Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3796 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 16:13

Άντε να βγάλουν και το καινούριο να δούμε πως shinigami μας κάνει επίσκεψη....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3797 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:58

http://mangastream.com/read/bleach/46775077/1

Tι γινεται σημερα ρε? Πριν η Sakura, τωρα η Inoue! The hell? XD

Μ'αρεσει ομως :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 26 Μάιος 2011 - 00:04

2bbd14fc.jpg

#3798 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 00:20

Μαγκιά η Orihime για τον Kurosaki-kun της... Όταν έπρεπε να τα κάνει αυτά με τον Ulquiorra, καθόταν και φώναζε στο πτώμα! Και τώρα παίρνει τη φάτσα του:"Δε θα το καταλάβεις ποτέ, αλλά εγώ θα σε βλέπω πάντα από μακριά και θα σε λατρεύω". Αχ! Συγκινήθηκα!:puke: Ήθελα τόσο πολύ να δω την Orihime να δικαιολογεί την υπαρξή της παλεύοντας αξιοπρεπώς, αλλά είχα ξεχάσει ότι Orihime κι η αξιοπρέπεια ποτέ δε θα πάνε μαζί ξανά πέρα απ' τα χαστούκια στον Emo number 4. Θα παραδεχτώ πάντως ότι ήταν αρκετά cool, κι αν το έκανε αυτό για οποιονδήποτε άλλον εκτός απ' τον 'Kurosaki-kun!' (που δεν υπήρχε περίπτωση) θα της έδινα respect.

#3799 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 08:15

Έχει αλλάξει η Orihime.

Αν και για να πω την αλήθεια προτιμούσα τις δυνάμεις και τον χαρακτήρα της με το pure προστατευτικό ύφος..

κι αν το έκανε αυτό για οποιονδήποτε άλλον εκτός απ' τον 'Kurosaki-kun!' (που δεν υπήρχε περίπτωση) θα της έδινα respect.

πιστεύω θα το έκανε. Να σου θυμίσω κάτι over-the-paladin-top φάσεις με κάτι arrancar bitches, εκτός και αν έχει αλλάξει σε τέτοιο σημείο που δεν ξέρω πλέον αν έχω κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα στο bleach..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 26 Μάιος 2011 - 08:21

#3800 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 11:07

Bleach feels to be back again... nice. Δε ξέρω τι λέτε, έχουν αρχίσει και μ' αρέσουν αρκετά οι Fullbringers. Επίσης μ' αρέσει που Orihime και Chad εξελίσσονται σαν χαρακτήρες. Η συνωμοσία Urahara - Isshin - αγνώστου shinigami έχει επίσης πολύ ενδιαφέρον μπορώ να πω. Η σύντομη συζήτηση Urahara - Aizen πριν τη σύλληψη του δεύτερου νομίζω έχει τεράστια σημασία για το που πηγαίνει το Bleach σεναριακά.

#3801 Natsu

Natsu

Kageoni Takaoni

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 11:49

ο shinigami είναι η αδελφή του ichigo η ο aizen...το trollkai είναι το καλύτερο όπλο του kubo...

♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫

#3802 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 12:16

ο aizen δεν παίζει να είναι εκτός αν υπάρχει μια τεράστια συνομωσία-trolling πάντως πολύ σπαστικό που δεν αποκαλύφθηκε, πιστεύη ή η karin ή κανένας tsukishima θα είναι.

ο ichigo φαίνεται οτι δυσκολεύεται ενάντια στον ginjo, θα δούμε, καλή η όλη φάση με orihime

Edit:
Αυτό και Αυτό θεωρείται full color page κύριε kubo και όχι αυτά που έβαλες στο τελευταίο τσάπτερ :redcard2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Flameking1: 27 Μάιος 2011 - 01:45

#3803 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 12:32

Bleach feels to be back again... nice. Δε ξέρω τι λέτε, έχουν αρχίσει και μ' αρέσουν αρκετά οι Fullbringers.

Nα και κάποιος που επιτέλους το είπε!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!!!! :ballumad:

Επίσης, WTF έγινε με την Orihime;!:OMG3::OMG3::OMG3: Ποτέ δεν το περίμενα να συμβεί αυτό, μας έβαλε τα γυαλιά! Χαχα, για να μάθετε anti-orihime-chan fanclub!!!!!:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3804 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 12:42

καλο chapterακι....ελπιζω απο'δω και περα να παρει τα πανω της η σειρα στο pacing!!!

#3805 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 12:55

καλο chapterακι....ελπιζω απο'δω και περα να παρει τα πανω της η σειρα στο pacing!!!

