Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#121 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 September 2008 - 23:08

Μe Loves Neliel μαλλον δεν το εξεφρασα σωστα πιο πανω.... Δεν εννοουσα οτι το προβλημα μου με το bleach ειναι οτι δεν εχει καποιο συγκεκριμενο στοχο και οτι το θεωρω κακο. Εννοουσα οτι το προβλημα στο να προβλεψουμε το τελος του ειναι αυτο... Δλδ δεν μπορει κανεις να πει με σιγουρια αααα αυτος ειναι ο σκοπος του Ichigo και ειτε θα τον πετυχει ειτε οχι.... Με λιγα λογια θα χρειαστει λιγη περισσοτερη φαντασια για να απαντησει κανεις στο αναλογο thread...Το οποιο btw το εφτιαξα οποτε οσοι θελετε απαντηστε.....

http://www.anime.gr/forums/bleach/5516-%D0%F9%F2-%F0%E9%F3%F4%E5%F5%E5%F4%E5-%EF%F4%E9-%E8%E1-%F4%E5%EB%E5%E9%F9%F3%E5%E9-%F4%EF-manga-%F4%EF%F5-bleach-warning-spoilers-inside.html#post227222

Κατα τ αλλα και εγω συμφωνω με αυτο που λες, οτι δλδ μου αρεσει που δινει εμφαση στο ταξιδι των χαρακτηρων και οχι τοσο σε εναν συγκεκριμενο προορισμο

#122 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 September 2008 - 23:20

Μα όχι δεν το λεγα για σένα...Εσενα σ'αρεσει το bleach!Εννοώ ότι όσους δεν τους αρέσει το bleach λένε μα,μου,δεν έχει υποθεση,δεν εχουν κάποιο στόχο,μπλα μπλα μπλα....Κι εγώ απαντώΞέρουμε πολλούς 15χρονους που τοποθετούνται μάλιστα στον πραγματικό κόσμο με κάποια fantasy στοιχεια και οχι σε εναν κοσμο ninja ή πειρατών,που να ξέρουν τι θέλουν απο τη ζωη τους και να εχουν κατασταλαξει τοσο ωστε να το κυνηγανε μανιωδως?Θελω να πω οτι το βρισκω σαφως καλυτερο για την προωθηση ενος σεναριου να βρισκονται οι πρωταγωνιστες ξαφνικα μπλεγμενοι σε υποθεσεις που δεν μπορουν να κατανοησουν(βλ. soul society) και να αναγκαζονται να πολεμησουν για την επιβιωση τους και την επιβιωση των φιλων τους.Αυτο ηθελα καιρο να το πω σε αντιλογο με οσους κατηγορουν το bleach για ελλειψη σεναριακου υποβαθρου.Να το κατηγορησουν για πολλα filler,για καθυστερηση στην προωθηση της ιστοριας,να το δεχτω.Αλλα οχι οτι δεν εχει σεναριο.Με εκνευριζει αφανταστα αυτο.
Posted Image

#123 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 04 September 2008 - 12:22

Τελειωσαν τα φιλερσ με την ηλι8εια ξαν8ια και τουσ 2 μπαγλαμαδεσ η ακομα?

#124 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 12:52

παιδια οσοι διαβαζουν manga μπορουν να μου πουν αμα ο ichigo μαθαινει καμια αλλη τεχνικη εκτος απο αυτο το tensuga κατι γιατι εχω βαρεθει να βλεπω μονο το ιδιο πραμα
Posted Image
Posted Image

#125 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 13:07

Θα σου απαντησω εγω αλλα το βαζω σε spoiler tag γιατι μπορει καποιοι να μην θελουν να δουν
Spoiler:

Posted Image

#126 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 05 September 2008 - 14:27

μας εχει πρηξει ο ανθρωπος με την ιδια σκατοτεχνικη :oo: εδω εμαθε το bankai σε 3 μερες και δεν μπορει να μαθει 1επιπλεον σκατοτεχνικη:madtodeath:
Posted Image
Posted Image

#127 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 September 2008 - 18:36

Σε ποιο επεισοδειο ξεκιναν τα Fillers;;

#128 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 19:07

Scorpion Ποια απο ολα τα fillers λες? Τα τελευταια η το Bounto Arc?

#129 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 September 2008 - 21:28

Τα τελευταια.

#130 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 21:31

168 και μετα.........^^

#131 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 06 September 2008 - 10:28

Λογικά σε καμιά 6-8 βδομαδούλες (ίσως και 1-2 παραπάνω) τελειώνουν τα filler αν σκεφτείς ότι είναι μάλλον single season(υπολογίζοντας 22-24 επεισόδια ανα season)...Ας ελπίσουμε να μην πάει παραπάνω...

#132 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 September 2008 - 11:38

Όχι ρε 'συ πολλά είναι 6-8 επεισόδια ακόμα.
Κανονικά η season πρέπει να αλλάξει μέσα στις πρώτες 15 μέρες του Οκτώβρη. Εγώ λέω 3-4 ακόμα.

Τώρα το να πιάσει δεύτερη season το βλέπω δύσκολο (αν και δεν είδα το186) γιατί δεν "κρατάει" άλλο η ιστορία (ευτυχώς).

Λογικά μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα βγει κάποια ανακοίνωση και στο Shounen Jump για πρόγραμμα, νέα season, νέο opening ή whatever....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#133 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 September 2008 - 15:19

RiDeLub συμφωνω.
Εγω πιστευω οτι στα μεσα του αλλου μηνα θα μπουμε στην κανονικη ιστορια παλι.
Posted Image

#134 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 07 September 2008 - 20:42

Απορια~ οταν ξεκινησουν παλι την κανονικη ιστορια η πρωτη σκηνη τι θα δειχνει?τον ichigo να δινει την τελευταια μπουνια στον grimmjow :despair:
Posted Image
Posted Image

#135 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 08 September 2008 - 23:36

μας εχει πρηξει ο ανθρωπος με την ιδια σκατοτεχνικη :oo: εδω εμαθε το bankai σε 3 μερες και δεν μπορει να μαθει 1επιπλεον σκατοτεχνικη:madtodeath:

κοιτα στον κοσμο του bleach ολοι 1-2 τεχνικες εχουν...αντε 3...[απο τους shinigami...].οποτε μην περιμενεις και πολλα...Απλα επειδη ο Ichi ειναι πρωταγωνιστης την βλεπουμε πολυ συχνα την κινηση με αποτελεσμα να κατανταει εντελως αναμενομενη...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler: