Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5731 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 29 October 2013 - 16:17

Το άλλο μπορεί να θεωρείται δεδομένο από τους πιο τακτικούς fan της σειράς, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω, πραγματικά. Σύμφωνοι, ήταν οι κακοί. Αλλά γιατί απαραίτητα να πεθάνουν και όχι "απλώς" να χάσουν και να υποχωρήσουν; Δεν θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για το τελευταίο arc της σειράς εάν περισσότεροι Espada ήταν ζωντανοί και ο πόλεμος τώρα είχε μια πιο three pronged μορφή; Εννοώ, ειδικά τους Barragan και Starrk, που υποτίθεται ότι ήταν τα δύο δυνατότερα hollows της ύπαρξης, η τελική εντύπωση που μου σχηματίστηκε ήταν ότι τους εμφάνισε μόνο και μόνο για να τους σκοτώσει.

Εννοώ, ειδικά τους Barragan και Starrk

Starrk

Starrk

Μόνο και μόνο από το όνομα δεν περιμένεις να έχει διαφορετική κατάληξη.

Spoiler:

#5732 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 November 2013 - 10:27

^Der lol

New chapter is out

:riiight:

Spoiler:

#5733 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 06 November 2013 - 17:52

H Hinamori συνεχίζει να είναι εντελώς άχρηστη. Απορώ πώς έγινε vice-captain :P

O Komamura, τελικά, έγινε όμορφος, από ένα χαζό κουτάβι που ήταν... Α ρε Kubo :kakaka:

Κατά τα άλλα, εμένα μου φάνηκε αδιάφορο το chapter. Οκ, μάθαμε την "πραγματική ταυτότητα" του Komamura και του Kokujō Tengen Myō'ō, αλλά σιγά τα αυγά :P Δεν προχωρά η πλοκή :P

#5734 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 November 2013 - 01:06

O Komamura, τελικά, έγινε όμορφος, από ένα χαζό κουτάβι που ήταν... Α ρε Kubo :kakaka:

Κατά τα άλλα, εμένα μου φάνηκε αδιάφορο το chapter. Οκ, μάθαμε την "πραγματική ταυτότητα" του Komamura και του Kokujō Tengen Myō'ō, αλλά σιγά τα αυγά :P Δεν προχωρά η πλοκή :P

Το bleach έχει μια τάση να ξοδεύει chapters ολόκληρα σε κομπάρσους με μηδενική ουσία στην πλοκή, χωρίς καν να έχει θέσει τις κατάλληλες βάσεις για να δικαιολογήσει το introduction και την ενασχόληση μαζί τους στο παρόν arc σε βαθμό που χτυπάει πιο πολύ στο μάτι πλέον. Οι περισσότεροι χαρακτήρες απλά...υπάρχουν και παλεύουν, ή καλύτερα υπάρχουν για να παλεύουν :P Από κει και πέρα, ο κούμπος ξέρει ως επί το πλείστον τι δίνει, εμείς ξέρουμε τι πέρνουμε, όλα καλά υποθέτω

#5735 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 November 2013 - 18:17

Χαχαχα. Βασικά την Hinamori νομίζω δεν την εμφάνισε ο Kubo χωρίς λόγο. Σίγουρα δεν πρόκειται να πολεμήσει την Bambietta αλλά αν δεν θυμάμαι λάθος είναι πολύ καλή στα kido και μπορεί να κάνει ένα είδος healing. Οπότε υποθέτω ότι έσκασε "τυχαία" μύτη με σκοπό να αρχίσει το healing στο χτυπημένο Shinji ο οποίος θα ξαναμπεί αργότερα στην μάχη να βοηθήσει τον Komamura :P

Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε αδιάφορο το chapter μιας και μάθαμε για πρώτη φορά το background του Komamura. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να μαθαίναμε και άλλα πράγματα όπως γιατί εξορίσανε την clan του κτλ

Το κρίσιμο ερώτημα όμως είναι άλλο. Το νέο Bankai έχει φλεγόμενο μουστάκι ή όχι? :kakaka:

Edited by plotolp, 07 November 2013 - 18:35.

