Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach - Γενική συζήτηση
Posted 02 December 2008 - 10:23

Posted 02 December 2008 - 15:58

Kαι επειδή βλέπω ότι πέφτει πολύ θάψιμο για την σειρά εδώ και αρκετές σελίδες πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο για την συζήτηση να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα.... Καταρχάς να υπενθυμίσω ότι το bleach όπως και κάθε σειρά έχει τα καλά της έχει και τα στραβά της. Σίγουρα στον πρώτο κύκλο του και κατά το Soul Society Arc ήταν ενδεχομένως αρκετά πιο σκοτεινό αλλά ουσιαστικά ποτέ δεν πήρε τον εαυτό του στα σοβαρά. Εν ολίγοις όποιος έβλεπε την σειρά δεν είχε ποτέ αυταπάτες για το ότι θα πήγαινε να παρακολουθήσει μια φιλοσοφική ενατένιση επάνω στην ιαπωνική μεταφυσική παράδοση. Νομίζω όλοι ξέρουμε ότι το είδος του bleach είναι shounen και όχι seinen η dementia..H ίδια η σειρά σε αντίθεση με πολλές άλλες δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι κάτι άλλο....
Προσωπικά μπορεί και εγώ να γκρινιάξω ενίοτε με τα σεναριακά του καμώματα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μου αρέσει να το παρακολουθώ. Βρίσκω πολύ καλό το concept του ήρωα " δεν μπορώ να σώσω τους πάντες αλλά τουλάχιστον θα προστατεύσω τους φίλους μου" γιατί δεν διακατέχεται απο το συνηθες Messiah complex πολλών shounen χαρακτήρων. ΌΠως επίσης μου αρέσει και όλο το θέμα με τα Zanpakuto την Soul Society και το Hueco Mundo σαν σύλληψη. Τις περισσότερες φορές που το βλέπω περνάω άνετα και ευχάριστα την ώρα μου, fangirlizw υπέρ Ichigo, Byakuya, και Ulquiorra με την ψυχή μου και μετά πηγαίνω ξαλαφρωμένη να παρακολουθήσω κάτι πιο σοβαρό και εκπαιδευτικό (στην παρούσα φάση το bleach με αποτρέπει από το να κόψω τις φλέβες μου παρακολουθώντας Texhnolyze).
Συνοψίζοντας το bleach δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο "καμμένο" anime. Θεωρώ λίγο άδικο λοιπόν να δεχεται τέτοιο θάψιμο και ειρωνία επί τόσες σελίδες... Όποιοι το παρακολουθούν το κάνουν έχοντας πληρη γνωση και ευθύνη του τι βλέπουν. Οκ οι διαμαρτυρίες μια δυο τρεις, ανθρώπινες είναι και θεμιτές και πάνω από όλα διασκεδαστικές γιατί σε πολλά σημεία όντως πέφτουν μέσα... Αλλά αν κάποιος αρχίζει και διαμαρτύρεται συνεχώς και χαρακτηρίζει σε κάθε ποστ του το anime ανόητο και βλακεία θα έπρεπε ίσως πρώτα να σκεφτεί ποια είναι η δική του θέση που παρακολουθεί ένα τέτοιο κατ αυτόν anime, και αναλώνει χρόνο και φαιά ουσία πάνω σε αυτό.
Posted 02 December 2008 - 18:40
Posted 02 December 2008 - 21:14
Ο λόγος που του τα ρίχνω είναι γιατί στην αρχή "φαινόταν" για πιο σοβαρό.
Όπως επίσης ότι στην αρχή υπήρχαν κάπου 10.000 15χρονα που το θεοποιούσανε και κοροϊδεύανε το Ναρούτο ότι ήταν χαζό.
Ε, αυτήν τους η εντύπωση έχει αλλάξει πλέον από το "πιο σοβαρό" στο "πιο χαβαλέ" και απλά δε μπορώ να σταματήσω να γελάω με την ειρωνεία του πως το είχανε και πως κατέληξε.
Αυτός είναι βασικά και ο λόγος που σταμάτησα να βλέπω on going. Ποτέ δε ξέρεις τι θα σου βγει καθώς προχωράει μια σειρά και σχεδόν πάντα μια σειρά χαλάει με την πορεία παρά φτιάχνει.
Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το One Piece αλλά κατά 99% μια σειρά πάντα χαζεύει από ένα σημείο και μετά και με ξενερώνει.
Posted 02 December 2008 - 23:38
Posted 02 December 2008 - 23:58
Και εντάξει, σίγουρα είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός ως έναν βαθμό αν και αμφιβάλλω οι σχεδιαστές του μάνγκα να κοιτάνε πως τα πάει ο ανταγωνισμός για να συνεχίσουνε παρόμοια την δικιά τους ιστορία.
Posted 03 December 2008 - 06:24
ανταγωνισμός μου φαίνεται εμένα αυτό...

