Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#886 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 March 2009 - 16:31

Βγηκε και το 209.Οχι ακριβως αυτο που περιμενα.Δεν ξερω αν ειναι και τουτο φιλερ αλλα μου φαινεται το τραβαν το θεμα λιγο απτα μαλια...Τεσπα θα μπορουσε ναταν και χειροτερο.Μετρια για μενα.

Οχι δεν είναι filler, κανονικά στο storyline είναι. Στο επόμενο επεισόδιο θα καταλάβεις.

Εμένα πάντως μου άρεσε. Ειδικά το shikai του Kensei το κάνανε πολύ πιο καλά απο ότι στο manga. Περιμένω πως και πως το επόμενο για μια "συγκεκριμένη" εμφάνιση.

Όλα τα λεφτά η σκηνή με την Mashiro που κοιμόταν !

Spoiler:

#887 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 posts

Posted 04 March 2009 - 17:06

oh shit δηλαδη :P Να δω ποτε παμε ξανα hueco mundo.

#888 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 04 March 2009 - 18:12

Εμένα πάντως μου άρεσε. Ειδικά το shikai του Kensei το κάνανε πολύ πιο καλά απο ότι στο manga. Περιμένω πως και πως το επόμενο για μια "συγκεκριμένη" εμφάνιση.

Είχε στο μάνγκα το shikai του Kensei?Νόμιζα οτι και αυτή η σκηνή ήταν filler.Δεν το θυμόμουν καθόλου.Πάντως ήταν πραγματικά ωραίο.
Δεν μ'άρεσε που τράβηξαν λίγο το στόρι με τον Hisagi και την συνάντησή του με τον Kensei.Στο μάνγκα μ'άρεσε πιο πολύ.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#889 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2009 - 20:58

εγω ουτε που το θυμομουν οτι ειχαν δειξει στο manga το shikai του kensei (ουτε το ονομα του δε θυμομουν εδω που τα λεμε, ο 69 τον ελεγα...).Καλο ηταν το ep.

qzMHWHd.png

#890 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 08 March 2009 - 16:03

Ρε μη σχολιαζετε τπ και απλα χαρειτε το οσο μπορειτε γτ μολις τελειωσει αρχιζουν τα βασανα μας που μπαινουμε ξανα σε φιλλερς και οχι στο κανονικο storyline...
Μεχ πλεον το bleach εχει καταντησει ναρουτο με τοσα φιλλερ....

Posted Image

#891 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 09 March 2009 - 23:50

Filler??? Damn not again... Παντως αυτο το κομμάτι της σειράς που μας μετέφερε στο παρελθόν εμένα μου άερεσε πάρα πολύ...

Πότε υπολογίζετε να δουμε το υπόλοιπο arc απο το ΗΜ???:nosey:
Posted Image

#892 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 March 2009 - 11:53

Πότε υπολογίζετε να δουμε το υπόλοιπο arc απο το ΗΜ???

Βασικα μετα τα γεγονοτα που διαδραματιζονται τωρα εχουμ φιλλερ και μετα μπαινουμε στην κανονικη πορεια ξανα του μανγκα.Βασικα δεν ξερω ποσο σποιλερ μπορει να αποτελεσει αυτο για αυτο στο λεω με επιφυλαξη
Spoiler:

Αρα λογικα σε καμια 40 επεισοδια νομιζω οτι 8α δεις ξανα hm

Posted Image

#893 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 March 2009 - 04:07

40 επισοδεια ???????
πλακα μας κανεις ετσι ?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#894 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 11 March 2009 - 08:45

Bασικα παντα υπο8ετικα μιλαω-λογικα το pendolum arc 8a τελειωσει σε 6-7 επεισοδια.Μετα 8α μπουν φιλλερς τα οποια λογικα 8α την πανε την δουλεια καμια 10 επεισοδια.
Spoiler:
Ε λογικα καπου τοσο 8α βγει(προσωπικη μου αποψη τουλαχιστον)

Edited by kelborn3, 11 March 2009 - 09:03.

Posted Image

#895 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 March 2009 - 17:32

γιατι το προχωρανε τοσο αργα ρε γμτ....

δλδ ειπαμε 19 λεπτα μονοκαθε 1 βδομαδα και εχεις μεσα ολα τα χαζα κειμενα.

δλδ φαγαμε 5 λεπτα (σχεδον το 1/3) για να τους πει ορμιστε και φατε τους.... δλδ θα μπορουσανε να δειξουνε 3 λεπτα περισοτερη δραση ΑΝΕΤΑ... γμτ....

#896 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 11 March 2009 - 18:13

το επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο!!!!ειχε και το ξυλο του μεσα:wooi2::wooi2:τωρα να δουμε τι θα γινει με τον kensei...
περιμενα πιο πολλα απο τον shinji:nbleed::try:

γιατι το προχωρανε τοσο αργα ρε γμτ....

δλδ φαγαμε 5 λεπτα (σχεδον το 1/3) για να τους πει ορμιστε και φατε τους.... δλδ θα μπορουσανε να δειξουνε 3 λεπτα περισοτερη δραση ΑΝΕΤΑ... γμτ....

αυτο το επεισοδιο ηταν ακριβως 2 chapter,δεν μπορουμε να πουμε πως ηταν μικρο...

Bασικα παντα υπο8ετικα μιλαω-λογικα το pendolum arc 8a τελειωσει σε 6-7 επεισοδια

το arc θα τελειωσει σε 2-3 επεισοδια

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#897 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 March 2009 - 21:57

βασικα το μανγκα εχει πλησιαστει παρα πολυ απο το ανιμε ... λογικο ειναι
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#898 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 March 2009 - 22:43

Πολυ ωραιο ep, ειδικα οταν επεξε το treachery

ειδατε το preview?

στο επομενο εχουμε Aizen-sama :)

qzMHWHd.png

#899 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 11 March 2009 - 23:46

Όχι μόνο Aizen - sama αλλά και chibi - Ichimaru Gin.Αυτό το παιδί όσο τρομαχτικός ήταν μεγάλος άλλο τόσο τρoμαχτικός είναι και σαν πιτσιρικάς.

Η ιστορία εξελίσσεται πολύ ωραία και θα είναι κρίμα μετά από αυτό το arc να πετάξουν πάλι fillers...:nanteee:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#900 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 March 2009 - 09:56

[γιατι το προχωρανε τοσο αργα ρε γμτ....

Αστο μην μπαινεις σε τετοια 8εματα.Μια χαρα κανουν και βαζουν τους διαλογους και ολα γτ αμα ηταν να βαζανε μονο ξυλο δεν 8α ειχε και νοημα.Ειναι ενα απο τα καλυτερα αρκ του bleach και πραγματικα αξιζει να το δουμε ακριβως οπως και στο μανγκα.Αμα ηταν να δουμε μονο ξυλο μπορουσαμε να βλεπαμε fillers που ειναι και ξενερα.Και οσο για το αργα αυτο και μην το 8ιγεις κα8ολου γτ ανα συνεχισει ετσι σε 3-4 βδομαδες 8α μπουμε ξανα σε φιλλερς οπου πιστευω για καποιο λογο βασικος πρωταγωνιστης 8α ειναι ξανα η λουριτσιο......:frozen:
Τωρα αναφορικα με το τελευταιο επεισοδιο τι να πρωτοπω.Exoυμε δει ιστοριες και ιστοριες αλλα αυτη ειναι πραγματικα απαιχτη.Urahara Kisuke αντιεξουσιαστη μου εσυ :nod:

Posted Image