Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3421 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 12:39

Κατ'αρχάς, να πω ένα μεγάλο + στον Μπύρα.

- Όγδοο επίπεδο φυλακής; Πολύ Dante's Inferno διαβάζεις, ρε Kubo...

- Συγγνώμη τώρα, τί πα να πει "αθάνατος"; Με ποιά έννοια; Όλοι δε ζουν κάτι αιώνες στο SS; Don't confuse me more about Aizen, Kubo!!!

- Ο Aizen έγινε ο Hannibal Lecter του Bleach. "Hello, Hinamori..." Μπρρρ...:colddd:

- 20,000 χρόνια φυλακής... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ;;;;; Τί θκατά είναι αυτή η αθανασία, ανάθεμα;;;;;

- Ψιτ, εάν χάσατε τα haori σας, να τα πάρω εγώ; *non-chalantly hiding the stolen haori behind her back* :wis:

- Να το Bleach που αγάπησα. Με το χιούμορ του, τους πολλούς και καλούς του χαρακτήρες, τη τρέλα του... Remember the old times, Kubo! We want them baaaaack! :nanteee:

- Δεν είχα ιδέα ότι ο Yamamoto είχε τέτοιο κόλλημα με τη μόδα. Μάλλον βρήκαμε το self-insert του Kubo.

- O Ukitake απολαμβάνει το ρεύμα που αφήνουν τα πνευμόνια του Yamamoto. Θορυβώδες, αλλά δροσίζει...

- Αυτό ήταν προοικονομία για την κατάκτηση της θέσης του Yamamoto από τον Ichigo. Believe it!

- O Hitsugaya κάνει ότι κάνει ένας shounen ήρωας: προπονείται για να προστάτέψει. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ MAMORU COMPLEX ΣΑΣ!!!!!!!! :burningbe3:

- Και ο Gin είναι επίσημα μακαρίτης. R.I.P. Ήσουν μια πανέμορφη απόχρωση του γκρι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ασπρόμαυρους, Gin.

- ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ORIHIME. ΤΩΡΑ! "Αχ, τί ντροπή που φώναξα, κοίτα οι άλλοι τί ώριμοι που είναι, πρέπει να γίνω κι εγώ έτσι!" ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΜΩΡΗ!!!! ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΗ!!!!!!!!!!!

- Συγγνώμη, παρασύρθηκα...

- Και ναι, οι δυνάμεις shinigami είναι carbon copy των Saiyan στην κόμμη! Όχι ότι είχαμε και καμία αμφιβολία...

- ICHIRUKI ΓΑΡ. Ο παραλληλισμός με το τέλος του SS arc είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και αναρωτιέμαι εάν θα πάρουμε και Death and the Strawberry 3 κεφάλαιο στο μέλλον! :kawaii:

- Ανάθεμα, φιληθείτε να χαρούμε λιγάκι!!!!!!!!!!! :cry5:

- Δεν είμαι η μόνη που θυμήθηκε τη σκηνή Ulquiorra-Orihime, έτσι; :blingeye2:

- Δύο εβδομάδες hiatus. Και νέο arc.

Ωραία έκλεισε το δεύτερο μεγάλο arc του Bleach. Για ένα arc όπου εξερευνήθηκαν όλα τα αρνητικά και τα ελλατώματα των χαρακτήρων, το τέλος αφήνει πολλά να κρέμονται. ΕΙΔΙΚΑ με τη Royal Guard και με εκείνη την αναφορά στον Soul King ως "πράγμα".

ΚΑΙ ΘΕΛΩ AIZEN BACK STORY, ευχαριστώ πολύ Kubo.

Ραντευού σε δυο βδομάδες. :thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3422 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 12:55

δηλαδη ελεος....εχει και αλλο?? εγω περιμενα αν οχι σημερα την επομενη βδομαδα να τελειωνε....οχι αλλο καρβουνο....τι αλλο θα παει να χωσει στην ιστορια ο κουμπο για να βγαλει και αλλα λεφτακια? ο ολος κοπος δνε ηταν να νικησουν τον αιζεν?? απλα ελεος.....

EDIT: και πραγματικα το πιο ελεος θα ειναι που θα ξαναδωσει στον φραουλα δυναμεις...ρε φιλε move on το χεις κανει το μανγκα οτι να ναι...μου θες και 2 βδομαδες να σκεφτεις storyline-plot
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3423 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 13:18

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ChopperFan93. Πάντως δεν βλέπω το λόγο να έχουν χάσει τις δυνάμεις τους. Αν ισχύει οτι απέκτησαν δυνάμεις χάρη στο hogyoku μπορεί να δικαιολογηθεί οτι θα τις χάσουν εξ αιτίας του. Μόνο που ο Ishida είναι Quincy, δεν είναι τυχαίος οπως οι Sado και Orihime.
Δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση οι άλλοι δύο θα τις χάσουν και ο Ishida θα συνεχίσει να εξελίσσεται.
Τέλος δεν πιστεύω οτι ο Ichigo θα πάρει, κάποια στιγμή, την θέση του Yamamoto. Δεν το έχει στο χαρακτήρα του, αυτό το αυταρχικό και απόλυτο στύλ. Προσόντα που είναι απαραίτητα σε ηγέτη μιας στρατιωτικού τύπου οργάνωσης, οπως είναι το Seireitei.

