Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3436 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 09 October 2010 - 11:34

Οντως παρα πολυ καλο το chapter ως αυτο που κλεινει το arrancar arc, για τους λογους που αναφερθηκαν (Black Kaiser, Tea-chan)....Ανετα το Bleach μπορουσε να τελειωσει εδω....

Καταρχην εχω μονο εγω την αισθηση οτι θα ξαναδουμε πολυ συντομα τον Aizen???? Δεν ξερω αλλα αυτη η SS μας εχει δειξει οτι ειναι εως και αυταρχικη στους νομους της και στον Aizen που εκανε τα μυρια οσα του εβαλαν ποινη φυλακισης στο κατωτερο επειπεδο μιας τυπου βουδιστικης κολασης (τι μου θυμιζει......τι μου θυμιζει.....Impel Down μηπως??).

Και εγω περιμενα καμια ultimate εκτελεση για καποιον που εχει διαπραξει ΤΑ αδικηματα και μαλιστα κατα συρροη. Maybe the star of Aizen will rise once more........

Ατμοσφαιρικη η σκηνη αποχαιρετισμου της Rangiku στον Gin......οπως και αυτη της Rukia με τον Ichigo.....back to your normal life strawberry-boy....and this time forget about feeling ghosts!!!

Τελικα τα Deicides δεν αποτελεσαν το mini arc που ειχε πει ο Kubo οτι θα προηγουνταν του τελευταιου arc.....ok......εμενα με ιντριγκαρει το γεγονος του πως εχασε τις shinigami δυναμεις του o Isshin.....λετε η ιστορια να επαναλαμβανεται και να βρεθει οτι ο πατερας αδικα εχασε τις δυναμεις του για εναν SSKing που μονο καλος δεν μπορει να ειναι???......Σταματω εδω γιατι το να spamαρω με τετοιου ειδους προβλεψεις δεν λεει.....it was just a thought that popped up into my mind......:canthelp:

#3437 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 October 2010 - 12:20

Eγω μια απορία έχω. μονο εγώ κατάλαβα οτι ο άιζεν δεν μπορεί να πεθάνει; (αν κρινω απο τα σχολια)

Απο οτι εγινε με ουραχαρα και ιτσιγκο, φανηκε οτι δεν πα να του κοψεις το κεφαλι να τον καψεις να τον βρασεις κτλ. το hugyoku εχει τον αψοφηστο. Οποτε μονο η φυλακη μενει ρε παιδια. Αν μπορουσανε θα τον ειχαν ηδη σφαξει. μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο αφησαν να εννοηθει.

stasou%2520mygdala.jpg

#3438 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 09 October 2010 - 12:58

Απορώ γι'αυτούς που λένε πως ο ΤΚ έπρεπε να το τελειώσει εδώ. Δηλαδή δεν έχουν καμία περιέργεια να μάθουν περισσότερα για το Spirit King ? Υπάρχουν τόσα ακόμα που δεν ξέρουμε, για το Royal Realm που είναι ένας ολόκληρος νέος κόσμος, για τους Royal Guards, καμία ντουζίνα bankai που δεν έχουμε δει, ενδεχομένως για τους Vastolordes και την Hell, αλλά κυρίως για τα background χαρακτήρων όπως ο Isshin και ο Aizen.

Θα ήταν πολύ άσχημο να τελείωνε εδώ η σειρά με τόσα ερωτήματα αναπάντητα. Εξάλλου εγω είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια της αφού ο συγγραφέας λογικά είναι πιο έμπειρος τώρα στην ανάπτυξη της πλοκής και δεν θα επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο Arrancar Arc.

Eγω μια απορία έχω. μονο εγώ κατάλαβα οτι ο άιζεν δεν μπορεί να πεθάνει; (αν κρινω απο τα σχολια)

Απο οτι εγινε με ουραχαρα και ιτσιγκο, φανηκε οτι δεν πα να του κοψεις το κεφαλι να τον καψεις να τον βρασεις κτλ. το hugyoku εχει τον αψοφηστο. Οποτε μονο η φυλακη μενει ρε παιδια. Αν μπορουσανε θα τον ειχαν ηδη σφαξει. μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο αφησαν να εννοηθει.

