Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#586 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 19 June 2010 - 13:27

Σου προτεινω να μην δεις τα filler προς το παρων αλλα να ακολουθησεις την κανονικη πορεια και πλοκη ..στα επομενα filler Που θα βγουνε που δεν νομιζω να αργησουν κιολας ...μπορεις να επιστρεψεις εαν εχεις τελειωσει να βλεπεις το anime (και δεν θες να συνεχισεις με το manga ) και να τα δεις ολα ...πιστεψε με προλαβαινεις να τα δεις ΟΛΑ μεχρι να ξαναεπιστρεψει το anime στην κανονικη πλοκη του :)
Simply addicted to japan...

Posted Image

#587 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 22 June 2010 - 15:51

έχω φτάσει στο 168 την στιγμή που μιλάμε αλλά δεν έχει άλλα Dub Episode,οπότε τώρα πρέπει να το γυρίσω σε Chinese Audio / English Subbitle .Το θέμα είναι οτι πουθενά δεν το βρίσκω για Seed για να το κάνω Leech.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#588 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 June 2010 - 16:04

έχω φτάσει στο 168 την στιγμή που μιλάμε αλλά δεν έχει άλλα Dub Episode,οπότε τώρα πρέπει να το γυρίσω σε Chinese Audio / English Subbitle .Το θέμα είναι οτι πουθενά δεν το βρίσκω για Seed για να το κάνω Leech.

Its japanese...και δες στο bakabt ωρε...σιγουρα θα εχει seeders...

2bbd14fc.jpg

#589 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 22 June 2010 - 16:15

Its japanese...και δες στο bakabt ωρε...σιγουρα θα εχει seeders...

ειλικρινά? Όλα ίδια μου φαίνονται Japanese/Chinese/etc. Είδα αλλά ... στο αλλά έμεινα δεν αναφέρει πουθενά σχεδόν καθένα οτι έχει Subtitle's.:hot:

#590 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 June 2010 - 18:37

μαλλον θα εννοειται ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#591 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2010 - 20:02

ειλικρινά? Όλα ίδια μου φαίνονται Japanese/Chinese/etc. Είδα αλλά ... στο αλλά έμεινα δεν αναφέρει πουθενά σχεδόν καθένα οτι έχει Subtitle's.:hot:

Αχ και να πείτε ότι δεν σας έχω βάλει και thread για τέτοιου είδους απορίες.:if:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ BLEACH ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

Ε: Από που κατεβάζω κι εγώ επεισόδια Bleach ;

Για να κατεβάσεις επεισόδια με torrent θα πας εδώ (προσθέτεις τον αριθμό των επεισοδίων που αναζητάς). Για να κατεβάσεις με direct download θα πας εδώ (θέλει εγγραφή) ή εδώ

Αυτό το [DB]/[crunchysubs] που συνήθως βλέπεις πριν από κάθε filename είναι το όνομα του fansub group.

Speaking of [DB] το κάνανε drop to project στο 274 (και δεδομένου του temper τους πολύ άργησαν). Μάλλον θα πρέπει να το βλέπουν οι fan από κάπου αλλού από εδώ και στο εξής.

#592 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 22 June 2010 - 20:28

Αχ και να πείτε ότι δεν σας έχω βάλει και thread για τέτοιου είδους απορίες.:if:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ BLEACH ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

Αυτό το [DB]/[crunchysubs] που συνήθως βλέπεις πριν από κάθε filename είναι το όνομα του fansub group.

Speaking of [DB] το κάνανε drop to project στο 274 (και δεδομένου του temper τους πολύ άργησαν). Μάλλον θα πρέπει να το βλέπουν οι fan από κάπου αλλού από εδώ και στο εξής.

Συγνώμη,δεν το γνώριζα και δεν διακιολογούμε.

Δηλαδή όταν βλέπω DB απο μπροστά σημαίνει οτι έχει μέσα αγγλικούς υπότιτλους ?
Γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα με σίγουρα Seed για γερό Leech ?:wis:

#593 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2010 - 20:34

To Tokyo Toshokan έχει συνήθως μια χαρά torrents. Και έχει και batches και ένδειξη για το αν το fansub group είναι αγγλικό ή άλλο.Σου έδωσα και links με Direct Download για να μην σου κολλάνε.

Γενικά δεν είναι μόνο οι [DB] που το subbaroune και όπως είπα και πριν το σταματήσανε. Απλά κοίτα την περιγραφή του κάθε torrent και θα καταλάβεις. Οτιδήποτε δεν έχει την ένδειξη raw δίπλα του συνήθως είναι subbarismeno. Το ονοματάκι που θα δεις δίπλα περιγράφει το ποιοί το έχουνε κάνει.

πχ [lulzy]_Bleach_276 => είναι το επεισόδιο 276 subbed από τους lulzy.

#594 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 22 June 2010 - 20:52

αν και δεν κατάλαβα και πολύ ,πιστεύω να το βρώ.

#595 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 08 July 2010 - 15:18

Νομιζω ειναι το σωστο μερος για να θεσω την χιλιοαπαντημενη ερωτηση.
Καποια στιγμη σταματησα να διαβαζω τα manga bleach (και οχι φυσικα επειδη δεν μου αρεζαν).
Τεσπα εχω δει το anime μεχρι το τελευταιο επιεισοδιο. Και δεν μπορω να βρω σε ποιο charter εχει την εξελιξη που εχει τωρα το anime.Γιατι φυσικα το manga εχει προχωρησει πολυ.
Το χαος ειναι τα 42 volume απο το manga και δεν μπορω να βγαλω ακρη...:blurah5:
Μπορει καποιος να βοηθησει??:hmmm:

#596 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 08 July 2010 - 15:33

Νομιζω ειναι το σωστο μερος για να θεσω την χιλιοαπαντημενη ερωτηση.
Καποια στιγμη σταματησα να διαβαζω τα manga bleach (και οχι φυσικα επειδη δεν μου αρεζαν).
Τεσπα εχω δει το anime μεχρι το τελευταιο επιεισοδιο. Και δεν μπορω να βρω σε ποιο charter εχει την εξελιξη που εχει τωρα το anime.Γιατι φυσικα το manga εχει προχωρησει πολυ.
Το χαος ειναι τα 42 volume απο το manga και δεν μπορω να βγαλω ακρη...:blurah5:
Μπορει καποιος να βοηθησει??:hmmm:

Το anime βρισκεται στο chapter 364. :)

Posted Image

#597 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 08 July 2010 - 23:28

σήμερα επίσημα έφτασα στο 278.

Kenpachi 4 ever!

Vestolord ? Για πλάκα!!!!

#598 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 14 July 2010 - 22:51

Hello minnaa!!
Mπορεί κάποιος καλός Otaku να μου δώσει λινκ να κατεβάσω τα αρχικά επεισόδια του Bleach από την πρώτη σεζόν γιατι αποφάσησα να το αρχήσω ^^ και λόγω ότι κάτι έχει το ιντερνετ μου προσπαθώ να δώ σε διάφορα φόρουμ αλλα αργούν και η υπομονή μου δν αντέχει..
Αριγατοοοο..
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#599 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 July 2010 - 23:13

check here http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7356

qzMHWHd.png

#600 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2010 - 13:38

για όσους είδαν το επισόδιο 180, σε ποιόν αρέσει όταν μαλώνουν Hitsugaya και Hiyori, εμένα πολυ :kawaii:
Spoiler:

Edited by HelenGreece4ever, 20 July 2010 - 13:43.

る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews