Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3826 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:09

Γελοίος ο Aizen; Μπορείς να αναφέρεις μερικούς μη γελοίους χαρακτήρες από το Bleach; Είτε το πάρεις από πλευράς κινήτρων και συμπεριφοράς ή από μαχητική αξία και διαλόγους, είναι από τους πιο ολοκληρωμένους και σοβαρούς χαρακτήρες στο Bleach.

Youtube Video
:lol::whistling:

stasou%2520mygdala.jpg

#3827 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:12

• Δεν θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό γελοίο στον Aizen, για μένα είναι απο τους καλύτερους arch-enemy που έχω δει μέχρι τώρα.
  • για όλα τα άλλα ναι, η θεοκτονία δεν αποδόθηκε καλά στο μάνγκα και το μόνο που σώζει τον kubo είναι το studio pierrot.
  • και εγώ που διάβασα τα τελευταία τσάπτερ μαζεμένα έμεινα ευχαριστημένος.

#3828 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:15

Α ρε, λέγετε τέτοια και θα σας πέσει κανένα kurohitsugi στο κεφάλι καμια ώρα... :smokingg:

#3829 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:56

Youtube Video
:lol::whistling:

γελασα δυνατα.

τι λεγαμε?

:P

παντως παλιοτερα και γω τον θεωρουσα cool, πιθανο να τον θεωρουσα και τωρα, αλλα ο ιδιος ο kubo τον κατεστρεψε, λιγο κανοντας τον ποκεμον, λιγο κανοντας τον κακη απομιμηση spawn, λιγο αυτο λιγο εκεινο...τα ιδια ισχυουν κ για τον tousen, παντα μου αρεσε και περιμενα καλα πραγματα στη συνεχεια αλλα ολοι ειδαμε πως ξεφουσκωσαν, αφου ουσιαστικα ηταν μια ΚΡΕΑΤΟΜΥΓΑ.

#3830 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 19:09

Η αλήθεια είναι ότι τον ξεφτύλισε με την μεταμόρφωση, αλλά εκεί που καταδικαζόταν είχε πάρει πίσω το cool ύφος του.
Also win το video. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3831 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 19:30

Αν κατάλαβα καλά σας ενόχλησε μόνο η μεταμόρφωση; Είναι ικανή από μόνη της να αναιρέσει τη μαχητική του αξία, να μειώσει την ιδεολογία του και να διαγράψει-ακυρώσει το σχέδιο που κατέστρωσε μόνος;

Και όλα αυτά σε ένα manga που ο πρωταγωνιστής θέλει απλά να τους προστατέψει όλους και οι φίλοι-σύντροφοι-συμπολεμιστές του είναι κομπάρσοι στη βέλτιστη περίπτωση και στρατοκράτες στη χειρότερη;

#3832 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 20:20

Βασικά είναι άτοπο να αποκαλείς τον χαρακτήρα που ουσιαστικά ήταν η κινητήρια δύναμη ολόκληρης της πλοκής μέχρι τώρα, γελοίο. Η πλοκή της σειράς, και αυτό δεν είναι υπερβολή κατα 90% προχωρούσε όταν έδειχνε τον Aizen ή όταν έκανε κάτι ο Aizen.

Όσο για την μεταμόρφωση του σε πεταλούδα απλά σκεφτείτε την εθνικότητα του Kubo. Ναι είναι Ιάπωνας και για τους Ιάπωνες η πεταλόυδα δεν είναι ένα έντομο συνώνυμο της ομορφιάς, της ανεμελιάς και της χαράς και της θηλυκότητας(αυτό ισχύει στη Δύση) αλλά η προσωποποίηση της ψυχής στη ζωή και στον θάνατο. Δεν είναι τυχαίο πως τις εισόδους απο την γη στην Soul Society ανοίγουν μαύρες πεταλούδες.

Το μοτίβο της πεταλούδας είναι κυρίαρχο σημείο στο Bleach, το οποίο αν δεν είμασταν τόσο μεροληπτικοί εναντίον της σειράς και κοροϊδεύαμε τον Kubo, θα βλέπαμε πως είναι γεμάτο και με άλλους συμβολισμούς. Η τελευταία μεταμόρφωση του Aizen απο την όμορφη μορφή της πεταλούδας σε μια πιο "γκροτέσκη", δαιμονική και άσχημη εκδοχή συμβολίζει τον ξεπεσμό της ψυχής του, υποταγμένη στις θελήσεις της Hougyoku.

Αλλά είμαστε off-topic, μάγκες μου. Ας μείνουμε στο θέμα.

#3833 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 21:08

ναι οκ μπορω να καταλαβω το ολο θεμα με τις πεταλουδες κλπ, απλα με αφορμη τον αιζεν βγαζω πικρα για την πορεια του bleach στο τελευταιο αρκ,για την εξελιξη του βασικα.

και αλλωστε επειδη και μενα μου αρεσε ο αιζεν οπως ειπα και πριν με τσαντισε που ειχε ολη αυτη την καταληξη ως χαρακτηρας.

αυτο βεβαια ειναι και υποκειμενικο θα μου πειτε,αλλοι ισως γουσταραν(δεν γνωριζω καποιον αλλα θα υπαρχουν προφανως).

τεσπα θα δουμε και στην πορεια.

η συνεχεια του οπως ειπα ως το vol.49 τουλαχιστον μου αρεσε γιατι μου θυμισε παλιο καλο bleach,το ενδιαφερον επεστρεψε καθως αυτα τα κεφαλαια ηταν για μενα καλυτερα απο τους προηγουμενους 7 τομους:P

και επιτελους,ινουε και ιτσι καντε κατι >.<

#3834 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:05

Αizen=bleach ετσι απλα.

ή μαλλον

Bleach=Aizen.

2bbd14fc.jpg

#3835 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:13

Αizen=bleach ετσι απλα.

ή μαλλον

Bleach=Aizen.

και αν το συγκεκριμενο cliche δεν καταριφθει απο το τωρινο arc τοτε το βλεπω πολυ δυσκολο το bleach να συνεχισει καμια 10αρια χρονια ακομα οπως το θελει ο kubo....

#3836 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:20

και επιτελους,ινουε και ιτσι καντε κατι >.<

αχαχούχα! :hahaha:

#3837 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:36

ειμαι φανμποης και το χαιρομαι

#3838 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:45

you're not alone.

Orihime :love:

2bbd14fc.jpg

#3839 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:47

ειμαι φανμποης και το χαιρομαι

Πες τα! Μην ντρέπεσαι! Haters gonna hate. Also, wtf with Bleach sub-forum getting spammed with posts tonight? Χάλασε κανας φούρνος? Έλα Χριστέ και Παναγιά...

#3840 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 22:54

Εγώ μέχρι και fan-art της έχω κάνει της Οrihime XP
Απλά με τον φράουλα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στο κοντινό μέλλον που να χτυπιόμαστε...