρούτο ίσως με κράτησε λίγο παραπάνω αλλά πάλλι κατέντησε βαρετό.Για το Bleach ας μην μιλήσω καλήτερα
Eγω αρχισα και τα τρια μαζι,ειδα τα τρια πρωτα επεισοδια και ων τριων Anime,και το One Piece ηταν αυτο που με τραβηξε να το δω πρωτο,τωρα στο Bleach σταματησα μετα το Soul Society γιατι δεν παλευοτανε,και το Naruto το σταματησα πριν λιγο καιρο στο Shippuden γιατι δεν παλευοτανε επισης,One Piece FTW λεμμεεε

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:03
Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει καλή ισορροπία κωμωδίας-δράματος με αποτέλεσμα οι δραματικές στιγμές να μη βγαίνουν τόσο καλές...(αυτό το επιτυγχάνουν πολύ καλά άλλα shonen πχ HxH,Kenshin,Trigun,Fullmetal Alchemist κλπ)
Για το πόσο πορωτικό είναι δεν χρειάζεται να το πω και εγώ.
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:27
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 00:00
Aυτό που λες,αν και πάντα παρατηρούνταν,έγινε πολύ εμφανές στο τελευταίο αρκ,το thriller bark...εκεί πέρα κι εγώ αδυνατούσα να πάρω τους κακούς στα σοβαρά και δεν με τρέλανε.Έχοντας δει 100 επεισόδια (ακριβώς όμως)One Piece δεν με ενοχλεί αυτό που λες στο spoiler.Με ψιλοενοχλεί αυτή η ενναλαγή κωμωδίας και δράματος,που για εμένα προσωπικά γίνεται κάπως περίεργα και σπάνια έχει επιτυχία.Εννοώ ότι δεν γίνεται να συγκινηθείς εύκολα από την ιστορία του οποιουδήποτε μέλους του πληρώματος όταν όλα τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή είναι τόσο wacky.Μου φαίνεται αρκετά forced.Eπίσης εκεί που υστερεί το One Piece είναι στο ότι δεν αναπτύσει τόσο καλά τις σχέσεις μεταξύ των μελών του πληρώματος.Όταν μιλάνε μεταξύ τους τα μέλη του πληρώματος είναι μόνο για να βγει γέλιο ή να θυμώσουν με το Luffy.
Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει καλή ισορροπία κωμωδίας-δράματος με αποτέλεσμα οι δραματικές στιγμές να μη βγαίνουν τόσο καλές...(αυτό το επιτυγχάνουν πολύ καλά άλλα shonen πχ HxH,Kenshin,Trigun,Fullmetal Alchemist κλπ)
Για το πόσο πορωτικό είναι δεν χρειάζεται να το πω και εγώ.
Πιο πριν,ναι μεν πάντοτε οι μάχες ενάντια στους αρχηγούς σπάνια είχαν σοβαρότητα μέσα,αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν είχαν και τις ικανοποιητικές στιγμές τους.
πχ
Ας μην ξεχνάμε και το αντίτιμο όμως...γέλια,ξεγνοιασιά και πολύ αστείες φάσεις που δεν παρατηρούνται σε αυτό το επίπεδο στα άλλα 2 shounen.

Σαν σύνολο θα μου άρεσε να παραμείνει η σειρά όπως είναι τώρα,περαν των μαχών με τους αρχηγούς όπου θα μπορούσαν να είναι σοβαρές μόνο...μεχ,τι να κάνουμε,ο όντα σενσει μας οδηγεί.

ΥΓ:οι Νakamas μέχρι την Robin μου άρεσαν και ήταν αρκετά δημιουργικά τα αστεία τους...αλλά από τον Franky και μετά η κατάσταση άρχησε να γίνετε λιγάκι πολύ forced με τις πλάκες και τώρα πλέον δεν με ενθουσιάζουν όπως παλιά και σπάνια έχει καλές στιγμές,χωρίς να σημαίνει ότι απουσιάζουν και αυτές,απλά δεν είναι όπως παλιά πια.
Ας ελπίσουμε να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό στο μέλλον ο μανγκάκα μας.

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 10:17
Λες για την χαζοτητα που εχει η σειρα,την πολυ πλακα δηλαδη,αυτο το εχει απ'την αρχη η σειρα και ειναι κατι που την ξεχωριζει,π.χ εσενα δεν σου αρεσε το παρελθον του Chopper?Και που να δεις μετα ποσο σοβαρευουνε τα πραγματα,φευγει εντελως απ'το γνωστο κλιμα του One Piece,το μονο σου λεω οταν φτασεις στα 230-236 σε αυτα τα επεισοδια να εισαι ετοιμος να δεις ενα διαφορετικο One Piece,και τυχαινει να ειναι τα αγαπημενα μου επεισοδια σε ολοκληρη την σειρα...Έχοντας δει 100 επεισόδια (ακριβώς όμως)One Piece δεν με ενοχλεί αυτό που λες στο spoiler.Με ψιλοενοχλεί αυτή η ενναλαγή κωμωδίας και δράματος,που για εμένα προσωπικά γίνεται κάπως περίεργα και σπάνια έχει επιτυχία.Εννοώ ότι δεν γίνεται να συγκινηθείς εύκολα από την ιστορία του οποιουδήποτε μέλους του πληρώματος όταν όλα τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή είναι τόσο wacky.

@Zoro
Στο Thriller Barc ειχε φοβεροτατα αστεια,