Γιατί δεν ασχολείται κανείς πια; Είχα να γράψω για 2 μήνες εδώ, και έρχομαι και βλέπω μόνο 10 ποστς, γτφ... Τέσπα, αυτόν το καιρότο μόνο ανιμε που βλέπω είναι μπλιτς και πρέπει να πω ότι το απολαμβάνω πολύ!! Παρότι έχουν βγει τόσα επς, συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον (χωρίς τα φίλερς).
Υ.Γ. I lv Riruka & Yukio!!!
Βασικά είχα στο μυαλό μου να τελειώσει το arc πριν γράψω ολοκληρωμένα την γνώμη μου (δεν θα αργήσει και πολύ εξάλλου, θα είναι μικρό). Θέλω να συμφωνήσω πως και εγώ παρότι μεγάλος fan του Arrancar Arc και του Aizen, απολαμβάνω πιο πολύ το Bleach τώρα από ό,τι τότε.
Γενικώς το anime φαίνεται να έχει αναβαθμιστεί. Χρησιμοποιούν εδώ και καιρό ένα διαφορετικό τρόπο designing (φαίνεται λίγο αλλά φαίνεται) και εφέ τα οποία κάνουν την σειρά λιγότερο "πλαστική" από ότι φαινόταν πιο πριν και πολύ περισσότερο ατμοσφαιρική. Μην φανταστείτε καμία τρομακτική διαφορά αλλά αν βλέπεις πολύ το Bleach το πιάνεις κατευθείαν. Βοηθάει πολύ επίσης και η πλοκή η οποία συνδιάζει το μυστήριο, την αδυναμία του πρωταγωνιστή τώρα που δεν έχει δυνάμεις, αλλά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα όπως η φανερή στα τελευταία επεισόδια, απουσία εμπιστοσύνης μετάξυ των nakama.
Ο Tsukishima δεν είναι Aizen αλλά κάνει καλά την δουλεία του ως κεντρικός κακός όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια ενώ η ομάδα των fullbringers περιέχει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τέλος, το pacing είναι πολύ καλό και τα λιγοστά filler που έχουν μπει ανάμεσα όχι μόνο δεν τα αναγνωρίζεις παρά μόνο αν έχεις διαβάσει το manga αλλά επεξηγούν και κάνουν την πλοκή ακόμα πιο πλούσια.
Στα κατά είναι η απουσία σοβαρών μαχών μέχρι στιγμής αλλά Bleach είναι και όταν ο Ichigo αποκτήσει και πάλι τις δυνάμεις του (προφανώς κάποια στιγμή θα το κάνει) θα ξαναρχίσουν και πάλι. Το ίδιο ισχύει και με την απουσία της SS.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να ξαναρχίσουν το anime όσοι (δικαίως) το σταμάτησαν με την ήττα του Aizen ξεκινώντας από τα τελευταία λεπτά του 342 όπου εκεί δείχνουν το πραγματικό τέλος της Arrancar Arc. Δεν σας κρύβω πως δεν είμαι αντικειμενικός με το Bleach γιατί το λατρέυω και δεν είναι και κάτι το σούπερ το τελευταίο arc αλλά πραγματικά μπορεί να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι την σειρά.
Edited by Black Kaiser, 03 December 2011 - 11:52.