Γελοίος ο Aizen; Μπορείς να αναφέρεις μερικούς μη γελοίους χαρακτήρες από το Bleach; Είτε το πάρεις από πλευράς κινήτρων και συμπεριφοράς ή από μαχητική αξία και διαλόγους, είναι από τους πιο ολοκληρωμένους και σοβαρούς χαρακτήρες στο Bleach.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:09

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:12
- Δεν θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό γελοίο στον Aizen, για μένα είναι απο τους καλύτερους arch-enemy που έχω δει μέχρι τώρα.
- για όλα τα άλλα ναι, η θεοκτονία δεν αποδόθηκε καλά στο μάνγκα και το μόνο που σώζει τον kubo είναι το studio pierrot.
- και εγώ που διάβασα τα τελευταία τσάπτερ μαζεμένα έμεινα ευχαριστημένος.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:15
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:56
Youtube Video
γελασα δυνατα.
τι λεγαμε?
παντως παλιοτερα και γω τον θεωρουσα cool, πιθανο να τον θεωρουσα και τωρα, αλλα ο ιδιος ο kubo τον κατεστρεψε, λιγο κανοντας τον ποκεμον, λιγο κανοντας τον κακη απομιμηση spawn, λιγο αυτο λιγο εκεινο...τα ιδια ισχυουν κ για τον tousen, παντα μου αρεσε και περιμενα καλα πραγματα στη συνεχεια αλλα ολοι ειδαμε πως ξεφουσκωσαν, αφου ουσιαστικα ηταν μια ΚΡΕΑΤΟΜΥΓΑ.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 19:09
Also win το video. XD

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 19:30
Και όλα αυτά σε ένα manga που ο πρωταγωνιστής θέλει απλά να τους προστατέψει όλους και οι φίλοι-σύντροφοι-συμπολεμιστές του είναι κομπάρσοι στη βέλτιστη περίπτωση και στρατοκράτες στη χειρότερη;
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 20:20
Όσο για την μεταμόρφωση του σε πεταλούδα απλά σκεφτείτε την εθνικότητα του Kubo. Ναι είναι Ιάπωνας και για τους Ιάπωνες η πεταλόυδα δεν είναι ένα έντομο συνώνυμο της ομορφιάς, της ανεμελιάς και της χαράς και της θηλυκότητας(αυτό ισχύει στη Δύση) αλλά η προσωποποίηση της ψυχής στη ζωή και στον θάνατο. Δεν είναι τυχαίο πως τις εισόδους απο την γη στην Soul Society ανοίγουν μαύρες πεταλούδες.
Το μοτίβο της πεταλούδας είναι κυρίαρχο σημείο στο Bleach, το οποίο αν δεν είμασταν τόσο μεροληπτικοί εναντίον της σειράς και κοροϊδεύαμε τον Kubo, θα βλέπαμε πως είναι γεμάτο και με άλλους συμβολισμούς. Η τελευταία μεταμόρφωση του Aizen απο την όμορφη μορφή της πεταλούδας σε μια πιο "γκροτέσκη", δαιμονική και άσχημη εκδοχή συμβολίζει τον ξεπεσμό της ψυχής του, υποταγμένη στις θελήσεις της Hougyoku.
Αλλά είμαστε off-topic, μάγκες μου. Ας μείνουμε στο θέμα.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 21:08
και αλλωστε επειδη και μενα μου αρεσε ο αιζεν οπως ειπα και πριν με τσαντισε που ειχε ολη αυτη την καταληξη ως χαρακτηρας.
αυτο βεβαια ειναι και υποκειμενικο θα μου πειτε,αλλοι ισως γουσταραν(δεν γνωριζω καποιον αλλα θα υπαρχουν προφανως).
τεσπα θα δουμε και στην πορεια.
η συνεχεια του οπως ειπα ως το vol.49 τουλαχιστον μου αρεσε γιατι μου θυμισε παλιο καλο bleach,το ενδιαφερον επεστρεψε καθως αυτα τα κεφαλαια ηταν για μενα καλυτερα απο τους προηγουμενους 7 τομους
και επιτελους,ινουε και ιτσι καντε κατι >.<
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:05
ή μαλλον
Bleach=Aizen.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:13
και αν το συγκεκριμενο cliche δεν καταριφθει απο το τωρινο arc τοτε το βλεπω πολυ δυσκολο το bleach να συνεχισει καμια 10αρια χρονια ακομα οπως το θελει ο kubo....Αizen=bleach ετσι απλα.
ή μαλλον
Bleach=Aizen.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:20
και επιτελους,ινουε και ιτσι καντε κατι >.<
αχαχούχα!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:36
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:45
Orihime
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:47
ειμαι φανμποης και το χαιρομαι
Πες τα! Μην ντρέπεσαι! Haters gonna hate. Also, wtf with Bleach sub-forum getting spammed with posts tonight? Χάλασε κανας φούρνος? Έλα Χριστέ και Παναγιά...
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:54
Απλά με τον φράουλα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στο κοντινό μέλλον που να χτυπιόμαστε...