Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#2116 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 December 2011 - 11:47

Γιατί δεν ασχολείται κανείς πια; Είχα να γράψω για 2 μήνες εδώ, και έρχομαι και βλέπω μόνο 10 ποστς, γτφ... Τέσπα, αυτόν το καιρότο μόνο ανιμε που βλέπω είναι μπλιτς και πρέπει να πω ότι το απολαμβάνω πολύ!! Παρότι έχουν βγει τόσα επς, συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον (χωρίς τα φίλερς).

Υ.Γ. I lv Riruka & Yukio!!!

Βασικά είχα στο μυαλό μου να τελειώσει το arc πριν γράψω ολοκληρωμένα την γνώμη μου (δεν θα αργήσει και πολύ εξάλλου, θα είναι μικρό). Θέλω να συμφωνήσω πως και εγώ παρότι μεγάλος fan του Arrancar Arc και του Aizen, απολαμβάνω πιο πολύ το Bleach τώρα από ό,τι τότε.

Γενικώς το anime φαίνεται να έχει αναβαθμιστεί. Χρησιμοποιούν εδώ και καιρό ένα διαφορετικό τρόπο designing (φαίνεται λίγο αλλά φαίνεται) και εφέ τα οποία κάνουν την σειρά λιγότερο "πλαστική" από ότι φαινόταν πιο πριν και πολύ περισσότερο ατμοσφαιρική. Μην φανταστείτε καμία τρομακτική διαφορά αλλά αν βλέπεις πολύ το Bleach το πιάνεις κατευθείαν. Βοηθάει πολύ επίσης και η πλοκή η οποία συνδιάζει το μυστήριο, την αδυναμία του πρωταγωνιστή τώρα που δεν έχει δυνάμεις, αλλά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα όπως η φανερή στα τελευταία επεισόδια, απουσία εμπιστοσύνης μετάξυ των nakama.

Ο Tsukishima δεν είναι Aizen αλλά κάνει καλά την δουλεία του ως κεντρικός κακός όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια ενώ η ομάδα των fullbringers περιέχει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τέλος, το pacing είναι πολύ καλό και τα λιγοστά filler που έχουν μπει ανάμεσα όχι μόνο δεν τα αναγνωρίζεις παρά μόνο αν έχεις διαβάσει το manga αλλά επεξηγούν και κάνουν την πλοκή ακόμα πιο πλούσια.

Στα κατά είναι η απουσία σοβαρών μαχών μέχρι στιγμής αλλά Bleach είναι και όταν ο Ichigo αποκτήσει και πάλι τις δυνάμεις του (προφανώς κάποια στιγμή θα το κάνει) θα ξαναρχίσουν και πάλι. Το ίδιο ισχύει και με την απουσία της SS.

Προτείνω ανεπιφύλακτα να ξαναρχίσουν το anime όσοι (δικαίως) το σταμάτησαν με την ήττα του Aizen ξεκινώντας από τα τελευταία λεπτά του 342 όπου εκεί δείχνουν το πραγματικό τέλος της Arrancar Arc. Δεν σας κρύβω πως δεν είμαι αντικειμενικός με το Bleach γιατί το λατρέυω και δεν είναι και κάτι το σούπερ το τελευταίο arc αλλά πραγματικά μπορεί να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι την σειρά.

Edited by Black Kaiser, 03 December 2011 - 11:52.

#2117 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 06 December 2011 - 21:46

Προτείνω ανεπιφύλακτα να ξαναρχίσουν το anime όσοι (δικαίως) το σταμάτησαν με την ήττα του Aizen ξεκινώντας από τα τελευταία λεπτά του 342 όπου εκεί δείχνουν το πραγματικό τέλος της Arrancar Arc.

