Δεκάτη Οκτωβρίου. What a nice day... Σήμερα λοιπόν, όσον αφορά εμένα, η κυρία Kushina διηγήθηκε την ιστορία σχετικά με τη γέννηση του μονάκριβού της γιού. Ωραία σύμπτωση ε; Discuss.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 22:41
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2014 - 13:09
To anime αυτη τη στιγμη ποσα chapter ειναι πισω απο το manga;
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2014 - 13:27
To anime αυτη τη στιγμη ποσα chapter ειναι πισω απο το manga;
49 chapter πίσω
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2014 - 14:22
49 chapter πίσω
Ευχαριστω.Τωρα ειμαι στο 346 και ειδα οτι βαλαν φιλερ τα 377-378.Ποσο τρομπες ειναι.Τελειωνει το μαγκα σε 1,5 μηνα και αυτοι βαζουν φιλερ ενω εχουν υλικο για 20-25 επεισοδια.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2014 - 21:45
Αρχισα το naruto και εχω δει 135 επ μεχρι τωρα και σκεφτομαι να αφησω τα filler 136-220 και να παω κατευθειαν shippuden, ή αξιζουν τιποτα?
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2014 - 22:21
Δεν αξιζουν κατα την αποψη μου, προσπερασε τα καλυτερα
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2014 - 10:51
Αρχισα το naruto και εχω δει 135 επ μεχρι τωρα και σκεφτομαι να αφησω τα filler 136-220 και να παω κατευθειαν shippuden, ή αξιζουν τιποτα?
Μην τα δεις! Κάποια που είναι κάπως αστεία σε ύφος μπορεί να έχουν λίγο πλάκα, αλλά δεν αξίζουν γενικά.
Πήγαινε Shipuudden και έχε υπ' όψιν σου ότι εκεί τα φίλερ από ένα σημείο και μετά γίνονται εντελώς απαράδεκτα. Θα πρότεινα να δεις μια λίστα με τα επεισόδια φίλερ και να τα κάνεις όλα skip γενικότερα.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2014 - 12:26
Α ρε Ιαπωνία....
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2014 - 05:05
http://kotaku.com/the-naruto-musical-cast-looks-darn-impressive-in-costu-1673491066
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 23 Δεκέμβριος 2014 - 05:06
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2015 - 22:35
Ειδα την ταινια παντως, while in Tokyo..Σαν long-time fan προσωπικα μου αρεσε πολυ. :3
Ηταν αρκετα un-Narutolike στο γεγονος οτι η ιστορια εδωσε περισσοτερη βαση στη σχεση Naruto-Hinata και το πως αυτη αναπτυχθηκε
και οχι τοσο στο action οπως ειχαν ολες οι προηγουμενες ταινιες. Το οποιο δεν ηταν απαραιτητα κακο, μιας και το τελος της ταινιας
δενει ομορφα με το chapter 700 του μανγκα. Επισης βρηκα ενδιαφερον που μας εδειξε τι απεγινε ο Hamura, μιας
και το μανγκα εδωσε περισσοτερη προσοχη στον Hagoromo. All in all, χαριτωμενη ταινια και κλασσικα Naruto-funny moments. Το animation επισης με ενθουσιασε(ειδικα η opening σκηνη *-*), οπως και το theme song που μου εχει κολλησει
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2015 - 22:54
^^Ζηλευω Αντε και με αυτην να κλεινουμε σιγα σιγα με το Naruto!
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 00:39
Ειδα την ταινια παντως, while in Tokyo..Σαν long-time fan προσωπικα μου αρεσε πολυ. :3
Ηταν αρκετα un-Narutolike στο γεγονος οτι η ιστορια εδωσε περισσοτερη βαση στη σχεση Naruto-Hinata και το πως αυτη αναπτυχθηκε
και οχι τοσο στο action οπως ειχαν ολες οι προηγουμενες ταινιες. Το οποιο δεν ηταν απαραιτητα κακο, μιας και το τελος της ταινιας
δενει ομορφα με το chapter 700 του μανγκα. Επισης βρηκα ενδιαφερον που μας εδειξε τι απεγινε ο Hamura, μιας
και το μανγκα εδωσε περισσοτερη προσοχη στον Hagoromo. All in all, χαριτωμενη ταινια και κλασσικα Naruto-funny moments. Το animation επισης με ενθουσιασε(ειδικα η opening σκηνη *-*), οπως και το theme song που μου εχει κολλησει
Τέλεια!
Ωραίο και το illustration για την ταινία από Kishimoto. Ανυπομονώ να βγει σε dvd κάπου στο καλοκαίρι
Αντε και με αυτην να κλεινουμε σιγα σιγα με το Naruto!
Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν θέλουμε να κλείνουμε, ευτυχώς έχουμε τα νέα mini-series από kishimoto την άνοιξη
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 11:01
^^Εξου και το σιγα-σιγα φιλτατε SWE Και εγω θα την τσεκαρω την σειρα την ανοιξη, δεν βιαζομαι να τελειωσει xD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Ιανουάριος 2015 - 11:03
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2015 - 23:35
Κάποια στιγμή το άνιμε θα πρέπει να ξαναβγεί αλά DB Kai. Έχω ξεκινήσει το Shippūden και πραγματικά ψάχνω λίστες για να αποφεύγω τα εκατοντάδες φίλερ. Το 40+% της σειράς είναι φίλερ και το χειρότερο από ένα σημείο και έπειτα αναμειγνύονται με κάνον υλικό! That aside, η σειρά έχει πολύ καλό σάουντρακ, θυμίζοντας σε ύφος Rurouni Kenshin <3
Επίσης:
http://national.suntimes.com/national-entertainment/7/72/1583410/american-live-action-naruto-movie
Φόβος και τρόμος. Προβλέπω Dragon Ball evolution fail