Τα λέμε σε δύο εβδομάδες. Κρατηθείτε μακρυά από το spamming και τα one-liners, κάνουν κακό.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 03 August 2012 - 17:12
Τα λέμε σε δύο εβδομάδες. Κρατηθείτε μακρυά από το spamming και τα one-liners, κάνουν κακό.

Posted 03 August 2012 - 19:00
Διαβασα καπου οτι παιθενει και ο Hitsugaya και η πηγη ειναι εμπιστη.
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΟ.
και πολυ τον εχει κρατησει ο πιο αδυναμος captain με το πιο "ατελες" bankai
Posted 03 August 2012 - 21:00
Εχει coolness level over 9000και πολυ τον εχει κρατησει ο πιο αδυναμος captain με το πιο "ατελες" bankai

Posted 03 August 2012 - 22:38
Posted 03 August 2012 - 23:36
Posted 04 August 2012 - 12:18
Κι εγω δε τους συμπαθω αυτους...Εγώ θέλω να ψοφήσουν Mayuri, Komamura και Soi-Fon
Εχω την αισθηση πως θα δουμε πρωτη φορα την Unohana σε μαχη ε? :-O

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 05 August 2012 - 01:01
NαιΕχω την αισθηση πως θα δουμε πρωτη φορα την Unohana σε μαχη ε? :-O
Posted 05 August 2012 - 12:51
Οχι την Soi-Fon.Κι εγω δε τους συμπαθω αυτους...
Εχω την αισθηση πως θα δουμε πρωτη φορα την Unohana σε μαχη ε? :-O
Please Taito-Sensei

Posted 05 August 2012 - 19:50
yeah right /sarcasmΔιαβασα καπου οτι παιθενει και ο Hitsugaya και η πηγη ειναι εμπιστη.
Ο Hitsu είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής χαρακτήρας του Bleach.Και ο Grimm ήταν να πεθάνει γρήγορα αλλά το fanbase του είχε άλλη γνώμη.
Μια καλή παρατήρηση που διάβασα στο tumblr για τα τωρινά chapters: βλέπαμε τον Byakuya,που είναι 6th Squad Captain στη Soul Society και εμφανίζεται ο Grimm που είναι ο έκτος Espada στο Hueco Mundo.Interesting...!
Posted 05 August 2012 - 20:13
Posted 05 August 2012 - 20:26
yeah right /sarcasm
Ο Hitsu είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής χαρακτήρας του Bleach.Και ο Grimm ήταν να πεθάνει γρήγορα αλλά το fanbase του είχε άλλη γνώμη.
Χμ... Actually I think he's the first. Δεύτερη η Rukia, τρίτος ο Ichigo, τέταρτος ο Grimmjow. Μήπως είναι παλιά η πηγή μου; Όπως και να 'χει, αυτός ειδικά αποκλείεται να πεθάνει. Κρίμα που το fanbase δε λειτούργησε και υπέρ του Ulquiorra... Τι να σου κάνει η δέκατη θέση...
Posted 05 August 2012 - 20:30
Αγαπημενος by far μαζι με Zaraki και Kon

Posted 05 August 2012 - 20:34
Friendly reminder ότι εδώ μιλάμε για latest chapter. Αν δεν έχει chapter, ΔΕ μιλάμε. Ψάχτε καλέ τα άλλα threads για τις θεωρείες στο υπόλοιπο subforum! Κλαίνε τα καημένα που δε τα χρησιμοποιείτε, κακοί άνθρωποι!
Μερικά posts θα τα φάει η μαρμάγκα. Υπαίτια θα είναι η γράφουσα. Just so you know...

Posted 12 August 2012 - 13:09
Epic Kenpachi is just epic!
"How did u kill 3 sternritters?!!"
(Θεϊκή απάντηση Kenpachi!
Its nothing special..
The first one is just trash --> So i just cut it in half!
The 2nd one went on about having sοmething against me and explained her powers forever... --> She was annoying so i just tore off her throat!!
The 3nd one was average, he transformed into me --> So in the end i had to became stronger than my imitation!!
I have no interest in you, white beanpole --> Attacking the boss!!
Έφτασε επιτέλους και ο Yamamoto στην μάχη και από ότι φαίνεται θα αντιμετωπίσει τον sternritter που σκότωσε τον Sasakibe. (Το κοντάρι που πέταξε φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που είχε καρφώσει τον Sasakibe http://www.mangareader.net/bleach/483/17). Δεδομένου λοιπόν και της προσωπικής εκδίκησης που θα θέλει να πάρει Γέρος, τον βλέπω τον καημένο τον Quincy να γίνετε τας κεμπάπ!
Τέλος για κάποιο λόγο φαίνεται να λείπει από την μετάφραση αυτή η σελίδα ανάμεσα στην 12 με 13 αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί.
Γενικά πάντως κατά την γνώμη μου, το Bleach από τότε που έχει μπει στο τελευταίο arc έχει ανέβει πάρα πολύ! Cant wait for the next chapter!
Edited by plotolp, 12 August 2012 - 13:15.
Posted 12 August 2012 - 19:18
ορεο αλλα μικρο σε story ελπιζω να αρχιση να focusari σε ενα battle την φορα και να μας λησει τις αποριες μας για τα Skills του καθε captain και sternritter