Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach - Γενική συζήτηση
Posted 19 June 2010 - 13:27

Posted 22 June 2010 - 15:51
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 22 June 2010 - 16:04
Its japanese...και δες στο bakabt ωρε...σιγουρα θα εχει seeders...έχω φτάσει στο 168 την στιγμή που μιλάμε αλλά δεν έχει άλλα Dub Episode,οπότε τώρα πρέπει να το γυρίσω σε Chinese Audio / English Subbitle .Το θέμα είναι οτι πουθενά δεν το βρίσκω για Seed για να το κάνω Leech.
Posted 22 June 2010 - 16:15
Its japanese...και δες στο bakabt ωρε...σιγουρα θα εχει seeders...
ειλικρινά? Όλα ίδια μου φαίνονται Japanese/Chinese/etc. Είδα αλλά ... στο αλλά έμεινα δεν αναφέρει πουθενά σχεδόν καθένα οτι έχει Subtitle's.

Posted 22 June 2010 - 18:37

Posted 22 June 2010 - 20:02
Αχ και να πείτε ότι δεν σας έχω βάλει και thread για τέτοιου είδους απορίες.ειλικρινά? Όλα ίδια μου φαίνονται Japanese/Chinese/etc. Είδα αλλά ... στο αλλά έμεινα δεν αναφέρει πουθενά σχεδόν καθένα οτι έχει Subtitle's.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ BLEACH ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ
Ε: Από που κατεβάζω κι εγώ επεισόδια Bleach ;
Για να κατεβάσεις επεισόδια με torrent θα πας εδώ (προσθέτεις τον αριθμό των επεισοδίων που αναζητάς). Για να κατεβάσεις με direct download θα πας εδώ (θέλει εγγραφή) ή εδώ
Αυτό το [DB]/[crunchysubs] που συνήθως βλέπεις πριν από κάθε filename είναι το όνομα του fansub group.
Speaking of [DB] το κάνανε drop to project στο 274 (και δεδομένου του temper τους πολύ άργησαν). Μάλλον θα πρέπει να το βλέπουν οι fan από κάπου αλλού από εδώ και στο εξής.
Posted 22 June 2010 - 20:28
Αχ και να πείτε ότι δεν σας έχω βάλει και thread για τέτοιου είδους απορίες.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ BLEACH ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ
Αυτό το [DB]/[crunchysubs] που συνήθως βλέπεις πριν από κάθε filename είναι το όνομα του fansub group.
Speaking of [DB] το κάνανε drop to project στο 274 (και δεδομένου του temper τους πολύ άργησαν). Μάλλον θα πρέπει να το βλέπουν οι fan από κάπου αλλού από εδώ και στο εξής.
Συγνώμη,δεν το γνώριζα και δεν διακιολογούμε.
Δηλαδή όταν βλέπω DB απο μπροστά σημαίνει οτι έχει μέσα αγγλικούς υπότιτλους ?
Γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα με σίγουρα Seed για γερό Leech ?

Posted 22 June 2010 - 20:34
Γενικά δεν είναι μόνο οι [DB] που το subbaroune και όπως είπα και πριν το σταματήσανε. Απλά κοίτα την περιγραφή του κάθε torrent και θα καταλάβεις. Οτιδήποτε δεν έχει την ένδειξη raw δίπλα του συνήθως είναι subbarismeno. Το ονοματάκι που θα δεις δίπλα περιγράφει το ποιοί το έχουνε κάνει.
πχ [lulzy]_Bleach_276 => είναι το επεισόδιο 276 subbed από τους lulzy.
Posted 22 June 2010 - 20:52
Posted 08 July 2010 - 15:18
Καποια στιγμη σταματησα να διαβαζω τα manga bleach (και οχι φυσικα επειδη δεν μου αρεζαν).
Τεσπα εχω δει το anime μεχρι το τελευταιο επιεισοδιο. Και δεν μπορω να βρω σε ποιο charter εχει την εξελιξη που εχει τωρα το anime.Γιατι φυσικα το manga εχει προχωρησει πολυ.
Το χαος ειναι τα 42 volume απο το manga και δεν μπορω να βγαλω ακρη...

Μπορει καποιος να βοηθησει??

Posted 08 July 2010 - 15:33
Νομιζω ειναι το σωστο μερος για να θεσω την χιλιοαπαντημενη ερωτηση.
Καποια στιγμη σταματησα να διαβαζω τα manga bleach (και οχι φυσικα επειδη δεν μου αρεζαν).
Τεσπα εχω δει το anime μεχρι το τελευταιο επιεισοδιο. Και δεν μπορω να βρω σε ποιο charter εχει την εξελιξη που εχει τωρα το anime.Γιατι φυσικα το manga εχει προχωρησει πολυ.
Το χαος ειναι τα 42 volume απο το manga και δεν μπορω να βγαλω ακρη...
Μπορει καποιος να βοηθησει??
Το anime βρισκεται στο chapter 364.

Posted 08 July 2010 - 23:28
Kenpachi 4 ever!
Vestolord ? Για πλάκα!!!!
Posted 14 July 2010 - 22:51
Mπορεί κάποιος καλός Otaku να μου δώσει λινκ να κατεβάσω τα αρχικά επεισόδια του Bleach από την πρώτη σεζόν γιατι αποφάσησα να το αρχήσω ^^ και λόγω ότι κάτι έχει το ιντερνετ μου προσπαθώ να δώ σε διάφορα φόρουμ αλλα αργούν και η υπομονή μου δν αντέχει..
Αριγατοοοο..
The .aNiMe//GR Team.