Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#271 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2008 - 02:16

Αμα τα προσπερασεις (ιδίως το δευτερο σετ) θα γλιτώσεις πολλά εγκεφαλικά κυτταρα.

#272 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2008 - 02:17

το Bounto arc παντως δεν ηταν και τοσο χαλια.Στην αρχη ηταν κλασικο ελεεινο Filler,αλλα απο τοτε που ο φραουλιτσας
Spoiler: bounto arc spoilers
βλεποτανε

Edited by iristella, 09 March 2009 - 17:00.
spoiler tags inserted

qzMHWHd.png

#273 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 02 November 2008 - 02:30

For me ALL fillers were wasting of time,pure crap and nonsense:canthelp::smokingg:

Posted Image

#274 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 09:16

Βασικα εγω το bounto αρκ μου αρεσε τα υπολοιπαν ηταν σαν τον omaeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image

#275 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 November 2008 - 09:36

και ιδού το ερώτημα.....
ΦΙΛΛΕΡΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΓΚΑ

τι προτημάτε? εγώ προτιμώ τα φίλερς...αχχαχαχαχ
Posted Image
Spoiler:

#276 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 November 2008 - 09:45

Θα στρίψω κέρμα αν είναι να διαλέξω. Το ίδιο μου κάνουν και τα δύο.

#277 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 02 November 2008 - 11:41

Kαλά τόσο χάλια έχει γίνει το manga;;;;
Posted Image

#278 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 11:54

Xaxa στο μεταξυ εμεις το 8αβουμε το bleach κανονικοτατα και τα πιτσιρικια στο animeplanet νομιζουν οτι ειναι ακομα 8εικο.Να ναι καλα ο σειριος που κανει ποστ και εκει και τους δειχνει τα μαυρα χαλια του bleach .....Ακυρο ρε αυτα νομιζουν οτι οι μαχες του omaeda ειναι 8εικες.....:burningbe3::hahaha:

Posted Image

#279 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2008 - 12:12

Kαλά τόσο χάλια έχει γίνει το manga;;;;

ναι εχει γινει πραγματικη σπαταλη χρονου
Spoiler:

Παλι καλα που ξανααρχισε το anime και ερχονται ωραια πραγματακια..τοτε το bleach ηταν αξιολογο manga

Edited by Rin, 02 November 2008 - 12:38.

qzMHWHd.png

#280 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 November 2008 - 12:31

Kelborn, υπάρχουνε εκατομμύρια εκατομμυρίων άνθρωποι που θεωρούνε το Πόκεμον αριστουργηματική σειρά. Άλλοι τόσοι που πιστεύουνε ότι επειδή το One Piece δεν είναι τόσο διάσημο όσο το Naruto, είναι και κατώτερό του. Στον Omaeda σκαλώσαμε;

Ξέρετε τι; Θα ήταν ωραία αυτά με τον Omaeda αν όλα τα επεισόδια ήταν καλά και έπιανε σαν comic relief. Αλλά αφού όλη η σειρά είναι πλέον τραλαλά, αυτό δε φαίνεται.

Για κάτι τέτοια σταμάτησα να βλέπω on-going σειρές. Πριν έναν χρόνο να διαβάζατε εντυπώσεις και τα ίδια άτομα θα χαρακτηρίζανε καθολικά εντελώς διαφορετικά την κάθε σειρά.

Π.χ. "Σιγά τον Όντα, ο Κούμπο τα σπάει."

Νισάφι πια, θα περιμένω 5 χρόνια να τελειώσουν και θα τα δω με την ησυχία μου. Λες και εν το μεταξύ δεν υπάρχουν άλλα καλά τελειωμένα ανιμέ να δω.

#281 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 13:04

Kai εγω συμφωνω με αυτα που λες αλλα και παλι δε μπορω ακομα να χωνεψω το γεγονος οτι μια τοσο καλη σειρα manga εχει καταντησει τοσο γελια αν και δε 8ελω κια μαλλον δεν 8α την κοψω εχω απογοητευτει σε αρκετα μεγαλο βα8μο.....Πραγματικα στο σημειο που ειμαστε περιμενα πολυ περισσοτερα απο τις μαχες με αντιστιχους κακους μπαλλονια και ελεφαντες.Τουλαχιστον να βαλει και λιγο ichigo να χαρουμε γτ ετσι που παει το εχει κανει για τοον omeada...

Posted Image

#282 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 02 November 2008 - 13:35

Ο Kubo san για να στρωσει χρειαζεται μια γερη δωση φτυσιματος,γιατι δν τν παλεβει ο τυπακος,εκει π υποστηριζα το μανγκα φανατικα,ερχεται με τα 2-3 τελευταια τσαπτερς,κ κανει το Bleach,τοσο γελιο οσο δν παει,οπως λει κ ο Kelborn,ας δειξει λιγο Κουροσακι γιατι δν παει αλλο,ελεος!:smokingg:

Posted Image

#283 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 15:18

Πραγματικα ομως εχω την απορια ενας πετυχημενος mangaka σαν νκαι αυτον για πιο λογο να κα8εται να γραφει σορρυ κιολας μα λα κιες τη στιγμη που το manga του 8εωρειται ενα απο τα κορυφαια στο κοσμο.Δε λεω οτι του σκανε γερα για να το κανει αλλα ως καποιο βα8μο και ο ιδιος 8α επρεπε να διατηρησει την αξιοπρεπεια του και να μην το ριξει τοσο χαμηλα...Τουλαχιστον 1 σεβασμο προς το ιδιο του το εργο το οποιο εχει ξεφτιλιστει εντελως με τετοια chapter.Και ακυρο απορια εχω να δω αν το manga ακομα πουλαει τοσο τρελλα οσο αλλα χρονια με τετοια που διαβαζουμε....Αν ναι τοτε το γουστο των ιαπωνων εχει τουλαχιστον ξεπεσει...

Posted Image

#284 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 November 2008 - 15:52

Kubo's Sensei :P,Interview-August 2008

Spoiler:

Posted Image

#285 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 13 November 2008 - 22:19

Ορίστε το νέο ost.

Μου άρεσε πάρα πολύ (ειδικά τα κομμάτια των arrancar).
Posted Image