Όχι. Lord Leon είσαι σωστός. Προφανώς και θα τον εκτελούσαν αν μπορούσε να πεθάνει. Απλά τώρα τον φυλάκισαν για πόσα χρόνια. Μην ξεχνάμε πως παρόλο που πια δεν είναι αφέντης της Hougyoku ο Aizen είναι ακόμα ενωμένος μαζί της, μοιράζονται το ίδιο σώμα. Έτσι κάθε επίθεση σε αυτόν η Hougyoku την εκλαμβάνει ως επίθεση στον εαυτό της. Και αφού δεν υπάρχει γνωστός τρόπος να καταστραφεί η πέτρα έτσι και ο Aizen είναι ουσιαστικά αθάνατος. Μπορεί η Hougyoku πια να μην τον υπακούει αλλά άθελα της τον προστατεύει.

Για τον Αizen θα ήταν καλύτερα να μην τον ξαναδούμε σύντομα (ναι καλά διαβάσατε, και ούτε έχει καποιος χακάρει τον λογαριασμό μου). Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τον δω πάλι πίσω το γρηγορότερο αλλά κυρίως η επιστροφή του να έχει κάποιον σοβαρό αντίκτυπο στην όλη πλοκή. Και κατά την γνώμη μου όσο πιο πολύ αργεί να επιστρέψει τόσο πιο πολύ climatic θα είναι η επανεμφάνιση του. Επιπλέον, ποιος άλλος έχει σκεφτεί πως αν το 8ο επίπεδο της φυλακής έχει κλεισμένα άτομα σαν τον Aizen, ο αγαπημένος μας κακός έχει βρει το κατάλληλο μέρος να μαζέψει συμμάχους πολύ πιο δυνατούς απο τους Espada ? Ποιος ξέρει τι άτομα ή τέρατα είναι κλεισμένα εκεί μέσα, στα ζοφερά μπουντρούμια, αιώνες ή χιλιετίες μετά τα εγκλήματα που δίεπραξαν ενάντιον της Soul Society. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Kubo να εισάγει νέους ''κακούς'' χαρακτήρες με πλούσιο εγκληματικό background. Έτσι μπορούμε να μάθουμε και για την ιστορία της Soul Society. :thatsit:

Τώρα εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθουμε κάποια πράγματα για τον Isshin. Μακάρι το mini-arc να έχει να κάνει τόσο με την επανάκτηση των δυνάμεων του Ichigo όσο και με το background του Isshin. Αφου ο ήρωας θα περάσει πολύ χρόνο με τον πατέρα του μιας και ο δεύτερος ξέρει τον τρόπο να ξαναβρεί τις δυνάμεις του το αγόρι, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν.

Και ναι, Tea-chan, στοιχηματίζω το σπίτι μου πως θα έχουμε και τρίτο Death and the Strawberry, αν και δεν ξέρω για το αν η συνάντηση τους αυτήν την φορά δεν θα γίνει κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες. Για διάφορους λόγους που σχετίζονται κυρίως με την συναισθηματική ένταση της στιγμής, ο Kubo θα πρέπει να την καθυστερήσει λίγο και αυτήν. Όπως και καλά έκανε που δεν τους έβαλε να φιληθούν ή να αγκαλιαστούν στο προηγούμενο. Έτσι θα διέλυε κάθε στοιχείο αυτής της περίεργης σχέσης που έχουν οι δυο χαρακτήρες. Και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το κάνει. Έχουμε το Round Two μπροστά μας.

#3439 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 October 2010 - 17:31

Απορώ γι'αυτούς που λένε πως ο ΤΚ έπρεπε να το τελειώσει εδώ. Δηλαδή δεν έχουν καμία περιέργεια να μάθουν περισσότερα για το Spirit King ? Υπάρχουν τόσα ακόμα που δεν ξέρουμε, για το Royal Realm που είναι ένας ολόκληρος νέος κόσμος, για τους Royal Guards, καμία ντουζίνα bankai που δεν έχουμε δει, ενδεχομένως για τους Vastolordes και την Hell, αλλά κυρίως για τα background χαρακτήρων όπως ο Isshin και ο Aizen.

