Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#256 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 September 2008 - 13:24

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα ελλη η οικονιτσα με τον ελ και τον κιρα τα σπαει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Τhats so Naruto Ontopic:hahaha:

Ηθελα να ρωτησω κατι εγω,ποσοι απο εσας εχουν δει τα Φιλλερς??

Σκεφτομαι να κατσω να τα δω,βασικα μαρεσουν γενικα τα φιλλερς,ομως ακουω συνεχεια οτι ειναι αθλια,και δεν ξερω τι να αποφασισω:deadga6:

Berserk___Gatsu.jpg

#257 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 September 2008 - 13:33

Αν πραγματικά δεν έχεις τίποτα άλλο να δεις (ή να κάνεις στην ζωή σου γενικά) δες τα. Εγώ τα είχα δει όλα και σερί.

Προσωπικά συμπάθησα 3-4 επεισόδια που είχαν πλάκα ενώ μου άρεσαν και τα τελευταία 216-220 λόγω Gaara.

Τα περισσότερα επεισόδια είναι αυτοτελείς αποστολές (1 επεισοδίου) ή αποστολές μερικών επεισοδίων με μηδενική συνεχεία μεταξύ τους.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#258 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 September 2008 - 13:55

Eυχαριστω ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!

Τεσπα ο ridelub με καλυψε πληρως- Ειναι πραγματικα μια δοκιμασια νευρων (αν μιλας για τα φιλλερ του ναρουτο οχι του shippuuden) Το θεμα τους ειναι αποστολη απο δω αποστολη απο κει, ραμεν εδω ραμεν εκει.. Βλακειες.. Αυτοτελεις ιστοριες χωρις κανενα ενδιαφερον!

Αλλα φυσικα, ΠΡΕΠΕΙ να δεις τα επεισοδεια 215-220 με τον Gaara γιατι αφενος το 220 B part ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φιλλερ (και αμα δε δεις λιγο τη συνεχεια απο πριν δε θα καταλαβεις οσα πρεπει) και αφετερου γιατι εχει μια πολυ τελεια μαχη <3 <3

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#259 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 September 2008 - 17:17

Τhats so Naruto Ontopic:hahaha:

Ηθελα να ρωτησω κατι εγω,ποσοι απο εσας εχουν δει τα Φιλλερς??

Σκεφτομαι να κατσω να τα δω,βασικα μαρεσουν γενικα τα φιλλερς,ομως ακουω συνεχεια οτι ειναι αθλια,και δεν ξερω τι να αποφασισω:deadga6:

Κοιτα αθλια ηταν για οσους τα εφαγαν στη μαπα επι 1 χρονο και... Γενικα αν τα δεις μαζεμενα δεν ειναι και τοσο χαλια. Καποια οντως δεν ειναι και τοσο καλα αλλα πολλα οχι απλα βλεπονται αλλα και ειναι και ανω του μετριου τολμω να πω. εγω που τα εχω δει δεν με χαλασε και τοσο μπορω να πω. Ορισμενα δε εχουν τρελο γελιο...... Θα σου ελεγα κανε μια προσπαθεια να τα δεις και αμα δεις οτι ξενερωνεις πολυ αστα και προχωρα κατευθειαν στο Shippuuden

#260 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 September 2008 - 20:23

umm i saw alla nruto fillers and trust me they arent worth it better go with shippuuden.At least u wont miss a thing and when and if u are bored watch a piece of them^^

Posted Image

#261 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 24 September 2008 - 20:52

θα σου προτεινα και εγω να πας κατευθειαν Σιπουντεν.Το ιδιο εκανα και εγω και πιστεψε με,ειναι πολυ καλυτερα να ην ξερεις την ρετσινια των φιλλερς.Οπως και να το κανουμε ελαχιστα βλεπονται,ενω ειναι κριμα τωρα που εχεις πορωθει με τα πρωτα 135 επεισοδια,να προσγειωθεις ανωμαλα.....
Posted Image

#262 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 September 2008 - 21:14

ΟΤΙ και να κανεις, ΜΗ χασεις τα 215-220 πραγματικα. Και αν βαριεσαι, το 220 δες το γιατι δεν ειναι φιλλερ το b part. Επιμενω και ξαναεπιμενω δες τα 6 αυτα επεισοδεια παντως.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#263 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2008 - 22:33

Εγω παντως μιας και ειμαστε στη γενικη συζητηση και επειδη αυτη τη στιγμη βαριεμαι κιια δεν εχς τι να κανω 8α σας 8εσω μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση η οποιοα με εχει κανει να περασω πολλες ωρεσ αυπνος απο τη μερα που γνωρισα το naruto.
To πουλι που πεταγε στο naruto και συνεχως φωναζε βλακα τι εγινε.Ζει η πε8ανε οεο?Αν και ως πιο πι8ανο εχω το directors cut^^:hahaha::hahaha:
Περιμενω απαντησεις....:oo:

Posted Image

#264 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 September 2008 - 00:47

τα fillers του naruto τα ειδα μεχρι το 160, μετα δεν αντεξα

qzMHWHd.png

#265 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 30 September 2008 - 01:23

τα fillers του naruto τα ειδα μεχρι το 160, μετα δεν αντεξα

Και τοσο που αντεξες, καλα ητανε. Ευγε!

:canthelp:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#266 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 02 October 2008 - 14:36

εγω παλι δν αντεξα ουτε το πρωτο επισοδειο... το βαρεθικα στα μισα :) παντος εχουν τελειωσει τωρα? αν ναι σε ποιο επ μπαινει στην κανονικη ιστορια?

#267 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 02 October 2008 - 14:58

Αν εννοεις το απλο Naruto απ το 136 (νομιζω) και μετα ειναι ολα fillers, ξεκινα κατ' ευθειαν Shippuuden.

Posted Image

#268 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 02 October 2008 - 15:01

Αν εννοεις το απλο Naruto απ το 136 (νομιζω) και μετα ειναι ολα fillers, ξεκινα κατ' ευθειαν Shippuuden.

οχι ρε συ απο το shitpooden ενοω αν εχουν τελειωσει αυτα του καλοκαιριου

#269 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 02 October 2008 - 15:16

Α, ναι εχουν τελειωσει απ' το 71, το 72 και μετα ειναι κανονικα

Posted Image

#270 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 October 2008 - 10:56

βασικα 1 ειναι το ζητημα οτι τα fillers ειναι fillers..Δε προσ8ετουν κατι στην ιστορια οποτε και να μην τα δει καποιος δεν χανει και τπ απλα αλλα χαριζουν γελιο και αλλα οχι σκοποσ ειναι να περναει η ωρα ευχαριστα για αυτο και οποιοσ 8ελει τα βλεπει η οποιοσ δε 8ελει παει shippuuden :congrats:

Posted Image