Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#136 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 05 September 2008 - 11:53

:hi:να με και γω!
δεν μπορουσα να το δω χθες:unlucky:

δεν ειναι και τοσο ασχημα τα επισοδια το timing ειναι χαλια...
δεν θα ειχα προβλημμα να τα δω πριν ή μετα το HM arc αλλα οχι στην μεση του.:sadist:

το προβλημμα στην SS υπηρχε και θα υπαρχη μεχρι να παιθανει ο παπους (τι????????)
[btw για νεο captain-comander ψηφηζω τον
Ukitake ή τον byakuya] (σε λιγο θα μυρασω και κολιβα!:hot:)

με αυτο το τελος και την ταχυτιτα που προχωρα η ιστορια σηκονει αλλα 4-5 επισοδια χαλαρα!!!!!
aυτα:drink:

#137 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 05 September 2008 - 13:21

Αναρωτιέμαι πως θα το ενώσουν γιατί στο manga γίνετε ο χαμός ...
Posted Image

#138 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 05 September 2008 - 13:45

Αναρωτιέμαι πως θα το ενώσουν γιατί στο manga γίνετε ο χαμός ...

δεν ξερω τι γινεται στο manga αλλα λογικα θα το ξανακανουν οπως αρχισε....:bike:

θα πει τωρα που τελιωσε αυτο το arc και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καληταρα ειναι ωρα να γιρησουμε εκει που σας ειχαμε αφησει.....
ο ichi να δινει το final blow στον grimmjow.:joyful:

#139 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 September 2008 - 08:55

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#140 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 06 September 2008 - 13:34

Εγω παλι ημου damn σιγουρη γιατι

1) ο κιφουνε ηταν φιλος του απο παλια και το μονο ατομο που εμπιστευοταν, κι αυτο το ατομο τελικα ηταν κακουλης (!)
2)Αυτο που λεει και ο μελκορ, αυτα τα 2 ατομα δεν υπαρχουν στα μανγκα κι αποκλειεται να ειχαν φυγει απο τη μεση με αλλον τροπο εκτος απο τον κακο
3)Δεχτηκε πολυ ευκολα ο amagai να βοηθησει τον ichigo απο κει που δεν ηξερε κανεναν τους

και τεταρτον μπορει να ειναι και χαζο βεβαια, αλλα το επιθετο του amagai εμοιαζε με το επιθετο του αρχιπροδωτη sousuke..αρχηγου του Hueco mondo...

και θεωρησα οτι το να βαλουν επιθετα ολοιδια (μονο που γραφονται διαφορετικα) αναμεσα σε εναν προδωτη και εναν αντικαταστατη δεν ηταν τυχαιο...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#141 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 September 2008 - 23:30

Αν και δεν έχω δει το τελευταίο ep αποφάσισα με τρομερό πόνο στην καρδιά λόγω αγωνίας (μετά και την συγκλονιστική εμπειρία που απέκτησα βλέποντας αυτό το filler arc) να κάνω skip 2-3 επεισόδια και να τα δω μαζί στο τέλος (ή τουλάχιστον την άλλα εβδομάδα).

Τα νέα που μπήκα να πω είναι ότι:

Από 9/10 (επεισόδιο 190) αλλάζουμε season :joyful::joyful::joyful:

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα τίτλοι επεισοδίων φαντάζομαι ότι θα επιστρέψουμε στο HM και (λογικά) με το τέλος του (χειμώνας 08-09) θα μπούμε πάλι σε filler αφού δεν υπάρχει υλικό από το manga (παλιά μου τέχνη κόσκινο στο Bleach)

Νέα τραγούδια που δεν τα έχω ψάξει γιατί (θεωρητικά) διαβάζω για αύριο....

Νέο opening : "Velonica" από Aqua Timez (θα μου λείψουν οι Kelun, πολύ ωραίο το τραγουδάκι τους)
Νέο οending : "Hitohira no Hanabira (ヒトヒラのハナビラ)" από Stereo Pony (ευτυχώς γιατί το τελευταίο ed δεν ακούγεται με τίποτα)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#142 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 09 September 2008 - 05:37

καλα... βλακια του Αμαγκαι που πηγε στο γιαμα... που πας ρε φιλε; στην κηδεια σου;;;;!!!! ο μι τζι!!

