Με ξενερωσε λιγο, δηλαδη ολα λειτουργουν γυρω απο μια πετρα pffff
Μονο ο ερχομος του Urahara αξιζε
Έχεις δει ποτέ Inuyasha? Εκεί να δεις τι γίνεται... Το Hogyoku μου φαίνεται σαν ένα υπερενισχυμένο Shikon No Tama (Sacred Jewel). Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα το έχει απευθείας ο "κακός" και δεν τρέχουν να βρούνε τα κομμάτια του.

Εντάξει που μπήκε ο Urahara, τον περιμέναμε ούτως ή άλλως, αλλά έτσι μόνος; Αυτή η Yoruichi πού βόσκει; Δεν μας έχουν δείξει καν αν έχει zanpaktou, όχι shikai και bankai... Ξεχασμένη τελείως στη σειρά...
Και έχω μια απορία και ρωτώ: Αφού το Hogyoku επηρεάζει τη θέληση, αυτό δε σημαίνει ότι έχει επηρεάσει και τη θέληση του Aizen; Δηλαδή ο Aizen ούτε κακός ήταν ούτε επανάσταση έκανε;

Οι εξηγήσεις της "ιδιοφυϊας" με μπερδέψανε όπως ακριβώς τον Kurosaki Senior... O Aizen πάντως κι έτσι να είναι τα πράγματα, σίγουρα νομίζει ότι είναι ο μόνος που δεν έχει επηρεαστεί, κι όσο για το Hogyoku: Να σκεφτούμε, τι είναι αυτό που θέλει μια πέτρα που σκέφτεται από μόνη της

= Σώμα. (δες και FMA - αν κι εκείνο το πράγμα στη γυάλα δεν είναι ακριβώς πέτρα, αλλά anyways)

Κάνει λοιπόν τον Aizen να υποστεί το γνωστό σε όλους μας God Syndrome, απ'τον αγαπημένο μας Light Yagami του Death Note, οπότε (λες και δεν το μαντεύετε):
Είναι 10.000 φορές πιο πιθανό ο Aizen να τιναχτεί από μόνος του στον αέρα, παρά να τον νικήσει ο Ichigo, ακόμα κι αν έχει τον απέθαντο. Καλύτερα να προετοιμαζόμαστε από τώρα.

Ακόμα πιο πιθανό είναι ο κύριος κακός να γίνει το Hogyoku και να το κυνηγάνε στην Gotei 0. Άρα έρχεται κι άλλο ark. (Naruto, Bleach, One Piece, έχουν υπογράψει συμφωνία να τελειώσουν με τα εγγόνια μας, οπότε να τελειώνει δεν παίζει) Να δούμε ποια θα σώσει τώρα ο Ichigo που τους τέλειωσαν οι γκόμενες - κακά τα ψέματα, έτρεχε να σώσει την Orihime επειδή στα πρώτα ark έτρεχε για τη Rukia, και το να τρέξει ξανά για την ίδια γκόμενα δεν έλεγε.

Μήπως για τη Nel; Αν έτρεχε για κανά φίλο, τον Ishida πχ, θα οργίαζαν τα yaoi, (που έχουν ήδη δηλαδή οργιάσει), και δεν κολλάει ρε παιδί μου, σ' ένα τόσο "αντρικό" anime - έχετε δει shikai και bankai του Byakugya, δεν είμαι μόνο εγώ... ή τη ροζ γουνίτσα που συνοδεύει το bankai του Renji... ή τον Yumichika ολόκληρο. Απορώ πώς δεν έχει ερωτευτεί κανένας τον Ichigo ακόμα εκεί μέσα (όχι απ' αυτούς, γενικά). Στήριζα τις ελπίδες μου στον Grimmjow, αλλά... ναι, ναι, τις έχω ακόμα.

Όσο ζει ο Grimmjow θα τις έχω!

Πλάκα κάνω, μη βαράτε! (ναι ...όχι ...ναι!)