Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#181 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 13:16

Με αυτά που διάβασα με ψήσατε βρε. Έκατσα και είδα σκηνές από 186,187.

Καλά από το 186 μόνο το omake είδα που ήταν και το μόνο καλό κομμάτι του επεισοδίου. όταν παίζει η μικρή co-captain με τον Byakuya είναι όλα τα λεφτά (και τώρα με τον yama).

Τέσπα. Το 187 ήταν χαζό επεισόδιο όντως. Περίμενα λίγο παππού και αυτός εκμηδενίστηκε σε 1 λεπτό.....
Δεν μπορώ να ξεσπάσω στο επεισόδιο γιατί το κάνατε ήδη εσείς :emptyonexg1:

Πάντως το bankai του αλλουνού ακολουθεί την αθλιότητα του shikai του.

Επιπλέον....
ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. Έκαναν τον Enryuu gay? Τι φωνή είναι αυτή;

Σοβαρά τώρα. Με το δίδυμο Enryuu,Kenryuu προσπάθησαν να κάνουν ένα εσωτερικό αστείο στην σειρά, βάζοντας κωμικοτραγικούς χαρακτήρες.---> Τεράστια αποτυχία.

Φτάνοντας στο τέλος του filler arc μπορώ να πω ότι to arc αυτό είναι η μεγαλύτερη "αυτοικανοποίηση" των animators. Καλά έκαναν που το ξεχώρησαν από τον τίτλο ακόμα. Αυτό το πράγμα δεν ήταν Bleach

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#182 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 16:34

Πες τα...περιμενα να πεις κιαλλα ,αλλα τι να πει κανεις για αυτο το αρκ...ελεος

#183 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 16:38

Αξιζουν καθολου τα τελευταια φιλλερς ή καθολου?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#184 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 16:53

Αξιζουν καθολου τα τελευταια φιλλερς ή καθολου?

Δεν αξίζουν καθόλου από θέμα σεναρίου και πλοκής , γενικός ήταν ανούσια κάπως εγώ βέβαια τα είδα γιατί μου αρέσει το bleach. Άμα κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που δεν νομίζω ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 G.O.P.

G.O.P.

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 23:41

Πραγματι δεν ηταν και πολυ ωραιο το raika εαν σκεφτει κανεις πως περιμεναμε 70 επεισοδια με μεγαλη αγωνια για να δουμε καινουργιο bankai μας απογοητευσε λιγακι.

#186 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 00:36

το φιλλερ αυτο ομως εχει ενα μεγαλο καλο !!!!!!τελιωνει συντομα!!!!!!!!!!!

qzMHWHd.png

#187 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 13:21

το φιλλερ αυτο ομως εχει ενα μεγαλο καλο !!!!!!τελιωνει συντομα!!!!!!!!!!!

Σωστό και αυτό… θα είχαμε τρελαθεί αλλιώς :hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#188 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 14:40

μολις χθες ειδα το τελευταιο επεισοδιο του bleach(ειχα σταματησει να βλεπω για 1 μηνα για να μαζευτουν επεισοδια)το οποιο εκανε την ιστορια αρκετα ενδιαφερουσα πραγμα περιεργο γιατι ολο το chapter τον fillers ηταν βαρετο σε σημειο που ελεγα να μην δω καθολου τα fillers ευτυχως παντως που τελειωνουν και θα μπουμε παλι στο κανονικο:bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#189 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 13:29

Το 188 έφτασε. Αντί ο Φράουλας να βγάλει απο την αρχή τη μάσκα, περίμενε μέχρι ο Amagai να τον κάνει μπαούλο στο ξύλο. Ποιός ο λόγος, άραγε;

#190 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 13:53

θα στο πω εγω νικολη... ειναι μαζοχηστης ο φραουλας πως να το κανουμε... τα ιδια κ με τον grimmjaw περιμενε να φαει ξυλο στον μονο π δν περιμενε ηταν στον ulquiorra αλλα κ με τη μασκα δν αλλαξε κ τπτ ;Ρ παντος 7 οκτομβρη ειναι το πρωτο επ :)

#191 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 14:21

ρε παιδια ναι 7/10 ειναι το νεο επισοδιο αλλα δε πρεπει να κανει αλλο 1 για να τελειωσουν τα φιλλερ?

#192 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

Το 189 στις 7/10 θα είναι το τελευταίο filler.
Μετά από 190 ξεκινάει το canon. Όταν βγει το πρόγραμμα από 190 και έπειτα, θα μάθουμε και επίσημα.

Για την ιστορία θα τα προσπεράσω τα τελευταία επς (186-189). Θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αλλά πραγματικά βαριέμαι να τα δω.
Μόλις βγει το 189 θα πάρω ένα dvd θα γράψω το Amagai arc και θα το σβήσω τελείως από τον σκληρό μου. Επίσης δεν το συνηθίζω (έχω όλα τα eps το Bleach στον σκληρό).

Πιστεύω από την δήλωση του τίτλου στο opening, ότι ακόμα και οι δημιουργοί του arc δεν το θεωρούν καθαρό κομμάτι της σειράς.
Ας πάει στην ευχή το ρημάδι ... Απλά η σειρά θα έχει αρίθμηση 001-167 & 190- [επόμενο ηλίθιο filler arc].

Α! Το omake του 188 έλεγε τίποτα;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 17:22

γιατι ποιο λογο θα βγει σε 2 εβδομαδες το καινουργιο :hmmm::hmmm::hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 17:40

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος "ιδιαίτερος" λόγος.
Συνηθίζεται να υπάρχει ένα διαληματάκι κατά καιρούς. Γίνεται όταν αλλάζει η season, κάποιες βδομάδες μέσα στον καλοκαίρι κλπ.

Άλλωστε στην περίπτωση του Bleach αλλάζουν και οι μέρα/ώρα προβολής (Τρίτη). Οπότε δεν είναι 2 εβδομάδες, αλλά 2 εβδομάδες παρά μια μέρα :bleh::bleh::bleh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#195 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 17:54

Το μονο καλο που ειχε το 188 ειναι το τελος.Πραγματικα ελπιζω να αρχισει ξανα το main arc γρηγορα

Δημοσιευμένη  εικόνα