Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#61 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 July 2008 - 04:11

@Ridelub
Βασικά δεν τα χω ψάξει και τόσο πολύ τα scanlations πάντως εγώ τα διαβάζω στο onemanga από sleepy fans και δεν έχω το παραμικρό παράπονο...Όσο για τα translations,τι να πω μακάρι να ήξερα ιαπωνικά και να είχα τα raws για να σου πω αν είναι καλά ή όχι αλλά προφανώς that's not the case...
@super saiyan
Edit the spoil please,μερικοί όπως ο ridelub δεν έχουν διαβάσει τα τελευταία...Και όσο για το
Spoiler: 318 spoil

Posted Image

#62 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 July 2008 - 11:08

Βασικά τα κοίταξα λίγο.
Από quality μου φαίνεται ότι η εικόνα των m7 είναι καλή (για τα γούστα μου) οπότε θα παραμείνω εκεί.
Για το εβδομαδιαίο έχουμε σαν γρήγορους sleepy fans και binktopia.
Από το Naruto έχω δει ότι οι binktopia κάνουν καλύτερη δουλειά από τους sleepy και μάλλον θα διαβάζω από εκεί. Οι sleepy είναι λίγο γρηγορότεροι αλλά όταν ξυπνάω το πρωί (μεσημέρι) έχουν βγει και τα δυο. Αν θέλετε και εσείς μπορείτε να τους βρείτε στο mangashare.com

Για τα τωρινά τώρα, μιας που είμαι επιτέλους on-going

To μοναδικό πρόβλημα που έχω αυτή την στιγμή είναι και το κλασικό του Bleach. Τα chapter του έχουν μικρό περιεχόμενο. Δυστυχώς τα 3 τελευταία ch συμπληρώνουν με το ζόρι επεισόδιο.
Δυστυχώς το pendulum τελείωσε, αλλα ήταν ευχάριστο και από τα καλύτερα κομμάτια του Bleach.

Τέσπα, για το 318:
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#63 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 19 July 2008 - 13:50

Spoiler:

#64 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 July 2008 - 15:01

Ναι αλλά
Spoiler:

Posted Image

#65 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 July 2008 - 20:14

Spoiler:

Το ξέρω πως με αυτό το διαχωρισμό κρατιέται η αγωνία και το ενδιαφέρον, αλλά γιατί πρέπει μονίμως να γίνεται αυτό; ΕΙΝΑΙ καλό, αλλά μετά από τόσα chapters επανάληψης, ζητάς και κάτι άλλο... Αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

Spoiler:

Posted Image

#66 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 19 July 2008 - 22:46

Spoiler:

Posted Image

#67 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2008 - 00:31

teachan
Spoiler:

#68 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 20 July 2008 - 03:51

Ρε παιδιά επειδή το έχουμε πολυπαιδέψει το θέμα με
Spoiler:

Posted Image

#69 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 July 2008 - 18:19

ακριβως οπως τα λεει ο προεδρας ειναι, και στην τελικη, πως κανετε ετσι, ολα θα τα δουμε εν καιρω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#70 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 25 July 2008 - 13:51

Χμμ το τελευταίο chapter είναι πολύ στάσιμο και έλεγα θα δούμε λίγη δράση...θελω να δω τι θα γηνι με την Orihime και τον Ichigo!
Posted Image

#71 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 July 2008 - 15:02

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι το Bleach.

Κλασικό chapter που ισοδυναμεί με 1/4 επεισοδίου.

Τουλάχιστον οι μάχες θα ξεκινήσουν κανονικά από το επόμενο.

YΓ: Τι παλικάρι πήγε και έκατσε στον Yumichika (τον "ομορφούλη"- τα ονόματα στο Bleach τα έχω....). Σε κάποια φάση μου θύμισε Dordoni.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#72 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 25 July 2008 - 16:49

έλα μωρέ καλούτσικο ήταν το καινούργιο chapter (αφού δεν είδαμε την Orihime να μυξοκλαίει για πολλαπλή φορά :stubborn:) και ο Kira-sama ήταν όλα τα λεφτά :hihi2:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#73 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 July 2008 - 18:06

Αρκετα καλο chapter τολμω να πω... Ειχε χιουμορ και προετοιμαζει για καλη μαχη.... Μονο κακο το οτι η δραση εξακολουθει να προχωρα με ρυθμους κουτσης χελωνας.

#74 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 July 2008 - 18:49

Καλα το new chater,αλλα γιατι μου φαινηκαν οτι αντιπαλοι τον shinagami λιγο χαζοχαρουμενοι?
Posted Image

#75 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 25 July 2008 - 18:55

καθε βδομαδα χανω ολο και περισσοτερο το ενδιαφερον μου για το bleach...... δε βλεπω κατι το ενδιαφερον για να μη το σταματισω............ Αντε, τουλαχιστον στο επομενο chapter θα δουμε και καμια μαχη της προκοπης (αν και οι μαχες στα μανγκα με κουραζουν απιστεφτα.....:P)