#5736 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 14 November 2013 - 21:58

http://readms.com/r/bleach/557/2146/5

Τα γραπτά μένουν, και από βαρεμάρα δεν έγραψα το σχόλιό μου για τ προηγούμενο κεφάλαιο. Οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν.

Spoiler:

#5737 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 20 November 2013 - 17:44

Βγήκε και το 558.

Πολύ δυνατό και συγκινητικό το σημερινό chapter. :  Οι σκηνές με τον Komamura να αλλάζει μορφή, να θυμάται το τέλος του Tousen και στο τέλος να τον μεταφέρει ο Iba στην πλάτη του, στηρίζοντας την απόφασή του, ήταν πολύ καλές. Well done Kubo.

'Άντε να δούμε και τους ανανεωμένος Renji και Rukia, οι οποίοι πρέπει να ξεκινήσανε πριν τον Ichigo.

RIP Bambietta..

#5738 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 21 November 2013 - 16:21

Τώρα που έγινε σκυλί ο Κομαμούρα, θα πεθάνει άραγε;

Χμμμ

#5739 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 November 2013 - 16:32

Ρε παιδιά, μόνο εγώ βλέπω αλεπού; Τι στο καλό;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5740 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 November 2013 - 16:35

Δεν αφήνουμε καλύτερα τη ζωολογία; :P Λύκος δηλώνει ο άνθρωπος

Μαρτυρικός θάνατος για την Gigi. Στα χέρια του Mayuri. Μην πεθάνεις Bambietta!!!

#5741 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 19 December 2013 - 15:24

http://www.mangapanda.com/bleach/562

Για σου ρε Renji  με το τιγρέ γουναρικό! :kakaka:  Πιο badass πεθαίνεις σε αυτό το chapter, αν και αναμενόμενο το power up μετά την προπόνηση στα Παλάτια. Δεν ξέρω άμα θα είναι και η Rukia έτσι, μια φορά πάντως φαίνεται να έχουνε φτάσει άνετα το επίπεδο captain και οι δύο τους.

Τον Superstar με τον James πάντως τους βρήκα πολύ διασκεδαστικούς, κρίμα που πεθάναν :P  Μόνο ο Κούμπος θα σκεφτότανε χαρακτήρα κάτσς που κάνει power up με τις επευφημίες του κοινού του! lol

Edited by plotolp, 19 December 2013 - 15:24.

#5742 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 December 2013 - 15:47

Ε, ναι. αφού έφαγε 4 κατόχους bankai για πρωινό, ο χοντρός έχασε από το shikai του Renji.

Jugram vs Λουλουδάτος εδώ και τώρα.

#5743 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 December 2013 - 16:40

Και ο Γιάμης ο μηδέν εσπάντας δυνάμωνε με παρόμοιο τρόπο(αν και αυτός ήταν με θυμό σαν τον χουλκ αλλά η κεντρική ιδέα παραμένει ίδια νομίζω).

λολ και στον Ρεντζι που περιπαικτικά αποδέχεται τον χαρακτηρισμό villain που του αποδίδει ο παλαιστής, η ειρωνεία είναι πως ολόκληρο το σειρειτει είναι villains εν αγνοία ή σε άρνηση.

#5744 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 01 January 2014 - 19:05

Μπηκε ο Renji, χαρηκαμε, αυτο.

2 chapter τωρα η βαρεμαρα ξεπερναει κι αυτη του filler, μη βαρας καθυστερησεις ρε Kubo προχωρησε το στο σφυριγμα! Και ενταξει αναμενουμε συναρπαστικο φιναλε δε λεω..

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#5745 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 January 2014 - 15:06

Spoiler: 565