Posted 03 December 2008 - 10:01
Και από όσο μπορώ να καταλάβω, το ότι ο Άιζεν δε θα έχει την ίδια μεταχείριση, μπορεί να σημαίνει ότι απλά δε θα νικηθεί ποτέ. Και θα τον βλέπουμε να κάνει σκευωρίες εις τον αιώνα τον άπαντα, με μονομαχίες που ποτέ δε θα έχουνε τελειωμό και κίνητρα που ποτέ δε θα αποκαλυφθούνε (γιατί ούτε ο Κούμπο τα έχει σκεφτεί ακόμα; ).
Posted 03 December 2008 - 10:13
Εεεε... Δε κατάλαβα... Τι τέλος έχουνε όλοι οι κακοί στο Ναρούτο ;;;
Και από όσο μπορώ να καταλάβω, το ότι ο Άιζεν δε θα έχει την ίδια μεταχείριση, μπορεί να σημαίνει ότι απλά δε θα νικηθεί ποτέ. Και θα τον βλέπουμε να κάνει σκευωρίες εις τον αιώνα τον άπαντα, με μονομαχίες που ποτέ δε θα έχουνε τελειωμό και κίνητρα που ποτέ δε θα αποκαλυφθούνε (γιατί ούτε ο Κούμπο τα έχει σκεφτεί ακόμα; ).
FOR RA'S SAKE! δες τι λέω....
δεν λέω την άποψή μου...μιλάγατε για ανταγωνισμό.. και λέω τί είπε ο κουμπο(όχι εγω,ο κουμπο) στην συνέντευξή...σαν έναυσμα για να πω ότι ανταγωνισμός υπάρχει...

Posted 03 December 2008 - 10:22
Τώρα για τον ανταγωνισμό, απλά ο άνθρωπος απάντησε σε μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου. Αν το έκανε πολλές φορές, να το πίστευα αλλά με μια δεν με πείθει. Ο αντίστοιχος σχεδιαστής του Ναρούτο, πως τον λένε, έκανε κάτι παρόμοιο, το πήρε άσχημα αυτό το σχόλιο;
Posted 03 December 2008 - 10:26
Μα δε σου επιτέθηκα ρε Seirios! Δε γράφω πουθενά "τι λες ρε καραγκιόζη". Δε ζητάω την γνώμη σου, απλά δε κατάλαβα αυτό με το Ναρούτο. Εξήγηση ΑΝ ήξερες ζήτησα. No hard feelings!
Τώρα για τον ανταγωνισμό, απλά ο άνθρωπος απάντησε σε μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου. Αν το έκανε πολλές φορές, να το πίστευα αλλά με μια δεν με πείθει. Ο αντίστοιχος σχεδιαστής του Ναρούτο, πως τον λένε, έκανε κάτι παρόμοιο, το πήρε άσχημα αυτό το σχόλιο;
δεν ξέρω δεν έψαξα περετέρο γμτ, απλά έτυχε και πέτυχα την συνέντευξη...απλά πιστεύω πως ο κούμπο "προσπάθησε" ανεπιτυχός να δημιουργήσει ανταγωνισμό,γτ είναι κάπως προκλητική αυτή η ατάκα...αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετή...

Posted 03 December 2008 - 19:09

Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Posted 06 December 2008 - 12:34
....πολυ λιγοι πεθαινουν....
Ποιοί πέθαναν? πότε??

Posted 06 December 2008 - 12:38
Ποιοί πέθαναν? πότε??
χαχαχαχα σακρους...παλιές συνληθιες δεν κόβοντε ε?

Posted 07 December 2008 - 00:13