Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#706 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 05 September 2011 - 12:59

Μόλις είδα την τρίτη ταινία, η οποία μου άρεσε περισσότερο απ'όλες! (ε, ωσάν κοριτσάκι κι εγώ...).η τέταρτη δε μου άρεσε καθόλου, πολύ flat ήταν, μία μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος! Οι άλλες 2 καλές. Επίσης, διάβασα κάτι παραπάνω για την ονομασία του Bleach. Ο ίδιος ο δημιουργός έχει πει πως, επειδή η χλωρίνη (bleach) ασπρίζει, το έβαλε ως αντίθεση με τη μαυρίλα που επικρατεί στη σειρά (μαύρα ρούχα, μακάβρια πράγματα κλπ). πιθανόν να το ξέρετε ήδη, αλλά δε βαριέσαι, ας πω κι εγώ την εξυπνάδα μου!:ureshii:

http://rougeforce.blogspot.com/2008/10/origin-of-bleachs-title.html

#707 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 28 September 2011 - 15:09

Γεια σας! Αποφάσισα και εγώ να αρχίσω το bleach μιας και άκουγα παντού για αυτό. Eχω δει 13 επεισόδια και οι εντυπώσεις μου...πολύ μέτριες. Γίνεται καλύτερο στη συνεχεία?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#708 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 28 September 2011 - 15:18

Γεια σας! Αποφάσισα και εγώ να αρχίσω το bleach μιας και άκουγα παντού για αυτό. Eχω δει 13 επεισόδια και οι εντυπώσεις μου...πολύ μέτριες. Γίνεται καλύτερο στη συνεχεία?

Γίνεται αρκετά καλύτερο. Επίσης μη δεις τα filler επεισόδια.
Oi,Oi,Oi baka.

#709 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 09 October 2011 - 18:07

^^^
ευχαριστώ που μου πες να το συνεχίσω, έχει γίνει πράγματι πολύ καλύτερο, είμαι στο 28. Οι αρχηγοί των shinigami φαίνεται να χουν ενδιαφέρον, ηδη έχω ξεχωρίσει τον Gin, τον Zaraki, ενα παιδακι και μια κοπελίτσα, δεν θυμάμαι τα ονόματα τους. Αυτο ειναι το κακο του Bleach, δυσκολα ονοματα!!Καλα θα μου πειτε γιαπωνεζοι ειναι...:bahhh:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#710 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 09 October 2011 - 21:51

μην ανησυχείς, είναι το πρώτο σοκ, μετά τα πρώτα 80 επεισόδια θ'αρχίσεις να τους μαθαίνεις!!! XD ;)

#711 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 01 February 2012 - 20:05

Ε όχι xD

Tite Kubo's Bleach Manga to Enter Final Arc

This year's 10th issue of Shueisha's Weekly Shonen Jump magazine is announcing on Monday that Tite Kubo's Bleach manga is entering its final story arc. Kubo has been drawing the manga in the magazine since 2001, and Shueisha published the 53rd compiled book volume of the manga in December.

Thanks to its "Shonen Jump Digital Warp" program, Viz Media just released the 53rd volume in electronic book form in North America last month. The Digital Warp program prepared the way for this week's launch of Viz's English-language digital anthology Shonen Jump Alpha, which is running chapters of Bleach and five other titles two weeks after their print debut in Japan's Weekly Shonen Jump. Viz will release the print version of the 38th volume next week.

[Via Manga News]

Update: More background information added. The 10th issue of Weekly Shonen Jump published the layout sketch (pictured above) for the color opening page of the manga's final arc in the next issue. [Via 0takomu]

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#712 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 01 February 2012 - 20:15

Posted Image

Δεν πει ομως σε μια αλλη συνεντευξη οτι θα το τραβηξει αλλα 10+ χρονια?:hmmm:

Tεσπα ελπιζω να τα σπασει το arc και να μην το τραβηξει μονο!

#713 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 February 2012 - 22:09

Final arc. Damn. :(

#714 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 01 February 2012 - 23:53

Final arc. Damn. :(

Whaaaaaaaaaat?????????? τελειωνει??????

#715 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 February 2012 - 23:58

Κοιτάτε παιδιά, αν το final arc περιλαμβάνει όλα αυτά που ειπώθηκαν στο latest chapter thread ΚΑΙ είναι πιο μελετημένο να πάει μακρυά από το Arrancar arc, και ένα να είναι το Arc, θα τραβήξει δεκαετία. Μη μου στεναχωριέστε από τώρα, θα φτιάξετε ρυτίδες και δε θέλω. :P Έεεεεεχουμε πράμα να δούμε...

Posted Image

#716 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 February 2012 - 02:43

Μια δεκαετια for one f**king arc?!?!:OMG3::Crying2::iyaaa::wth2::wth::nooooo: :damn:

image.jpg

#717 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 February 2012 - 12:50

Νταξ οχι και 10ετια,10 ετη=500 chapters για ενα μονο arc.Δεν παιζει.

#718 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 02 February 2012 - 13:16

^ συμφωνω,σιγουρα θα ειναι οσο το αρρανκαρ ή και λιγο πιο μικρο!
Posted Image

#719 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 02 February 2012 - 16:01

Αγαπάμε Bleach. Ας κρατήσει και δέκα χρόνια ακόμα, δεν θα μας χαλάσει.

#720 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 02 February 2012 - 16:08

O Kubo ειπε οτι θα ειναι μεγαλυτερο απο το Arracnar arc.Οποτε θα κρατησει αρκετα.

Spoiler: