Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#76 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 19:17

Καλα το new chater,αλλα γιατι μου φαινηκαν οτι αντιπαλοι τον shinagami λιγο χαζοχαρουμενοι?

Βασικά ναι. Εγώ σχολίασα μόνο τον Coolhorn (ή κάπως έτσι) αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω.
Αυτός ο king έχει περίεργους fraccions.

Εγώ πάντως σε αυτή την φάση (βλέποντας τους fraccions) θα ήθελα τον/την ακόλουθο του Stark να παίξει ξύλο με την Hiyori. Έχει να πέσει παντόφλα.....

αν και οι μαχες στα μανγκα με κουραζουν απιστεφτα

Άρα το manga του Bleach είναι εξουθενωτικό για σένα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 21:00

εμενα με εχει κουρασει οτι παντα πρεπει ο καθε ηρωας της στιγμης να πολεμαει με τον ιδιο αντιπαλο!για το θεο λιγο αλατοπιπερο ,βαρεμενοι ειμαστε?ο ομορφος με τον ομορφο ,ο δυνατος με το δυνατο !για το θεο!

#78 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 21:38

εγώ ξενέρωσα λίγο, δε με νοιάζει να δω μάχες μεταξύ lieutenants και fraccions (ή όπως γράφεται τελοσπάντων). θέλω captains, ειδικά όσων δεν έχουμε απολαύσει σε μάχες, vs top3 espada.
ελπίζω τουλάχιστον να μην το τραβήξουν πολύ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 22:38

.....ελπίζω τουλάχιστον να μην το τραβήξουν πολύ.

Kαμια 10ρια chapter πιστευω οτι θα το τραβιξουνε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2008 - 12:25

Οι καινούριοι με έκαναν να τρελαθώ από τα χάχανα... άκου Charlotte Coolhorn!:hahaha: Και τί drag queen ο άτιμος! Άσε ο Abirama! Αυτοί είναι οι δράκοι;;;

Τα επόμενα chapter προμυνήονται απολαυστικότατα αν συνεχίσουν έτσι!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 16:27

+1000
Comic relief τραβέλι ftw...Ψόφησα στο γέλιο!!Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ευχαριστηθούμε αγρίως όσα πρόκειται να επακολουθήσουν!Και αφήστε που αυτοί οι lieutenants που έχει στη μάχη αν θυμάστε καλά όσοι παραπονιούνται έχουν τα καλύτερα skills ever στα όπλα τους.Ο Kira κάνει βαρύτερο το στόχο του όπλου σε καθε hit,ο "Ομορφάντρας" απορροφά την ενέργεια του άλλου,ο Madarame έχει ενα επικό bankai και ο άλλος τυπάς που πάντα ξεχνάω είναι ο πιο μυστηριώδης τύπος που έχω δει και θεωρείται από τους best of lieutenants αν θυμαμαι καλα.Μη μασάτε.Πολλοί εχθροί+πολλοί σύμμαχοι+πολλές μάχες=VER'GOOD.
:hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 22:01

Θα κανω μια ασχετη ερωτηση ........ Αλλα μολις τωρα μου ηρθε στο μυαλο..... Ολοι οι hollows, arrancars, espada ktl ktl ktl εχουν μια τρυπα σε καποιο μερος του σωματος τους. Η Nel ομως απο οσο ειχα δει δεν εχει......... Και δεν ειναι οτι φοραει και πολλα ρουχα στην μαχη με τον Noitorra ωστε να κρυβεται...........

Κοινως σε περιπτωση που μου ξεφυγε κατι....... Που την εχει η Nel την τρυπα? Και αν δεν εχει γιατι αυτο??

#83 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 22:08

Θα κανω μια ασχετη ερωτηση ........ Αλλα μολις τωρα μου ηρθε στο μυαλο..... Ολοι οι hollows, arrancars, espada ktl ktl ktl εχουν μια τρυπα σε καποιο μερος του σωματος τους. Η Nel ομως απο οσο ειχα δει δεν εχει......... Και δεν ειναι οτι φοραει και πολλα ρουχα στην μαχη με τον Noitorra ωστε να κρυβεται...........

