Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#901 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 12 March 2009 - 22:13

Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο και εχω μεγαλη απορια πως εν τελει καταληξαμε στο να φυγουν ολοι αυτοι και να φτιαξουν μια δικη τους οργανωση... Ελπιζω μονο να μας δωσουν μια καλη εξηγηση και οχι οτι να ναι...
Posted Image

#902 AyoKnight

AyoKnight

Blossomed into Red

• Members
  • 19 posts

Posted 13 March 2009 - 01:08

Ισως ενα απο τα καλυτερα επισοδια:wooi2:...εγω παλι εχω απορια να δω οχι πως φυγαν ολοι μαζι..αλλα πως καταφεραν το Hollowification...:oo:
τετοιο ενδιαφερον εχω να το νιωσω απο τοτε που επαιζε ξυλο ο Ichi με τον BigBro-Byakuya...:nbleed::if:...
Posted Image

#903 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 March 2009 - 07:42

Λοιπόν κάθισα και είδα μετά από καιρό τα επεισόδια 204-210. Μετά από τα 2 ελεεινά fillerοεπεισόδεια άρχισε το καλό. Πραγματικά τα τελευταία επεισόδια μου άρεσαν πολύ και περιμένω το επόμενο να δω τι θα γίνει :P Πάντως τελικά ο Urahara είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας του bleach, ο άνθρωπος είναι μορφή :hihi2:
phmava.php

#904 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 16 March 2009 - 14:23

Απο το 215 μπαινουμε δυναμικα στο Fake Karakura Town Arc(για οσους δν ξερουν ειναι το κανονικο παλι το story)με νεο OP και ΕND,αντε καιρος ηταν να αρχισει ο πολεμος

Posted Image

#905 Mercury

Mercury

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 16 March 2009 - 19:59

Λιγο ασχετη ερωτηση,αλλα γιατι η squad του Kensei φοραει και λευκη ρομπα απο πανω?
"He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you."
Friedrich Nietzsche,Beyond Good and Evil, Part Four: Maxims and Interludes, 146

#906 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 March 2009 - 00:59

Bασικα το επισημο ενδυμα των captain ειναι η λευκη ρομπα.Απλα ο κα8ενας το κανει custom οπως γουσταρει:oo:

Posted Image

#907 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 18 March 2009 - 16:58

Απο το 215 μπαινουμε δυναμικα στο Fake Karakura Town Arc(για οσους δν ξερουν ειναι το κανονικο παλι το story)με νεο OP και ΕND,αντε καιρος ηταν να αρχισει ο πολεμος

ρε στο τελος λεει οτι δεν θα δειξει ICHIGO... μηπως απλως δεν θα ειναι στο karakura town ο ichigo?

#908 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 March 2009 - 20:57

πολυ ωραιο το 211, εδωσε ρεστα ο aizen-sama.

qzMHWHd.png

#909 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 18 March 2009 - 21:55

απλα το επεισοδιο ηταν θεικο!!!!!!!!!με την σημασια της λεξης,ο shinji,aizen,urahara απλα θεοι!!!!!εχω απορια πως θα βγουν ολοι μαζι απο το soul society και να μπορουν να ελεγχουν το hollow τους...

μου αρεσε αυτο!!!!!!!!δεν μπορω να περιμενω....μυριζομαι πολυυυυυυ ξυλο!!:wooi2::hahaha::tensai:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#910 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 18 March 2009 - 22:16

Noooo...I don't want that baka Kurosaki in action again!
Gief Aizen - sama...gief Hirako...anything, not kurosaki!

Όντως κ γω οσφρήζομαι ξύλο στον αέρα...να δούμε ποιοι θα είναι οι άτυχοι που θα το φάνε :kakaka:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#911 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 18 March 2009 - 22:34

μου αρεσε αυτο!!!!!!!!δεν μπορω να περιμενω....μυριζομαι πολυυυυυυ ξυλο!!:wooi2::hahaha::tensai:

Δεν έχεις ιδέα... Θα βαρεθείς να βλέπεις ξύλο !

#912 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 March 2009 - 22:45

Δεν έχεις ιδέα... Θα βαρεθείς να βλέπεις ξύλο !

Σε αυτο εχεις δικιο-γενικοτερα μιλωντας 8υμασαι τα ηρωικα μανγκα ποστ :hahaha:.Οσο για το σημερινο επεισοδιο τι αλλο 8ελουμε plain aizen kai urahara utlimateness.Απλα τα παληκαρια δεν παιζονται.Αντε 2-3 μενουν ακομα και μετα καπουτ η ιστορια.Κριμα γτ ειναι το καλυτερο αρκ μεχρι τωρα:cry5:.
Μεχ πιος παει να δει μετα την κουτσουμουρα αρκ-συγγνωμη karakoura :yawn2:

Posted Image

#913 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 March 2009 - 09:15

έγραψε ο άιζεν!!!! αλλα παρ'όλα αυτά.....ΟΥΡΑΧΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
Κάτι ήξερα εγώ που με το που τον είδα τον λάτρεψα....είναι φοβερό να βλέπεις τους 2 αγαπημένους χαρακτήρες να κοιτιούντε μοχθηρά.....

Επίσης.....ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ(τουσεν)...που πάει ο νίγκα....και δέρνει κιόλας...
Καλά..τώρα όλοι ξέρουμε γιατί ο μπιάκουγια έχει ψυχολογικά......τον κοροίδευε η γιοροίτσι μικρό....και δεν ξέρω τι έκανε με τον τούσεν στο υπόγειο.....αλλά σίγιουρα του άφησε προβλήματα....

...Χέι ομορφούλη....το ονοματάκι σου??
....Γκιν.....Ιτσιμάρου γκιν.....τέλος....

Υ.Γ κάποιος να σκοτώσει το γαιδούρι τον τούσεν....και το μπιάκουγια....
Posted Image
Spoiler:

#914 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 March 2009 - 22:33

Υ.Γ κάποιος να σκοτώσει το γαιδούρι τον τούσεν....και το μπιάκουγια....

Για τον Τούσεν δεν αντιλέγω αλλά άσε τον Bya-kun ήσυχο.Τι θα κάνουμε εμείς τα fangirls αν φύγει αυτός?

ον-τόπικ
ένα απο τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν.Urahara is the ultimate bleach character.Ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην εκτίμησή μου.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#915 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 March 2009 - 09:11

Για τον Τούσεν δεν αντιλέγω αλλά άσε τον Bya-kun ήσυχο.Τι θα κάνουμε εμείς τα fangirls αν φύγει αυτός?

ον-τόπικ
ένα απο τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν.Urahara is the ultimate bleach character.Ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην εκτίμησή μου.

Ειδικα στα επομενα επεισοδια 8α ανεβει ακομα περισσοτερο-οποτε παρατα το byakuya και γινε urahara fangirl:hahaha:

Posted Image