+φωνώ απόλυτα :riiight:

Επίσης κι εγώ παρατήρησα ότι ο τρόπος designing είναι διαφορετικός.
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2118 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 13 December 2011 - 18:35

καθησα και ειδα τα επσ 348-352 και εχω να πω εξ'αρχης πως εχει γινει πραγματικα το ξαναλεω παλι πολυ καλη μεταφορα απο το μανγκα στο ανιμε :wooi2: εκει που ο tsukishima 'μαχαιρωσε' την inoue πορωθηκα αγρια *__* το voice acting ταιριαζει απολυτα στους χαρακτηρες και το animation ειναι πολυ καλο(με λιγες εξερεσεις οπως σε καποιες σκηνες στο επ 351).στα τοθ 352 η μαχουλα jackie-ichi ηταν ευχαριστη,το επ κυλισε πολυ καλα και τα osts που επεξαν ηταν γαματα :3 ειδικα στο τελος που ερχεται ο τσουκισιμα και πεταγετε ο ichigo ηταν τρελη ποροση :hero: εν αναμονη του επομενου επ :joyful:

#2119 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 18 January 2012 - 23:44

Episode 356 Καλά απο τα πολύ γαμάτα επειόδια του bleach που έχει πολύ καιρό να δώ και ειδικά με αυτό το fake anger-thing που ήδη ξέραμε πως ήταν fake ήταν ωραίο.Καλυτερη φάση για μένα εκεί που του έκανε slash τα μάτια για να μήν βλέπει

MbcN7u5.png

#2120 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 25 January 2012 - 13:19

Another great episode for Bleach...Good animation and nice story..Σε συνδιασμό με το 1080p απο τους Horrible subs +1.Περιμένουμε να δούμε αν η Riruka είναι πεθαμένη αν και δέν νομόζω θα ήταν πολύ άκυρο αν την σκότωνε έτσι

MbcN7u5.png

#2121 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 25 January 2012 - 15:16

ναι το νεο επ ηταν πολυ ωραιο αν και κατα μεγαλο ποσοστο ηταν φιλλερ hehehe :P αχ αυτο το animation με σκοτωσε σε μερικες σκηνες......
Posted Image

#2122 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 25 January 2012 - 17:22

ρε παιδιά απέχουμε πολλά επισόδεια μέχρι να πάρει ο ιτσιγκος τις δυνάμεις του πισω ?

#2123 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 January 2012 - 17:37

Έχει ακόμα λίγα.

#2124 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 25 January 2012 - 21:18

κανα δύο πιστευω θα είναι αλλά μάλον μετα θα το σκισουν στα fillers οπότε καλύτερα να αργησουνε λίγο μαπς και προχωριει το manga δεν ξέρω για σας αλλά εγώ περιμενω πως και πως να δω bankai απο τον shinji hirako .

#2125 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 January 2012 - 21:30

Κοίτα εγώ πιστεύω ότι το bleach δεν θα τελειώσει άμα δεν δούμε από τους πάντες bankai με εξαίρεση τον Captain Commander που και γι'αυτόν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να κάνει bankai κάπου κάποτε!!!

Posted Image

#2126 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 31 January 2012 - 13:26

επιτέλους το chapter που ο ichigo got mindfucked by tsukishima βγήκε και στο anime :3 ποσο το απόλαυσα αυτό το ep :D η φάτσα του ichigo ήταν όλα τα λεφτά όταν είδε πως ο tsukishima είχε χρησιμοποίησει το book of the end στους γνωστούς του και στην οικογένεια του,2-3 eps ακόμη και κάτι μεγάλο έρχεται!
Posted Image

#2127 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 31 January 2012 - 15:19

Πολύ ωραίο το καινούργιο επεισόδιο!:riiight: Το καινούργιο fullbring και οι αντιδράσεις του ichigo στην αλλαγή της οικογένειας του ήταν όλα τα λεφτά. Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταφορά αυτού του arc στο anime και απολαμβάνω κάθε επεισόδιο.

Επίσης στην μεταμόρφωση του ichigo σε fullbring έπαιζε από πίσω καινούργιο remix του Number One ή είναι η ιδέα μου?:if:

#2128 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 31 January 2012 - 15:34

Οι SGKK τι να έπαθαν και δε βγάζουν επεισόδια; Κανα άλλο γκρουπ προτείνετε;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2129 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 31 January 2012 - 15:51

Οι SGKK τι να έπαθαν και δε βγάζουν επεισόδια; Κανα άλλο γκρουπ προτείνετε;

Bleachverse ή HorribleSubs :)

#2130 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran