Oxi και αυτος ολοι μας 8ελαμε να μην ειναι νουμερο 1 ο κωλογερος muxaxaxaxxxaaxxaxax.Kai τυχερος εισαι που μπηκε και νουμερο 2 .Μονο και μονο τα στη8η της hallibel επρεπε να της ειχαν εξασφαλισει τη 2 8εσηΚαι εσύ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 December 2008 - 09:54

Posted 19 December 2008 - 11:44
Oxi και αυτος ολοι μας 8ελαμε να μην ειναι νουμερο 1 ο κωλογερος muxaxaxaxxxaaxxaxax.Kai τυχερος εισαι που μπηκε και νουμερο 2 .
Λίγα λόγια για τον Barragan-sama μην του πω να σου στείλει τον Culhorn ένα βράδυ, έτσι?
Να δείτε πάντως πως αφού δεν μας έδειξε τον Barragan να δείχνει το νούμερο του δέν θα έχει το 2 πάνω του αλλά ένα σβησμένο ένα (ή και τα δύο).
To κακό είναι πως θα αργήσουμε να δούμε ξανά τους espada γιατί θα πρέπει να τελειώσει η μάχη Ulquiorra-Ichigo πρώτα.
Posted 19 December 2008 - 15:22
Gomen αν σε έθιξα αλλα έχω βαρεθεί με συνταξιούχους leaders. ο stark με καραπορονει και χαίρομαι πολύ που είναι πρώτοςΚαι εσύ.
παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι! Stark vs shunsui. σοβαρά δεν ξέρω ποιος από τους 2 θέλω να κερδίσει >_> αν και.... όλοι ξέρουμε πως δεν γίνετε να χάσει ο shunsui εφόσον είναι με τους καλους XD
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 19 December 2008 - 15:59
Να δείτε πάντως πως αφού δεν μας έδειξε τον Barragan να δείχνει το νούμερο του δέν θα έχει το 2 πάνω του αλλά ένα σβησμένο ένα (ή και τα δύο).
Το πιο πι8ανο ειναι να εχει ξεφτισμενο νουμερο μιας και ο ιδιος πηγαινει για αποσυρση...
Ε ναι στο bleach οπως και στο dragonball ποτε κανενας δε πε8αινει.Το κοιτας μονο για τις μαχες που γινονται πλεον και για την καλη υπο8εση που ειχε στην αρχη.παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι! Stark vs shunsui. σοβαρά δεν ξέρω ποιος από τους 2 θέλω να κερδίσει >_> αν και.... όλοι ξέρουμε πως δεν γίνετε να χάσει ο shunsui εφόσον είναι με τους καλους XD
ΥΓ καποιος να παρει την πιεση του παππου στο 8ρονο γτ με τοσες μαχες γυρω του μπορει να πα8ει κανα ψυχικο καρδιακο

Posted 19 December 2008 - 21:02
παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι! Stark vs shunsui. σοβαρά δεν ξέρω ποιος από τους 2 θέλω να κερδίσει >_> αν και.... όλοι ξέρουμε πως δεν γίνετε να χάσει ο shunsui εφόσον είναι με τους καλους XD
Εγω παλι πιστευω οτι ο shunsui θα χασει, αν και δεν θελω αλλα, πρεπει να χασει και καποιος δυνατος.
Δεν μπορειτε να φανταστητε την ευχαριστηση μου οταν ειδα να τρωει την HAMMERIA στο κεφαλι ο Hitsugaya. Γουσταρα πολυ αγρια!!!
Αντε να δουμε τον φραουλιτσα να πολεμαει τωρα.
Ελα ακουω προγνοστικα για Ulqiora vs Ichigo και στοιχηματα. Βαζω 30 euro στον Kurosaki.(Θα εβαζα Ulqiora αλλα επειδη θα κανει release και κανα αλλο μερος του hollow μαλλον για να εχει ελπιδες θα πανε τζαμπα τα λεφτα οποτε....
Posted 20 December 2008 - 03:09
Posted 20 December 2008 - 03:32
μιλάω για το ντιβίζιον που φυλάει τον θεό..που είναι πάνω από κάπτεν σε δύναμη...αποκλείτεται να μην τους δούμε εν δράση....το θέμα είναι..................................................................με ποιους θα πολεμήσουν!

Posted 20 December 2008 - 03:36
Posted 21 December 2008 - 14:21
Απο την αλλη ο ichigo δεν νομιζω οτι μπορει να νικησει τον ulquiorra και πιστευω οτι στο τελος θα τον σωσει ο hichigo, γιατι αν θυμαστε του χε πει οτι με την παραμικρη ευκαιρια θα επιστρεψω.
Λετε ομως τελικα να τον σωσει η orihime?!?!?!?
Btw nομιζω οτι ο Isshin θα ναι κανας captain απο zero division.
Posted 21 December 2008 - 19:53

Posted 23 December 2008 - 22:58
Posted 24 December 2008 - 00:45
poly fantasia exv
![]()
Μα όχι, αυτές σου οι σκέψεις είναι απολύτως λογικές και κάτι τέτοιο θα γίνει.
Posted 24 December 2008 - 02:10
Posted 24 December 2008 - 08:21

Posted 24 December 2008 - 09:21
δεν θα πρεπει να νικησει ton Ulquiorra...dont forget Ulquiorras release...
το θεμα ειναι οτι εδω ειναι Βleach δν εχει σημασια που ο φραουλας πριν 5 ωρες
με Bankai/Vaizard/Full power Getsuga Tenshou το μονο που καταφερε ηταν να σκισει τα μανικια του Ulquiorra,εδω θα βγει ο Zangetsu-Ossan και ο ψυχακιας Hollow Ichigo θα του πουν
"αδερφε δν νιωθεις σου κλεισαμε τις πληγες, εισαι ΟΚ χωσου το χεις" θα κλαψει και λιγο η Οριχιμε αντε να της τρεξει και της Νελ καμια μυξα και gg...
Εγω φοβαμαι μην δω κανα κουφο π.χ Ulquiorra να αυτοθυσιαζεται για Οριχιμε ξερω γω επηδει την συμπαθησε λολ...Kubo ειναι αυτος οι μουνοδουλοι πανε συννεφο