Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#2071 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 posts

Posted 14 July 2011 - 20:25

Eντάξει. Αυτό πάλι δεν το περίμενα να γίνει και χειρότερο όσο το Νaruto. Δηλ. Έλεος ας προχωρήσουν το αναθεματισμένο anime και να κόψουν τα filler. Εντάξει δεν λέω ωραία είναι γιατί έχω κάτσει να δω, αλλά δεν αξίζει να το γα....νε το anime. Εδώ και μήνες απ'την στιγμή που τελείωσε το Αrrancar's Saga. Και να σας κάνω μια ερώτηση βλέπω συνέχεια αυτήν την λέξη 'arc" τι εννοείτε με αυτό;

Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#2072 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 09 August 2011 - 12:23

αρκ είναι η αψίδα κανονικα αλλά εννοούμε τον κύκλο του manga η του anime . το καινουριο επεισόδειο http://www.bleachget.com/ είναι γεγονός

#2073 Petrospirit

Petrospirit

Nephilim

• Members
  • 5 posts

Posted 09 August 2011 - 16:07

Πάντως σε ένα μήνα που θ' αρχίσουν τα σχολεία θα έπρεπε να βγει νόμος να μην έχουμε σχολείο τις Τρίτες........

#2074 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 09 August 2011 - 22:10

ΕΡΏΤΗΣΗ

Το Bleach τώρα είναι στο 334 ΑΝΙΜΕ
Το αντίστοιχο σε Manga ποιο ειναι?

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2075 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 16 August 2011 - 16:33

τι εγινε ετσι θα βρει τις δυναμεις του στο anime ? δεν θα γινει οτι και στο magna?
one piece rulesPosted Image
:blingeye2:Posted Image

#2076 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 August 2011 - 17:06

τι εγινε ετσι θα βρει τις δυναμεις του στο anime ? δεν θα γινει οτι και στο magna?

δν το νομιζω πιστευω πως στο τελος θα τις χασει παλι και θα αποχαιρετισει την ρουκια μετα οπως και στο μανγκα και μαλλον τον οκτωβριο θα αρχισει το αρκ που ειναι τωρα το μανγκα!!!

#2077 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 August 2011 - 19:48

Βγήκε η ταινία μεταφρασμένη στα streaming sites!!!!!

Posted Image

#2078 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 25 August 2011 - 20:36

Ώρα να ξαναεκφέρω γνώμη για το πρόσφατο filler. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι "Kubo, το animation team σε ξεφτίλησε, βάζοντάς σου τα γυαλιά όσον αφορά τη πλοκή!!! Ε δεν άντεξα να μην το πω :P). Υπήρξε αρκετή βελτίωση στο side-character development και air-time ( Δε πιστεύω ο Kon να αρχίσει να ξαναπαραπονιέται στα shinigami illustrations και από το να λέει μόνο Kyrosaki-kun καλύτερα που δεν την βλέπουμε καθόλου την Inoue μπας και την ξεχάσουμε και την ξεχάσει και ο Kubo να πάει να βρει τον αδερφό της:hiding_something:). Από τις μάχες δεν περίμενα κάτι διαφορετικό καθώς ούτε απίστευτες εκβάσεις μπορούν να έχουν, αλλά και ούτε να αποκαλύψουν μυστικές δυνάμεις(βλ. Ikkaku)

Παρόλο που ήμουν από τους 1ους που έσπευσαν να κακολογήσουν το filler, πλεόν το περιμένω πιο πολύ από το manga...Συνήθως είμαι σταθερός στις απόψεις μου, αλλά δε ξέρω τι φταίει(!)
Έρχεται το τέλος του κόσμου;....... Είναι το filler τέτοιο αριστούργημά;........ :arrow:Είναι το manga πιο βαρετό απ'το filler; Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω:knock-knock:

#2079 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 25 August 2011 - 21:10

βρηκε κανεις την ταινια subbed?ας μου κανει pm pls

#2080 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 26 August 2011 - 16:59

Για οσους ενδιαφερονται η ταινια εχει ηδη βγει στο nyaa.
Posted Image

#2081 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 13 September 2011 - 16:04

http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-13/bleach-anime-to-enter-shinigami-daiko-shoshitsu-arc επιτελουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς,υπομονη μεχρι αυτη την αγια μερα :8):

#2082 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 13 September 2011 - 16:50

http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-13/bleach-anime-to-enter-shinigami-daiko-shoshitsu-arc επιτελουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς,υπομονη μεχρι αυτη την αγια μερα :8):

Μου εφτιαξες την μερα! Οχι τιποτα, αλλα εχω βαρεθει το Gotei 13 Invading Army arc...
Posted Image

#2083 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 September 2011 - 17:07

Μάλιστα... καλά νέα indeed!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2084 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 13 September 2011 - 17:19

αντε να τελειώνουν τα fillers επιτέλους ..... καλά νέα

#2085 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 14 September 2011 - 09:53

Το είχα υποψιαστεί, φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος το filler! Αλλά ναι, η επιβεβαίωση με χαροποίησε ιδιαιτέρως γιατί και εκεί με την επανάσταση των zanpakuto, ας πούμε, εμφανίστηκαν μετά τα sword fiends εκει που έλεγες ότι πάπαλα!