#3424 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 16:18

ηταν πολυ ωραιο το chap,μ αρεσε που ο Aizen got pwned και θελω να ξαναβρει ο Ichigo τις δυναμεις του στο επομενο...γι αυτο βασικα θελει hiatus ο Kubo.δηλαδη για να σκεφτει το πως θα ξαναπαρει τις δυναμεις του ο Ichigo.
α και....INOUE MUST DIE.παντα μ την εδινε στα νευρα που ουρλιαζε!:burningbe3:
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#3425 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 17:31

Λετε να αντιγραψει Οντα και να εχουμε κανα τρελο timeskip? :P
20 χρονια μετα, δραπετευσε ο Αιζεν και ο Ιτσιγκο πηρε πισω τις δυναμεις του.
Eκτος αν παιξει τιποτα με τις δυναμεις της Οριχιμε.
Η μπορει και να το γυρισει σε Ηigh School drama/romance :P

#3426 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 17:55

Bleachtards do not fret, Kubo himself said two more arcs (one 6-8month, one 2-3years) are still to come.

Πηγη mangastream

δηλαδη εχει ακομα πανω κατω 4 χρονια.μια χαρα:wis:

#3427 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 18:15

Bleachtards do not fret, Kubo himself said two more arcs (one 6-8month, one 2-3years) are still to come.

Πηγη mangastream

δηλαδη εχει ακομα πανω κατω 4 χρονια.μια χαρα:wis:

Είπε ότι σχεδιάζει να γράψει άλλα 2.Όχι τα θα είναι και τα τελευταία......:smokingg:
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα τα παραπάνω posts....
Αν και ο Hitsugaya πιστεύω ότι έζησε καθαρά λόγο του fan club του.Ο τύπος είναι άθλιος,κατα την γνώμη μου πάντα.......:redcard2:
Όλα τα άλλα είναι περιττά εφόσον ο UKITAKE ΖΕΙ!!!:awww::awww:(typical fangirl)
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#3428 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 04:12

Όμορφο chapter.
Θύμισε κάτι από τα πρώτα volumes, που το Bleach ήταν ένα ωραίο manga.
Καλό chapter λοιπόν, αλλά δυστυχώς όχι τελευταίο.

Μας "άφησε" και επίσημα ο Gin και ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.

Δεν κάθομαι να ψάξω τι δήλωσε ο mangaka αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να δείξει σε ένα (2,3) νέα arc...Δεν έχει να κερδίσει τίποτα...τι λέω...σίγουρα έχει πολλά να κερδίσει :s

Το περιεχόμενο του chapter, σε συνέχεια του προηγούμενου, δείχνει πόσο εύκολα και απλά η ζωή συνεχίζεται...γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα από τα γραφόμενά σου κύριε Tite Kubo;
Είναι κρίμα να τραβιέται αυτό το manga από τα αυτιά.

Ελπίζω τουλάχιστον να ξεχάσει τελείως τον Aizen ο Kubo...(yeah right, λες και δεν του έφτανε ο θάνατος).

Εν αναμονή του 424 σε δυο εβδομάδες λοιπόν :)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3429 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 04:16

Ωραιο Chapterακι. Γλυκο και ομορφο. οπως ειπατε απ τα παλια και ωραια του Bleach. Δυστηχως πεθανε ο n2 villain. Κακως θα το συνεχισει παντως. καλυτερα να εκανε μια νεα σειρα...

2bbd14fc.jpg

#3430 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 08:50

Δεν είναι κακή ιδέα το timeskip. Θα είναι μια άριστη ευκαιρία να ξεφύγει η σειρά απο highschool καταστάσεις.

#3431 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 10:31

Τουλάχιστον επέστρεψε ο Aizen στον παλιό καλό εαυτό του.Προς το παρόν το γλύτωσε το κεφάλι του ο Kubo αλλά δε θα του συγχωρήσω κι άλλο τέτοιο λάθος:hiding_something:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3432 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 14:27

Spoiler:

Εγώ δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα που δν τελειώνει ακόμα :joyful::joyful::joyful: Πάλι βλέπω, όλοι λένε να πεθάνει η Orihime, έλεος, τι έχετε πάθει πια;;; :hmmm: Εγώ εκνευρίστηκα που δεν έδειξαν Vizards :roar: έδειξαν ένα σωρό απο το soul society και δεν έδειξαν την Ηiyori που μπορεί και να πεθάνει :burningbe3: Αναρωτιέμαι τι ετοιμάζει σε 2 βδομάδες ο Kubo και γιατί σε 2 βδομάδες παρακαλώ; :zetsubou: Τέσπα ελπίζω να δείξει τους Vizards!!!
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3433 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 16:55

μπα δε νομιζω να πεθανει η Hiyori...τουλαχιστον οχι ακομα.ισως μετα να τους ξεπαστρεψει ολους τους Vaizards ο Kubo :P kidding

#3434 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 19:37

εγώ δεν θέλω να σταματήσει να τους δείχνει!!! και btw, τι έγινε ο Kensei και η Mashiro, ξεχασμένοι τελείως...
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3435 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 22:31

Παρακαλώ, ας μπει μια τελεία εδώ για την Orihime. Τί το ήθελα κι εγώ να γράψω την άποψή μου... :uhh:

Μερικά posts σβήστηκαν. Από εδώ και πέρα on topic, ναι; Μπράβο.

Δημοσιευμένη  εικόνα