Ε καλά δεν είπα και να μείνει ημιτελές, είπα να μην τραβηχθεί από τα αυτιά. Δεν χρειάζεται και κάνα τρελό arc για ένα δέσιμο του story στο τέλος.
Η πρόθεσή του TK για κάτι μεγάλο φάνηκε από την απόφασή του να πάρει τώρα το break του (δεν ξέρω αν έχει πάρει άλλο φέτος καθώς δεν παρακολουθούσα).
Ο τρόπος που διαχειρίστηκε το τελευταίο part της μάχης φάνηκε ότι θέλει να το τραβήξει (δικαίωμά του φυσικά) καθώς μπορούσε να μας πληροφορήσει για την πλειοψηφία αυτών σε 4-5, το πολύ, chapters.

Δεν πιστεύω ότι είναι παράλογο να το ζητάει κάποιος αυτό όταν παρακολουθεί μια τελική μάχη μεγέθους σχεδόν 100 chapter σε ένα arc μεγέθους σχεδόν 250 chapter. Ακόμη περισσότερο όταν ο τελικός κακός του arc αυτού τονίζει ότι υποκινούσε τα πάντα από την αρχή της ιστορίας του manga.
Τα λέω χοντρικά αλλά γίνομαι αντιληπτός πιστεύω γιατί θα ήθελα το 423 ως τελευταίο chapter.

Προσωπικά το μόνο που ήθελα να μάθω από πριν το Hueco Mundo είναι για τον Ishin. Τα υπόλοιπα δεν μου έκανα εντύπωση από την πρώτη τους παρουσίαση (after SS και Pendulum) με την έννοια ότι σε έναν πλαστό κόσμο δεν είναι αναγκαίο να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια του. Υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να ειπωθούν και να "ξεχαστούν".

Δεν θα πω όχι σε οτιδήποτε νέο, άλλωστε οι νέοι χαρακτήρες του Bleach πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον, απλά θεωρώ οτι το όλο story είναι ολοκληρωμένο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3440 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2010 - 18:12

Eίμαστε σίγουροι ότι ο Gin πέθανε? Γιατί μου φάνηκε σαν να εξαφανίστηκε από την SS ala Urahara φάση. Γενικά στο story αυτών των δύο πολλά έμειναν στον αέρα. Θα ήθελα λίιιγο πιο πολύ βάθος γιατί είχε τρομερή προοπτική.

Anw πολύ ωραίο κεφάλαιο τα είπατε τα περισσότερα πριν από μενα. Byakuya getting scolded is sooo funny. XD

Η σκηνή με τα haoris τα έσπασε.

Αν και υπάρχουν πράγματα να μάθουμε για μένα θα μπορούσε να έχει τελείωσει όντως εδώ το ζήτημα.

#3441 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 October 2010 - 19:06

εμενα μου αρεσει, και ας το συνεχισει ...
ειναι παιδιαρισματα γαιδουρια 20 και βαλε να καθομαστε να παραπονιομαστε για ενα ''παιδικο'' ... γιατι δεν εχει καλη πλοκη ... κτλ κτλ. δεν απευθυνεται, πρωτιστως σε μας// οι μαχες που εχει και το κωμικο στοιχειο ειναι οι κυριοι λογοι που θα επρεπε να το βλεπει κανεις στην κατηγορια του...οποτε προς τι ο σαματας ? μερικοι ειστε τραβατε με και ας κλαιω ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3442 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 October 2010 - 19:37

