Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 June 2008 - 07:55
(γιατι δε μπορω να εχω ολα τα τσαπτερ να μαθω τι θα γινει???)
Posted 27 June 2008 - 08:25

μονο κατι που εγραφε στο τελος δνε καταλαβα: mext issue on hiatus, so the author can work on more chapters...
τι σημαινει αυτο?
Posted 27 June 2008 - 08:49
Posted 27 June 2008 - 09:53
ε ρε τι εχει να γινει... πολυ ξυλο, παρα πολυ
μονο κατι που εγραφε στο τελος δνε καταλαβα: mext issue on hiatus, so the author can work on more chapters...
τι σημαινει αυτο?
no bleach next week...

κατα τα αλλα καλο ηταν σαν εισαγωγη,οπως ειπε καποιος αλλος στο ανιμε αυτο εδω το πολυ να πιασει 4 αντε το μεγιστο 5 λεπτα

Posted 27 June 2008 - 14:08
Posted 27 June 2008 - 14:12

Posted 27 June 2008 - 15:17

Posted 27 June 2008 - 16:12
ο αιζεν πολυ ευκολα το εχει οτι θα κερδισει αρα πρεπει οι τρεις πρωτοι εσπαντα να ειναι vasto lorde κατα την γνωμη μου.ο αντρας φαινεται πολυ μορφη(οχι ο γερος,ο αλλος)

Posted 27 June 2008 - 18:14

πιθανοτατα match ups
halibel vs soi fon
stark vs hitsugaya
Komamura vs tosen
Kyoraku-Ukitake vs espada old man
Posted 27 June 2008 - 18:33
Posted 27 June 2008 - 22:45
LOL!Τhe "vegeta" scenario!!Νόμιζα ότι μόνο εγώ και ο omorfantras το είχαμε σκεφτεί αυτό!!Κι εγώ το πιστεύω αυτό!!O Grimmjow ειναι αναισθητος μετα απο το χτυπημα του Noitorra
δν εχει διξει αν πεθανε η οχι...λογικα αμα δν ειναι νεκρος θα τον κανει Heal h Orihime και θα γινει κατι σαν τον "Βετζετα" πρωιν κακος αλλα με μελον καλου
Άλλο ένα σενάριο που βρίσκω ιδιαιτέρως πιθανό!!υποψιαζομαι τον πατερα του να ειναι μελος της royal(zero)squad
Όσο για το σημερινό,ήταν απλά επικό!4 λεπτα ή όχι έκανε το καλύτερο δυνατό ζέσταμα για το μπου**λο που πρόκειται να έρθει...Όσο για τους μπαμπάδες,Urahara,Yoruichi&vizards πιστεύω ότι ο Κubo έχει το keen sense να τους βάλει να εμφανίζονται ελαφρώς αργότερα για να δούμε κανα amtch της προκοπής ενώ παράλληλα να διατηρείται το suspence...Σίγουρα πολύ θα μείνουν ετοιμοθάνατοι μετά από αυτή τη μάχη και καιρός είναι η σειρά να αποκτήσει τη δραματικότητα που τις αξίζει με το θάνατο κανενός από τους χαρακτήρες...Ξέρω ότι πολύ θα στεναχωρηθούν σ'αυτή τη σκέψη αλλά πέρα από κλισε το χετε παρατηρήσει ότι ο γενικότερος συναισθηματισμός ανεβαίονει όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο...Και στην τελική είναι και ένας λόγος που γουστάρουμε περιπετειώση άνιμε αντί για ανεγκέφαλες "never say die" αντίστοιχες generic american cartoon σειρές...

Posted 28 June 2008 - 08:55
αν τα παρουμε κ λογικα ο αιζεν μαζι με τουσεν και τζιν πρεπει να εχουν εκτοξευθει οι δυναμεις του ,αφου προσπαθουν και ολοι να τον παλεψουν μαζι
Posted 28 June 2008 - 11:16
Uruqiorra
Stark
Hariberu
Posted 28 June 2008 - 11:29
Κατα τη γνωμη μου μονο 3 απο τους εσπαντα ηταν βαστο λορντε στην προηγουμενη μορφη τους........
Μπορεις να μου θυμυσεις τι μορφη ειναι αυτο?Ευχαριστω.

Posted 28 June 2008 - 13:30
Κατα τη γνωμη μου μονο 3 απο τους εσπαντα ηταν βαστο λορντε στην προηγουμενη μορφη τους
Uruqiorra
Stark
Hariberu
λογικά και ο παππούς espada πρέπει να'ναι vasto lorde.
Μπορεις να μου θυμυσεις τι μορφη ειναι αυτο?Ευχαριστω.
Hollow (Bleach) - Wikipedia, the free encyclopedia
πάντως το bleach είναι σε τρομερό σημείο, το flashback ήταν πολύ καλό και οι μάχες που ακολουθούν αναμένονται επικές. hail bleach