- Όγδοο επίπεδο φυλακής; Πολύ Dante's Inferno διαβάζεις, ρε Kubo...
- Συγγνώμη τώρα, τί πα να πει "αθάνατος"; Με ποιά έννοια; Όλοι δε ζουν κάτι αιώνες στο SS; Don't confuse me more about Aizen, Kubo!!!
- Ο Aizen έγινε ο Hannibal Lecter του Bleach. "Hello, Hinamori..." Μπρρρ...
- 20,000 χρόνια φυλακής... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ;;;;; Τί θκατά είναι αυτή η αθανασία, ανάθεμα;;;;;
- Ψιτ, εάν χάσατε τα haori σας, να τα πάρω εγώ; *non-chalantly hiding the stolen haori behind her back*
- Να το Bleach που αγάπησα. Με το χιούμορ του, τους πολλούς και καλούς του χαρακτήρες, τη τρέλα του... Remember the old times, Kubo! We want them baaaaack!
- Δεν είχα ιδέα ότι ο Yamamoto είχε τέτοιο κόλλημα με τη μόδα. Μάλλον βρήκαμε το self-insert του Kubo.
- O Ukitake απολαμβάνει το ρεύμα που αφήνουν τα πνευμόνια του Yamamoto. Θορυβώδες, αλλά δροσίζει...
- Αυτό ήταν προοικονομία για την κατάκτηση της θέσης του Yamamoto από τον Ichigo. Believe it!
- O Hitsugaya κάνει ότι κάνει ένας shounen ήρωας: προπονείται για να προστάτέψει. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ MAMORU COMPLEX ΣΑΣ!!!!!!!!
- Και ο Gin είναι επίσημα μακαρίτης. R.I.P. Ήσουν μια πανέμορφη απόχρωση του γκρι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ασπρόμαυρους, Gin.
- ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ORIHIME. ΤΩΡΑ! "Αχ, τί ντροπή που φώναξα, κοίτα οι άλλοι τί ώριμοι που είναι, πρέπει να γίνω κι εγώ έτσι!" ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΜΩΡΗ!!!! ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΗ!!!!!!!!!!!
- Συγγνώμη, παρασύρθηκα...
- Και ναι, οι δυνάμεις shinigami είναι carbon copy των Saiyan στην κόμμη! Όχι ότι είχαμε και καμία αμφιβολία...
- ICHIRUKI ΓΑΡ. Ο παραλληλισμός με το τέλος του SS arc είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και αναρωτιέμαι εάν θα πάρουμε και Death and the Strawberry 3 κεφάλαιο στο μέλλον!
- Ανάθεμα, φιληθείτε να χαρούμε λιγάκι!!!!!!!!!!!
- Δεν είμαι η μόνη που θυμήθηκε τη σκηνή Ulquiorra-Orihime, έτσι;
- Δύο εβδομάδες hiatus. Και νέο arc.
Ωραία έκλεισε το δεύτερο μεγάλο arc του Bleach. Για ένα arc όπου εξερευνήθηκαν όλα τα αρνητικά και τα ελλατώματα των χαρακτήρων, το τέλος αφήνει πολλά να κρέμονται. ΕΙΔΙΚΑ με τη Royal Guard και με εκείνη την αναφορά στον Soul King ως "πράγμα".
ΚΑΙ ΘΕΛΩ AIZEN BACK STORY, ευχαριστώ πολύ Kubo.
Ραντευού σε δυο βδομάδες.