Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#331 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 26 December 2008 - 00:30

Παιδια ειμαι στο 165 και ξερω πως στο 190
Spoiler:

Posted Image

#332 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 26 December 2008 - 11:18

@LCF89,
Spoiler:

Edited by iristella, 09 March 2009 - 18:36.
spoiler tag corrected

#333 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 26 December 2008 - 15:59

Spoiler: episodes 189 - 192 filler arc question

Edited by iristella, 09 March 2009 - 18:59.

#334 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 December 2008 - 13:41

επιστρεφω μετα απο μηνες αποξενωσης απο τουτο το κ*λοχανειο γιατι οσο βλακωδες και αν ακουγεται, χτες βραδυ εδα στον υπνο μου το πιθανο τελος του Bleach

here it comes then:
Spoiler:

τελικα μαλλον προφητης ειμαι. η μαγος. στην χειροτερη, βοηθος φακιρη.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#335 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 December 2008 - 14:50

επιστρεφω μετα απο μηνες αποξενωσης απο τουτο το κ*λοχανειο γιατι οσο βλακωδες και αν ακουγεται, χτες βραδυ εδα στον υπνο μου το πιθανο τελος του Bleach

here it comes then:

Spoiler:

τελικα μαλλον προφητης ειμαι. η μαγος. στην χειροτερη, βοηθος φακιρη.

heh. melkor-san you impress me! to be honest i dont like the idea but considering it it's quite probable >_>

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#336 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 posts

Posted 31 December 2008 - 04:30

Spoiler:

Εφτασα στο 200 κι ειδα αυτο που μου ειπες... απογοητευση...:uhh:

Posted Image

#337 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 05 January 2009 - 17:27

παιδια ειμαι στο 218 chapter και τα σπαει.

μια ερωτηση μονο,μιας και μου εσκασε τωρα.

Spoiler:

kon ftw!!!:bike:

#338 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 January 2009 - 19:00

Spoiler:

#339 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 January 2009 - 14:09

Καλώς τα δεχτήκαμε!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_episodes_(season_11)
Αν το προηγούμενο filler arc ήταν χάλια, αυτό μου φαίνεται χειρότερο.

Posted Image

Posted Image

#340 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 January 2009 - 15:17

Μα τι κάνουνε, σκάβουνε τον πάτο για να πέσουνε ακόμη χαμηλότερα; Έλεος! Και επιτέλους πόσα λεφτά βγάζουνε με τα φίλλερ για να δικαιολογούνε την ύπαρξη τους;

#341 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 January 2009 - 02:24

ρε μηπως τα Fillers μονο σε μας δεν αρεσουν???Τι να πω, λετε οι γιαπωνεζοι να φοναζουν "ναι ο amagai, απιστευτος ειναι" ή "η luriblahblah φοβεροςχαρακτηρας!"....τι να πω, για να τα βγαζουνε συνεχεια.....

qzMHWHd.png

#342 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 posts

Posted 12 January 2009 - 15:57

ρε μηπως τα Fillers μονο σε μας δεν αρεσουν???Τι να πω, λετε οι γιαπωνεζοι να φοναζουν "ναι ο amagai, απιστευτος ειναι" ή "η luriblahblah φοβεροςχαρακτηρας!"....τι να πω, για να τα βγαζουνε συνεχεια.....

επειδη δεν εχουν και καμια σοβαρη ομαδα στο ποδοσφαιρο(αλλο που μας νικησαν στο Συνομοσπονδιων:uhh::uhh::uhh:) μπορει να γουσταρουν να δουν τον Ichigo να παιζει μπαλιτσα:hahaha:

τι να πω...:canthelp:

Posted Image

#343 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 January 2009 - 17:53

Παντως το πιο καταπληκτικο πραγμα στο κοσμο του bleach ειναι το γεγονος οτι ο kurosaki χειριζεται τοσο καλα το σπα8ι του ενω η μονο προπονηση που εχει κανει ποτε του στη ξιφασκια ειναι 3 βδομαδες με τον uruhara(το τελευταιο παραδοξο που εχω να τονισω για το bleach)

Posted Image

#344 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 14 January 2009 - 00:27

Παντως το πιο καταπληκτικο πραγμα στο κοσμο του bleach ειναι το γεγονος οτι ο kurosaki χειριζεται τοσο καλα το σπα8ι του ενω η μονο προπονηση που εχει κανει ποτε του στη ξιφασκια ειναι 3 βδομαδες με τον uruhara(το τελευταιο παραδοξο που εχω να τονισω για το bleach)

Πρέπει να παρηγορήσουμε τους καημένους τους captains, οι οποίοι με 3ψήφιο αριθμό ετών άσκησης στη μάχη καταφέρνουν να είναι ανίκανοι να συγκριθούν με το αδαές φραουλένιο σχολιαρόπαιδο -το οποίο όμως ξέρει απόλυτα να εκμεταλλεύται το ρόλο του, με αποτέλεσμα.. who cares about exercising or training?! Screw the rules, I AM THE PROTAGONIST!

Spoiler:

#345 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 January 2009 - 01:38

Οι πρωταγωνιστές στα σόνεν πάντα έχουνε το potential να δυναμώνουνε 1000 φορές γρηγορότερα από όλους τους άλλους. Και μάλιστα, είναι ιδιαίτερα καλοί στο να δυναμώνουνε κατακόρυφα ενώ έχουνε λιανιστεί στο ξύλο. Κατά τα άλλα, η ταχύτητα μάθησής τους είναι αυτή του σαλιγκαριού, καθώς δεν λένε να ωριμάσουνε καθόλου. Όχι, πείτε μου εσείς αν ο Σογκόκου ή ο Λούφη ή ο Ναρούτο ή ο Φράουλας αλλάξανε χαρακτήρα μετά από 500 επεισόδια και 100 power-ups.

Τα κουλά που καθόμαστε και βρίσκουμε στο Μπλιτς είναι ο λόγος που αργά ή γρήγορα ο μέσος θεατής παρατάει τα σόνεν και πάει για κάτι σοβαρότερο ή πιο υπερβολικό.