Κοινως σε περιπτωση που μου ξεφυγε κατι....... Που την εχει η Nel την τρυπα? Και αν δεν εχει γιατι αυτο??

ουτε κα ιεγω εχω προσεξει που υπαρχε ιη εν λογω τρυπα

therefore, I hereby suggest το ανοιγμα ενος πολ με τιτλο
"Που πιστευετε οτι εχει την τρυπα η Nel"

εχω την εντυπωση οτι θα λαβουμε σοβαροτατες απαντησεις και σωστα αποτελεσματα

Spoiler:

EDIT: τωρα που το ξανασκεφτομαι, ουτε και την τρυπα της Hallibel, εχουμε δει
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 29 Ιούλιος 2008 - 20:55

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#84 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 12:31

ελα μου ντε καλη ερωτηση πως και δεν ρωτησε κανεις το συγκεκριμενο στον kubo-sensei και ρωτανε αλλες βλακειες :/

παντως δεν ειναι μονο η Nel ουτε σε Zomari +Szayel ειδα καμμια τρυπα :P

#85 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 13:57

Εγώ μπορώ να σκεφτώ μόνο ένα σημείο οπού μπορεί να έχει την τρύπα:hehehe::nbleed::nbleed::nbleed: (αν έχει επειδή ενδέχεται να είναι εξαίρεση:tensai:) καλύτερα να μην το πω...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 15:03

Spoiler:

Δεν διαβαζω Bleach αλλα μαλλον ειναι απο το νεο τσαπτερ(εσεις ξερετε)

#87 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 17:55

Ναι, το καινούριο Chapter είναι. Στην φωτό μάλλον βλέπουμε το...εχμ...χαριτωμένο release του Coolhorn. Ευτυχώς το κάνει σχετικά νωρίς και έτσι οι μάχες lietunants-fraccio δεν θα πάρουν πολύ.

τωρα που το ξανασκεφτομαι, ουτε και την τρυπα της Hallibel, εχουμε δει

Eδώ είναι έυκολο να μαντέψεις που την έχει. Λογικά στο στόμα της θα είναι. (Πως μιλάει όμως; ;) )

ΥΓ : Άιντε να δούμε. Τα καλά chapters απο Σεπτέμβριο και μετά...:frozen:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 30 Ιούλιος 2008 - 18:05

#88 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 11:45

Είδα το 320 chapter...χμμμ τι να πω τα έχουμε ξαναδεί αυτά:smokingg:!!! Μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί gay in battle:hahaha: οπός και να το κάνουμε η μάχη που εξελίσσεται τώρα είναι λίγο βαρετή :yawn2: εκτός και αν μας δείξει κάτι καινούριο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 16:04

Είδα το 320 chapter...χμμμ τι να πω τα έχουμε ξαναδεί αυτά:smokingg:!!! Μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί gay in battle:hahaha: .

Το μόνο που αξίζε ήταν οι 4 πρώτες σελιδες. Γενικά τόσες πολλές μάχες υπάρχουν ακόμα (Του Ichigo, των captains-espada και έπειτα vaizards, των fraccio με τους 4 lietunants, των Renji kai Rukia με τους άλλους)όπου θα αργήσει να γίνει κάτι εξαιρετικό στο Bleach....

#90 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 17:06

Α, μα αυτό το manga πηγαίνει πολύ καλά!:tensai:

Ευχαριστώ τον mangaka για το χιούμορ, είναι κάτι που μου αρέσει απίστευτα! Θαρρώ πως έχουμε κλασσικά chapters Bleach, όπως ήταν το ύφος στα πρώτα chapters, όταν είχε κάτι το ιδιέταιρο, κάτι το ξεχωριστό. Και πριν το SS Arc, όπου έγινε shounen του σωρού, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ο Coolhorn είναι μαμάτος και η τελευταία σελίδα imba. Σούπερ!

Δημοσιευμένη  εικόνα