Πάντως, δεν ξέρω γιατί, μου φάνηκε πολύ μικρό. Δεν ξέρω, έτσι μου φάνηκε, ίσως μάλλον επειδή περρίμενα να δούμε ποιός είναι αυτός ο μυστηριώδης shinigami...:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3806 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 14:30

Πέρα απο τον μυστηριώδη shinigami, θέλω να δω και ποιός είναι ο λόγος που ο πιτσιρίκος πάτησε το fast forward λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Αν υπάρχει κάποιος λόγος βέβαια. Ευχάριστη έκπληξη το power-up της Orihime. Πέρα απο αυτό μοιάζει να έχει ωριμάσει δραματικά σε σχέση με όπως ήταν πριν το timeskip.

#3807 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 15:11

Έχει αλλάξει η Orihime.

Αν και για να πω την αλήθεια προτιμούσα τις δυνάμεις και τον χαρακτήρα της με το pure προστατευτικό ύφος..

πιστεύω θα το έκανε. Να σου θυμίσω κάτι over-the-paladin-top φάσεις με κάτι arrancar bitches, εκτός και αν έχει αλλάξει σε τέτοιο σημείο που δεν ξέρω πλέον αν έχω κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα στο bleach..

Σιγά την αλλαγή. Και πριν και τώρα και πάντα η ύπαρξη της Orihime έχει μόνο το νόημα της μαμάτης κατά τα πρότυπα των αντρών γκόμενας με τον αντίστοιχο χαρακτήρα πριγκιπέσσας που γουστάρει τον πρωταγωνιστή σε σημείο αηδίας κι αυτός είναι όμως τόσο cool, που ενώ όλο το σχολείο την έχει: "Α το σούπερ-μόντελ! Το είδωλο! Ένας άγγελος!" κτλ, ο Φράουλας στον κόσμο του, δεν τον απασχολούν κάτι τέτοια αλλά πάντα θα την έχει να λιώνει χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια. Γι' αυτό και δεν πιστεύω πως θα το έκανε για κάποιον άλλον. Τώρα, αν την δω να παλεύει ισάξια με τους άλλους, αν και δυστυχώς πολύ αμφιβάλλω, θα την εκτιμήσω κάπως. Κι αυτές οι Arrancar bitches υπήρξαν απλώς και μόνο για να την κάνουν να κακοπεράσει λίγο, θα ήταν εξοργιστικό να έχουν τραβήξει όλοι οι άλλοι του Χριστού τα Πάθη για πάρτη της κι αυτή να μην έχει ούτε γρατσουνία. Όμως ποτέ δε θα τις έσωζε, έστω κι αν τις θεράπευσε μετά. Έτσι κι αλλιώς, δεν έσωσε τον Ulqiorra στο τέλος.

Σε γενικές γραμμές η Orihime είναι γλυκιά, αστεία, καλόψυχη, και με το που θα πάψει να ξεστομίζει το "Kurosaki-kun!" αρκετά συμπαθητικός χαρακτήρας με μαμάτες δυνάμεις - άμυνα, επίθεση, ίαση, 3 σε 1. Με λίγα λόγια, Orihime-chan::hiding_something: "Ξύπνα ζώον! Ο Ichigo δε θα σε πηδήξει ΠΟ-ΤΕ! ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ!!!"

#3808 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 15:16

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για την Orihime. Σίγουρα είναι το τυπικό αφελές έφηβο κορίτσι, αλλά μας έχει δείξει πως είναι πολύ καλόκαρδο και αγαθό πλάσμα που πάντα βρίσκεται εκεί για να βοηθά τους φίλους της. Μπορεί να τρέχει συνέχεια πίσω απ' τον Ichigo και να φωνάζει Kurosaki-kun, αλλά οκ, που είναι το κακό να προσπαθείς να προστατεύσεις τον ανθρωπό σου?:if:

#3809 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 15:22

Όσο παράξενο και να φανεί αυτό που θα πω, δεν τη μισώ την Orihime. Απλά μου τη σπάει ώρες ώρες, γιατί έχει potential να κάνει πολύ περισσότερα απ' το να μας πρήζει με τον ανεκπλήρωτο έρωτά της!!! Και αυτή κάνει ΜΟΝΟ το τελευταίο!

#3810 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 17:21

Όσο παράξενο και να φανεί αυτό που θα πω, δεν τη μισώ την Orihime.

Που να την μισούσες κιόλας. Τότε τι θα έλεγες ? Meh, those were just some IchiRuki shipper's rants. :kakaka: :P

Spoiler: