Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3811 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 21:47

Που να την μισούσες κιόλας. Τότε τι θα έλεγες ? Meh, those were just some IchiRuki shipper's rants. :kakaka: :P

Spoiler:

Spoiler:

Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε! Και η Rukia να μην υπήρχε (άλλωστε η ύπαρξή της έπαψε να έχει και πολύ νόημα κι εκείνης απ' τη στιγμή που διασώθηκε) η αποψή μου ΔΕΝ θ' άλλαζε.

#3812 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 14:15

Inoue Rulez! Λατρεμένη χαρακτήρας. Καλύτερη απ'όλους τους μπίχλες εκεί μέσα. :P

Bye bye ~!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3813 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 09:31

Edit:
Αυτό και Αυτό θεωρείται full color page κύριε kubo και όχι αυτά που έβαλες στο τελευταίο τσάπτερ :redcard2:

Δε σε πιάνω δικέ μου, εννοείς τα backgrounds? Σιγά τα μπαρμπαούτσαλα να 'ουμ! XP

Όμως ποτέ δε θα τις έσωζε, έστω κι αν τις θεράπευσε μετά. Έτσι κι αλλιώς, δεν έσωσε τον Ulqiorra στο τέλος.

Δεν την θεράπευσε απλά, την έσωσε από το θάνατο. Αμέσως αφού αυτή και η φίλη της την είχαν σπάσει στο ξύλο θέλοντας μάλιστα να την σκοτώσουν. Αυτό λέει πολλά. Με τον Ulquiοrra έχεις δίκιο στο ότι η λατρεία για τον φράουλα υπερτερεί- Δεδομένης της κατάστασης όμως, το θεωρώ λογικότατο..

#3814 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 13:07

Δε σε πιάνω δικέ μου, εννοείς τα backgrounds? Σιγά τα μπαρμπαούτσαλα να 'ουμ! XP

θέλω να πω οτι γράφει full colour page next week και τελικά είναι κατα το 90% μια μαύρη σελίδα.

#3815 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 17:18

Στο ότι η τελευταία colour page του bleach ήταν lame για colour page θα συμφωνήσω...

Στο ότι αυτές οι σελίδες του psyren όμως θεωρούνται υποδειγματικές colour page δεν νομίζω να μπορώ να συμφωνήσω.

#3816 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 17:47

ναι σίγουρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά ετύχε να διαβάζω το συγκεκριμένο τσάπτερ του psyren εκείνη τη στιγμή, για αυτό έβαλα αυτές δεν το έψαξα, απλά του bleach τα τελευταία colour page είναι τραγικά.

να δούμε αύριο θα ανακοινωθεί ποιός είναι ο shinigami, ή θα πέσει trolling πάλι.

#3817 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 02:35

http://mangastream.com/read/bleach/95863947/1
Με πεθανε η Orihime :hahaha: :wooi2:

2bbd14fc.jpg

#3818 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 06:49

Koίτα μαμα, χωρίς ματια!

stasou%2520mygdala.jpg

#3819 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 07:02

Καλό chapter, Orihime θεά :hihi2:

#3820 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 09:32

Ελιωσα με τη φαση με τα ντονατς, τι φατσουλα που ηταν η Inoue σαν κουταβακι:kawaii:

gVaaH5O.jpg

#3821 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 09:44

Για άλλη μια φορά το περιεχόμενο του chapter ήταν decent από πλευράς ποσότητας κι όχι 10 προτάσεις όλο κι όλο όπως τα παλιότερα. Διάλογος Orihime - Riruka όλα τα λεφτά πάντως:kakaka:

#3822 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 12:09

Διάλογος Orihime - Riruka όλα τα λεφτά πάντως:kakaka:

Συμφωνώ!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!:hihi2: Να βλέπεις τη Riruka να προσπαθεί να το παίξει έξυπνη και η Orihime να κάνει τα δικά της!!!! Δεν υπάρχει!!!

Επίσης, αυτό που έκανε ο Ginjou στο τέλος δεν το έπιασα καλά. Έκοψε τον Ichigo στα μάτια; Σοβαρά;!:terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3823 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 16:39

διαβασα το vol.49, ειχα καιρο να διαβασω bleach μετα την απογοητευση με τον γελοιο τον αιζεν και γενικα ολο το αρκ που ηταν απο τα χειροτερα/αδιαφορα πραγματα που εχω διαβασει.

μου αρεσε, επεστρεψε καπως στα πρωτα κεφαλαια (τα οποια μαρεζαν παντα:P) και οντως πρεπει να αναγνωρισω πως ο kubo εχει ενδιαφερον οταν ασχολειται με slice of life,μου αρεσει πολυ.

αν εκανε ενα manga τετοιου ειδους θα ειχε αρκετο ενδιαφερον.

τωρα πως θα εξελιχθει στη συνεχεια ειναι αλλο θεμα, θα τσεκαρω παλι οταν βγει ολο το 50 σε καλη ποιοτητα:P

#3824 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 17:54

Για τη συζήτηση για το νέο character book, Unmasked, εδώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3825 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 18:03

Γελοίος ο Aizen; Μπορείς να αναφέρεις μερικούς μη γελοίους χαρακτήρες από το Bleach; Είτε το πάρεις από πλευράς κινήτρων και συμπεριφοράς ή από μαχητική αξία και διαλόγους, είναι από τους πιο ολοκληρωμένους και σοβαρούς χαρακτήρες στο Bleach.