Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#2086 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 14 September 2011 - 13:05

αν πω οτι εγώ χάθηκα με το 339 θα με βρίσετε?

Μπερδεύτηκα.Απο την στιγμή που έχασε ο Ichigo της δυνάμεις του ,μετά την μάχη με τον Aizen, που εκτέλεσε την τεχνική Mugetsu.Ξεκίνησε Filleρ? Δηλαδή όλα αυτά που βλέπω στο Anime είναι Filler ???

Δηλαδή ............... στο 339,που η μορφή Hollow που παίρνει , μπροστά στον Kujo ,και δεν πιάνει μια ούτε για στραγάλια όλα είναι Filler ???

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2087 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 14 September 2011 - 15:31

αν πω οτι εγώ χάθηκα με το 339 θα με βρίσετε?

Μπερδεύτηκα.Απο την στιγμή που έχασε ο Ichigo της δυνάμεις του ,μετά την μάχη με τον Aizen, που εκτέλεσε την τεχνική Mugetsu.Ξεκίνησε Filleρ? Δηλαδή όλα αυτά που βλέπω στο Anime είναι Filler ???

Δηλαδή ............... στο 339,που η μορφή Hollow που παίρνει , μπροστά στον Kujo ,και δεν πιάνει μια ούτε για στραγάλια όλα είναι Filler ???

Ναι ολα ειναι filler.
Spoiler:

Posted Image

#2088 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 15 September 2011 - 13:39

φτου ! Τσαμπα περιμενα με αγωνια τοτε τι θα γινει ...

Ερωτηση , σε πιο σημειο στο Manga Νικαει ο Ichigo τον Aizen?:yellowcard:

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2089 paranoid_gr

paranoid_gr

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 16 September 2011 - 09:35

Aν θυμάμαι καλά στα chapter 420-423.

#2090 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 20 September 2011 - 14:56

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!!!! Έφυγε σα νερό!!! Και το τέλος πολύ power! με άφησε σε φάση "ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

#2091 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 September 2011 - 13:49

αλλο ενα επ εμεινε για να τελειωσει αυτο το φιλλερ αρκ!στο 343 γυρναμε πισω στα του μανγκα :blingeye2: παντως αυτο το επ ηταν ωραιο,ειδικα εκει με τον κον ηταν ολα τα λεφτα XD

#2092 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 27 September 2011 - 21:51

τελος τα fillers νατε να μπούμε στο main plot

#2093 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 27 September 2011 - 22:34

τελος τα fillers νατε να μπούμε στο main plot

θα μπουμε?
γιατι το preview του επομενου μου μοιαζει λιγο οτι ναναι.

#2094 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 27 September 2011 - 23:07

και το manga στα πρώτα κεφάλαια μετά το arrancar arc είναι ό,τι να'ναι με καθημερινά περιστατικούλια και μπουρδίτσες, οπότε μάλλον το ακολουθεί και το anime; Εγώ θέλω να δώ πώς θα το ενώσουν με το σημείο που έχει χάσει τελείως τις δυνάμεις του τώρα που τις επανέκτησε σχεδόν πλήρως.

#2095 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 September 2011 - 23:28

αντε τελιωσανε τα fillers...αποτι ειδα σημερα....(οχι οτι τα βλεπα) αχαχα... αντε να μπουμε στο πλοτ παλυ...καιρος ητανε ;) ...αν και για μενα 8α πρεπε να χε τελιωσει το story εκι με τον Αιζεν αλλα whatevah :P
καλα απο ενωση...8α πεσει γελιο αλλα τεσπα xP
フカフカ

#2096 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 28 September 2011 - 02:05

Παιδάκια δεν ξέρω, αλλά το 341 στην μάχη ,είχε πάρα πολύ καλό σχέδιο και η μάχη πολύ καλά σχεδιασμένη,video game κατάσταση και ξεπερωούσε κατα πολύ μάχες του main plot :D :D :D
How you put a signature_ ? Ο_ο

#2097 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 03 October 2011 - 22:14

εγω θελω και αλλο filler

#2098 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 04 October 2011 - 00:03

εγω θελω και αλλο filler

watch naruto :hihi2:
Posted Image

#2099 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 October 2011 - 18:25

καλα το καινουριο επ. ολα τα λευτα ηταν..αχαχαχα, πως καταφερανε μεσω filler να πανε στο στορυ στο τελος, oh shit...μακαρι να μι διαβαζα το μανγκα XDD αυτα μονο στο bleach γινονται. δν παιζει :P
フカフカ

#2100 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 04 October 2011 - 19:01

18 λεπτα filler 2 λεπτα main story μονο το bleach θα μπορουσε να το κανει...τωρα στο καινουριο arc που θα αρχισει λετε μεσα στα επεισοδια να υπαρχουν filler απο προηγουμενα filler.