[How long will ONE PIECE last?]
“If I wrote everything in my mind, it would take about 20 years to finish ONE PIECE.” Manga Omo! (2002)
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! το θέλουμε και ακόμα παραπάνω!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2015 - 01:50
[How long will ONE PIECE last?]
“If I wrote everything in my mind, it would take about 20 years to finish ONE PIECE.” Manga Omo! (2002)
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! το θέλουμε και ακόμα παραπάνω!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2015 - 01:48
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2015 - 18:17
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 04:56
Καλησπέρα guys, υπάρχει κάποιο site που να έχει τα επισόδεια του One Piece, με αγγλική γλώσσα (english dubbed) και full HD ποιότητα (1080p)???.....έχω δεί μέχρι το 384...όλα κατεβασμένα, αλλά δε βρίσκω πολλά πλέον σε torrents με αγγλική γλώσσα.....έχω βρεί πολλά sites για online watching, αλλά όλα με μέτρια ποιότητα.....βοηθήστε λίγο οι ψαγμένοι.....ευχαριστώ!
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 08:54
Δοκίμασε αυτή τη σελίδα www.yibis.com Καλύτερη ανάλυση που κάνουν είναι 720p και είναι αξιοπρεπής
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 19:59
Δοκίμασε αυτή τη σελίδα www.yibis.com Καλύτερη ανάλυση που κάνουν είναι 720p και είναι αξιοπρεπής
απ ότι είδα, είναι για κατέβασμα τα επισόδεια και τα links των παλιών επισοδείων είναι νεκρά....πάντως θα μου χρειαστεί όταν φτάσω στα πιο πρόσφατα....thx!!!
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2015 - 14:36
/tears of pride
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 23:26
Καλο καψιμο!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 11:31
προειδοποιηση
Μετα το τελος του arc αυτου(απο το 326 νομιζω) ξεκιναει ενα filler arc.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 08 Ιούνιος 2015 - 11:31
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 23:04
Ειπα να το αρχισω και εγω. Καιρος ειναι! Αλλα απο το manga. Σιγα μην κατσω να δω 700 επεισοδια!
Χωρια που το manga θεωρειται καλυτερο και πιο ανατρεπτικο στο σχεδιο απο τη σειρα. Οι οποιοι δισταγμοι μου ηταν για τη σειρα, το Manga ηξερα πως αξιζε και παντα ηθελα να το διαβασω αλλα δεν εβρισκα το κουραγιο. Τωρα ομως μπορω.Ειχα πετυχει 2-3 επεισοδια στα Ελληνικα. Αυτο με τον Ουσοπ το θυμαμαι χαρακτηριστικα, αλλα οχι το σχεδιο που ετοιμαζε ο υπηρετης.
Διαβασα σημερα ηδη 5 τομους, οποτε σε 2 βδομαδες το πολυ θα εχω καλυψει το κενο!
Μεχρι τωρα πολυ θετικες εντυπωσεις. Ταιριαζει σιγουρα η περιγραφη του κλασσικου σε αυτη τη σειρα, ηδη απο τα πρωτα τευχη.
Και μιας και προβλεπεται καλυτερο, σιγουρα θα το αγαπησω και αυτο.
Οποτε το ξαναπιανω οταν φτασει τα 100 τευχη σε 10-15 χρονια!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2015 - 23:11
To manga είναι όντως καλύτερο ειδικά τα τελευταία χρόνια που το pacing στο ανιμε είναι άθλιο αλλά το anime μέχρι το τέλος του cp9 ark είναι πολύ καλό ειδικά το voice acting και ο χειρισμός κάποιων σκηνών αλλά μετά λόγω της επιτυχίας του η toei σταμάτησε να ενδιαφέρεται.Επίσης από ταινίες η 4η είναι πολύ καλή που την έχει σκηνοθετήσει ο Mamoru Hosoda και έχει βάλει το δικό του στυλ και η 2 τελευταίες που έχει ανακατευθεί ο ίδιος ο Oda, Οι υπόλοιπες είναι skipable,