Laraska, το γεγονός ότι απευθύνεται σε κοινό μικρότερης ηλικίας, δε σημαίνει ότι δεν απαιτούνται πολλές τεχνικές αφήγησης εκτελεσμένες το λιγότερο στο βασικό επίπεδο. Μια ιστορία μπορεί να διασκεδάσει κοινό ποικίλων ηλικιών, όπου κι αν απευθύνεται πρωτίστως. Ο Kubo από τη πρώτη σελίδα δεν έδωσε κάτι εντελώς random, αλλά μια αφήγηση με αρχή, μέση, τέλος, plot twists, χαρακτήρες με υπόβαθρο και παρελθόν, έναν κόσμο με κανόνες και τη δική του λογική κτλ. Οπότε ναι, είναι εντελώς λογικό κάποιος να δηλώνει δυσαρέσκεια για κάτι που δε του αρέσει στο Bleach, ειδικά όταν ο ίδιος ο δημιουργός έχει αποδείξει ότι μπορεί και καλύτερα. Είναι σαν να μου λες ότι εφόσον ένα διήγημα απευθύνεται σε παιδιά, πρέπει να είναι και ηλίθιο, χωρίς αξία και χωρίς τεχνική. Εκτός του ότι είναι εντελώς λάθος αυτή η άποψη, κατηγοριοποιεί και τα παιδιά ως χαζά και πίστεψέ με, αυτό είναι εντελώς λάθος.

Α, και πρόσεχε τον τόνο σου, γιατί δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τους άλλους και τα θέλω τους, ειδικά όχι με τέτοιον αγενέστατο τρόπο. Την επόμενη φορά, δε γλιτώνεις warn.

Posted Image

#3443 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 October 2010 - 20:31

μου αρεσε παρα πολυ που ο αιζεν δεν θανατωθηκε κτλ κτλ
ειμαι σιγουρος πως εχει ρολο στο μελλον ...ως τον μπαντ-αςς καλο της σειρας. ειμαι σιγουρος πως θα παιξει ρολο με τον spirit king ...τυχαιο ειναι πως δεν εδειξε ουτε το μπανκαι του ?
ερωτηση .... με το γερο τι γινεται ? εχασε τις δυναμεις του ? δεν ειναι πια chief commander ?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3444 Natsu

Natsu

Kageoni Takaoni

• Members
  • 73 posts

Posted 10 October 2010 - 00:09

τυχαιο ειναι πως δεν εδειξε ουτε το μπανκαι του ?

αφού του έσπασε το zanpakuto...αν και λογικά θα το sealaroun...anyway...δικαίωμα του είναι άμα θα το συνεχίσει η όχι...δεν θα ακούσει κανέναν από εμάς...άδικα "τσακώνεστε"... προσωπικά δεν μου άρεσε τρελά το chapter...πολύ απότομα άλλαξε το σκηνικό...από εκεί που ο φράουλας είναι τέζα ξαφνικά τον βλέπουμε στο κρεβατάκι του...πολύ μουφα...το μόνο που μου άρεσε ήταν η φάση με τους kenpachi byakuya k kyouraku...αναμένουμε τώρα 3 εβδομάδες....

♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫

#3445 georgedmi

georgedmi

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 17 October 2010 - 15:39

μετριο πιστευω ηταν γενικα ολο το arc περιμενα κατι καλητερο
Ελπιζω το επομενο arc να ειναι σαν το παλιο καλο bleach

#3446 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 October 2010 - 18:40

Posted Image

:hahaha::hahaha::hahaha: επικο! μετα εμας λετε ξινους που σχολιαζαμε ασχημα τη μαχη, βρειτε αν εχει πουθενα αδικο!

#3447 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 17 October 2010 - 18:55

Εμενα μ αρεσε η μαχη πολυ...
και αυτο εδω ναι μεν το βρισκω αστειο αλλα νταξ,εχει αδικο...

Spoiler:

"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#3448 m4shir0

m4shir0

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 18 October 2010 - 01:47

for the lulz. άντε λήγει το bleach σιγά σιγά.

Edited by RiDeLub, 18 October 2010 - 01:58.
greeklish converted.

#3449 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 19 October 2010 - 12:42

Posted Image

:hahaha::hahaha::hahaha: επικο! μετα εμας λετε ξινους που σχολιαζαμε ασχημα τη μαχη, βρειτε αν εχει πουθενα αδικο!

ΧΑΧΑΧΧΑΧ ****** imo αντιπροσωπευει τελεια αυτη τη μαχη (δυστυχως)

#3450 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 24 October 2010 - 18:18

παιδια, αυτη την βδομαδα εχουμε καινουριο τσαπτερ??
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team