Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#166 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 September 2008 - 21:42

Τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσω τον απεριόριστο θαυμασμό μου προς τον Amagai. Αφιέρωσε ολόκληρη τη πνευματική του ύπαρξη(όχι ακριβώς ζωή) για να εκδικηθεί τον παππού(όχι του Καμπαμαρού) και θα είχε πετύχει ΑΝ δεν συναντούσε τον Δεν-Με-Πιάνει-Κανένα-Spell Ichigo Kurosaki.

#167 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 11 September 2008 - 22:15

Τα λογια δεν φτανουν για να εκφρασω το killing intent μου προς το crew που εφτιαξε αυτο το επισοδειο.
Ηταν πραγματικα απαισιο,...
Signature Removed

#168 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 12 September 2008 - 11:46

O Byakuya θα ειναι παντα για την Yoruichi boya...Εξαλλου ειναι και οι δυο αντιθετες γραμμες που πριν την αφιξη του Ichigo στην soul society αντιπροσωπευαν οι δυο τους:
Yoruichi - παραταω την οικογενειακη παραδοση και την θεση μου για να κανω αυτο που θεωρω σωστο.
Byakuya - ακολουθω τους κανονες ακομα και αν πρεπει να θυσιασω οτι πολυτιμοτερο για εμενα.

:wis:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#169 Systema Sephirothicum

Systema Sephirothicum

The Black Deathgod

• Members
  • 13 posts

Posted 12 September 2008 - 12:38

δεν ξερω εαν ειναι το σωστο τοπικ εδω,αλλα ηθελα να αναφερω οτι το diamond dust rebelion(2η ταινια με main char toushiro hitsugaya:Blissfull:) βγηκε απο dattebayo και το βρηκα σημερα το πρωι

download εδω

Edited by Systema Sephirothicum, 12 September 2008 - 13:59.

What I have shown you is reality.What you remember, that is the illusion...

#170 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 September 2008 - 12:59

Sure Σημερα¨Δ εχει 5 μερες...
Signature Removed

#171 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 12 September 2008 - 16:59

Η ιδέα μου είναι η έχουν «ρίξει» τα γραφικά στα fillers ? Φαίνονται λίγο άθλια σε σύγκριση με τα κανονικά επ
Posted Image

#172 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 12 September 2008 - 17:44

Δεν ειναι η ιδεα σου.Οντως εχει πεσει πολυ η εικονα.Μαλλον επειδη τελειωνει το filler arc δεν δινουν καμια βαση,βγαζουν τα επ απλα για να τα βγαλουν.Αντε,επιτελους να ξεκινησει η κανονικη ροη,δεν την παλευω αλλο...

#173 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 September 2008 - 19:45

Ποιος τους ειπε οτι μας νιαζει στο ελαχιστο το τι θα γινει στο φιλλερ αρκ.. ΑΣ Το αφησουν στη μεση ..
Signature Removed

#174 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 September 2008 - 20:03

αρεσε σε κανεναν το bankai του amagai?

qzMHWHd.png

#175 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 September 2008 - 20:06

Εμφανισιακα δεν μαρεσε αλλα δεν προλαβαμε και να δουμε τη δυναμη του..!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 September 2008 - 20:17

Ουτε εμενα μου αρεσε......Σαν να το κερδισε στο kinder εκπληξη ηταν!!:hahaha:

#177 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 12 September 2008 - 22:31

Απαίσιο σαν «μαϊμού» bankai ! εντελώς fake...
Posted Image

#178 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 September 2008 - 22:36

Μπα πολύ εφετζίδικο το bankai, απο την άλλη ομως το bakkoutou κορυφαίο. Ούτε sith lord να ηταν ο αξιαγάπητος εκδικητής

#179 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 13 September 2008 - 00:41

Αν ειναι να εχω τετοι bankai χιλιες φορες να μηνω με το shinkai για παντα!!!!!

Εμενα μου μοιαζει σαν να πηρε μια τρομπα και να φουσκοσε το shinkai του και μετα να το εβαψε!

αλλα θα συμφωνισω με τον nikos1451 το bakoutou τουειναι το καλητερο!!!

και μαλλον γιαυτο ειναι απαισιο το bankai του για να τραβηξουν την προσοχη στο bakoutou... και για να τεριαζουν μεταξυ τους... βεβαια τωρα μοιαζει λιγο με transformer[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Q0lDxsqLpv1t-M:http://cs.georgefox.edu/%7Ealiljen/transformers/images/megatron.gif[/IMG] :hahaha::hahaha::hahaha:

#180 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 13 September 2008 - 04:15

Εμενα παλι το bankai του μου θυμιζει πολυ,κατι απο arrancar.δεν ξερω γιατι...οντως ειναι αισχος.προτιμω τον ανθοπωλη (Enryou,kenryou τους μπερδευω συνεχεια)