#143 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 September 2008 - 10:46

Είδα εχθές τα 2 τελευταία επεισόδια bleach... Τι να πω πάντως για το τέλος, μας βγήκε ο Amagai ο κακός της ιστορίας... Κρίμα και τον πήγαινα.
phmava.php

#144 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 September 2008 - 17:23

RiDeLub αμα ξανα βαλουν filler των χειμωνα.......ελεος δλδ......
Posted Image

#145 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 September 2008 - 17:51

Κοίτα δεν είναι και στο χέρι τους.
Το Bleach πάσχει από το συγκεκριμένο σύνδρομο. Τα περισσότερα chapter στο manga είναι (δυστυχώς) έτσι που να μην βγαίνει η αναλογία 1ch/1ep. Πχ στα τελευταία on-going chapter (πριν ξεκινήσουν οι μάχες) όσο και να "τραβήξεις" το animation δεν γίνεται να περιορίσεις τον ρυθμό (που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κάλυπτε παραπάνω των 2 chapter/ep)

Το anime έχει (αναγκαστικά) γρήγορο ρυθμό (καλό για 'μας) για αυτό και φτάνει γρήγορα το manga (κακό για το anime και για εμάς).

ΥΓ: Bγήκαν οι τίτλοι των επεισοδίων ως το 189 (τελευταίο της season).
Ο τελευταίος τίτλος δεν μου λέει και πολλά, πάντως κατά πάσα πιθανότητα τελειώνουν τα filler

Edit: Διάβασα το summary των 186 (που δεν είχα δει) και 187 (που βγήκε σήμερα). Ένταξει δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα προβλέψει το ότι ο Amagai είναι mastermind (τον είχα πει νέο Aizen) αλλά αφού θα παιχτεί μάχη με τον Yama σύγχωρώ την βλακεία των filler

Edited by RiDeLub, 10 September 2008 - 17:57.

Posted Image

#146 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 September 2008 - 18:11

.....θα παιχτεί μάχη με τον Yama σύγχωρώ την βλακεία των filler

Μην εισαι τοσο σιγουρος...
Posted Image

#147 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 September 2008 - 21:51

Καλά για τον Yama λέμε τώρα....

Ο λόγος που γράφω είναι και για άλλα νέα.

Αρχικά μετά την επόμενη εβδομάδα έχουμε 2 εβδομάδες κενό (24/9 , 1/10).
Έτσι στις 7/10 επανερχόμαστε με το 189 που είναι και το τέλος των filler.

Προσέξτε 7/10. Από το 189 και έπειτα το Bleach θα προβάλλεται την Τρίτη 18.00-18.30 (ώρα Ιαπωνίας- -> 00.00-00.30 Ελλάδα).

Άρα πλέον θα έχουμε Bleach κάθε Τετάρτη ξημερώματα μεταφρασμένο.

Άντε να επιστρέψουμε στο canon του Bleach επιτέλους.

Edit:
Όπως είπα πιο πάνω το νέο ending θα είναι το "Hitohira no Hanabira" από Stereo Pony
Το επόμενο βιντέακι είναι από πρόσφατο live τους. Από το 2:45 του video υπάρχει (μάλλον) preview του ending (άμα το ακούσετε μοίαζει στον τίτλο)
Δεν ξέρω αν ισχύει 100% αλλά τουλάχιστον έχουμε μια γεύση από το συγκρότημα.

Συμπαθητικό τραγουδάκι. :)

Edited by RiDeLub, 10 September 2008 - 22:18.

Posted Image

#148 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 11 September 2008 - 03:48

Βγήκε κ το 187 κ για filler ήταν αρκετά καλό... Καλά ο Enryuu τι να πώ, θα ακούσετε:hahaha::hahaha::hahaha:

#149 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 11 September 2008 - 10:52

Ωραίο επεισόδιο το τελευταίο!!
Spoiler:

#150 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 11 September 2008 - 12:45

καιρο ειχαμε να δουμε τον Rocky!! :hihi2:

Το bakoutou του amagai ειναι μαματο!
Αλλα δεν πιανει στον ichigo!!!!
εχει κανεις ιδεα γιατι:hmmm:

:tensai:Εγω νομιζω οτι ειναι ή επιδη ο Zangetsu δεν εχει sealed state (ειναι μονο shinkai και bankai) ή επιδη ο ichigo εχει δυναμεις vaizard!!!

εχει κανεις καμοια καλητερη ιδεα???

ο παπους κριμα που δεν εκανε bankai ηθελα να δω το seireitei ψυμενο στα καρβουνα :hehehe:

αλλα εχει πολυ ωραιο πηματακι πριν κανει shinkai :
:burningbe3::burningbe3::burningbe3:reduce all the universe to smoldering ash:burningbe3::burningbe3::burningbe3: