Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 24 June 2010 - 22:37
tea-chan μαλον ο nikos1451 δεν το ελεγε τοσο ρεαλιστικα αλλα πιο πολυ για πλακα, υπερβαλει αλλα αυτα που λεει στεκουν με βαση οσα μας εχει δειξει ο κουμπο.. (και μακαρι να στεκουν και να μην ειναι αλλος ενας psycho-wanna be god)
Posted 24 June 2010 - 22:54
Δεν διψάει για εξουσία γι' αυτό και δεν στοχεύει τη θέση του αυτοκράτορα. Προσέξτε οτι θέλει να γίνει θεός στον κόσμο του Bleach. Όμως όλοι γνωρίζουμε οτι δεν υπάρχει θεός, ώς ανώτατη και υπέρτατη αρχή, στον κόσμο του Bleach. Με λίγα λόγια ο Aizen προσπαθεί να πετύχει το φαινομενικά ακατόρθωτο, χαρακτηριστικό γνώρισμα των ονειροπόλων και όχι αυτών που διψάνε για εξουσία.
Θέλω να επαναλάβω οτι ο Aizen δεν είναι δολοφόνος. Μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφόνος κάποιος που σκότωσε μια μύγα; Δολοφόνος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ ομοίων. Και είναι εμφανές οτι κανείς απο τους μέχρι τώρα χαρακτήρες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Aizen σε δύναμη ή ευφυία. Επομένως δεν είναι ψωνάρα μα ρεαλιστής.
Τέλος θέλω να τονίσω οτι δεν κάνω προβλέψεις για την εξέλιξη της σειράς. Διατυπώνω τη γνώμη μου για τον σημαντικότερο χαρακτήρα της, με βάση τα όσα είδαμε μέχρι τώρα.
Edit όπως έγραψε και ο matassos
με βαση οσα μας εχει δειξει ο κουμπο
Posted 25 June 2010 - 10:22
Δλδ ποσο ποιο δυνατος θα γινει βρε παιδι μου... μονο αν παει στο επιπεδο του Aizen μπορει να τον πολεμιση. Οπως ειπε ο πατερας του ... ακομα δεν αναγνωρισε το reatsu του Aizen....
Posted 27 June 2010 - 00:28
Ok.. άμα πάω εγώ και σκοτώσω ένα παιδάκι μην με θεωρήσεις δολοφόνο, επειδή όπως λες, δεν έχουμε την ίδια δύναμη ή ευφυία.Θέλω να επαναλάβω οτι ο Aizen δεν είναι δολοφόνος. Μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφόνος κάποιος που σκότωσε μια μύγα; Δολοφόνος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ ομοίων. Και είναι εμφανές οτι κανείς απο τους μέχρι τώρα χαρακτήρες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Aizen σε δύναμη ή ευφυία. Επομένως δεν είναι ψωνάρα μα ρεαλιστής.
Posted 29 June 2010 - 10:36
Οντως αμα πας και σκοτωσεις ενα παιδακι δεν θα εισαι δολοφονος. Ψυχοπαθης θα εισαι.Ok.. άμα πάω εγώ και σκοτώσω ένα παιδάκι μην με θεωρήσεις δολοφόνο, επειδή όπως λες, δεν έχουμε την ίδια δύναμη ή ευφυία.

Devils don't ask favors from God
Posted 30 June 2010 - 11:48
^Μόλις βγει η full μετάφραση θα την αντικαταστήσω.
Posted 30 June 2010 - 12:15

Posted 30 June 2010 - 12:22
Here's the full translation :
Posted 30 June 2010 - 14:31

Posted 30 June 2010 - 16:27
Posted 01 July 2010 - 00:03

Does this darkness have a name?
Posted 01 July 2010 - 00:30
- Γιατί ο Zangetsu έδινε δύναμη στον Ichigo, ενώ τώρα όχι; Καλή ερώτηση. Τί έκανε τον Ichigo τόσο ελπιδοφόρο πριν, ενώ τώρα είναι τόσο μίζερος; Το πώς μαχόταν; Το πώς αντιμετώπιζε τη μάχη; Το γεγονός ότι ήξερε γιατί πολεμούσε τότε, ενώ τώρα όχι; Μήπως η κοπέλα για την οποία υποτίθεται ότι μάχεται... γκουχ! Όχι, σβήστε το αυτό, δε πιάνεται... Αλλά έχει ενδιαφέρον πώς γυρνάμε στα λόγια της Rukia: "Πληγώθηκε κόσμος; Το Hollow σου σε βασανίζει; So WHAT? Become stronger!!!"
- HOLY SHITTAKI. Αυτό με τον Ogichi να βγαίνει από τον Ichigo με άφησε ξερή...
- Ενδιαφέρον το γεγονός ότι βγήκε ακριβώς από το σημείο όπου τον είχε τρυπήσει ο Ulquiorra δις. Χμμμ...
- Ω, SHIROSAKI, ΑΣΠΡΙΔΕΡΕ ΜΟΥ BADASS, ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΟΜΗ...!! *ΑΧΕΜ!* Συγγνώμη, fangirlισα λίγο...
- Ο Kojima Mizuiro, ε; Μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο σα τη Rukia, είναι ο τελευταίος τον οποίο θα υποψιαζόμαστε (Aizen φάση, πριν αποκαλυφθεί, ποιός τον πρόσεχε;;; Κανείς), είναι ο μόνος από τους φίλους του Ichigo που έχει backstory, το databook αφήνει να εννοειθεί ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται... αμαναμαναμαν, κεραμίδα θα μας πέσει... Λέτε να είναι όλα αυτά τα παιδιά από τη βασιλική φρουρά; Τη διάβασα αυτή τη θεωρία αλλού και μου έχει καρφωθεί.
- Βρε τον Aizen... δε με λέει, τί κόλλημα bully έχει και τα βάζει με teenagers;
- Και τώρα, μια σύγκριση. Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ τη προσοχή σας:
Συγκρίνετε αυτήν την αντίδραση,
με αυτήν.
Και αυτήν,
με αυτήν.
*γκουχ* Νομίζω ότι τα συμπεράσματά μας δε θα διαφέρουν πολύ.
Καλό chapter, γενικά. O Shirosaki ήταν η έκπληξη, περίμενα να δω τον Tensha Zangetsu περισσότερο, αλλά ο Shirosaki έτσι με παρηγορεί.
Mr. Mysterious foot, come quickly!

Posted 01 July 2010 - 00:39
P.S.Μπορει να ειναι ακυρο το ποστ αλλα ηθελα απο καιρο να το αναφερω,και πιστευω συμφωνειτε...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 01 July 2010 - 02:02
Oooooo yeah, i totally agree with you- O Kubo ζωγραφίζει τέλεια τον οισοφάγο!
(XD)
- Γιατί ο Zangetsu έδινε δύναμη στον Ichigo, ενώ τώρα όχι; Καλή ερώτηση. Τί έκανε τον Ichigo τόσο ελπιδοφόρο πριν, ενώ τώρα είναι τόσο μίζερος; Το πώς μαχόταν; Το πώς αντιμετώπιζε τη μάχη; Το γεγονός ότι ήξερε γιατί πολεμούσε τότε, ενώ τώρα όχι; Μήπως η κοπέλα για την οποία υποτίθεται ότι μάχεται... γκουχ! Όχι, σβήστε το αυτό, δε πιάνεται... Αλλά έχει ενδιαφέρον πώς γυρνάμε στα λόγια της Rukia: "Πληγώθηκε κόσμος; Το Hollow σου σε βασανίζει; So WHAT? Become stronger!!!"
- HOLY SHITTAKI. Αυτό με τον Ogichi να βγαίνει από τον Ichigo με άφησε ξερή...![]()
- Ενδιαφέρον το γεγονός ότι βγήκε ακριβώς από το σημείο όπου τον είχε τρυπήσει ο Ulquiorra δις. Χμμμ...
- Ω, SHIROSAKI, ΑΣΠΡΙΔΕΡΕ ΜΟΥ BADASS, ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΟΜΗ...!! *ΑΧΕΜ!* Συγγνώμη, fangirlισα λίγο...
- Ο Kojima Mizuiro, ε; Μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο σα τη Rukia, είναι ο τελευταίος τον οποίο θα υποψιαζόμαστε (Aizen φάση, πριν αποκαλυφθεί, ποιός τον πρόσεχε;;; Κανείς), είναι ο μόνος από τους φίλους του Ichigo που έχει backstory, το databook αφήνει να εννοειθεί ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται... αμαναμαναμαν, κεραμίδα θα μας πέσει... Λέτε να είναι όλα αυτά τα παιδιά από τη βασιλική φρουρά; Τη διάβασα αυτή τη θεωρία αλλού και μου έχει καρφωθεί.
- Βρε τον Aizen... δε με λέει, τί κόλλημα bully έχει και τα βάζει με teenagers;
- Και τώρα, μια σύγκριση. Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ τη προσοχή σας:
Συγκρίνετε αυτήν την αντίδραση,Spoiler:
με αυτήν.Spoiler:
Και αυτήν,Spoiler:
με αυτήν.Spoiler:
*γκουχ* Νομίζω ότι τα συμπεράσματά μας δε θα διαφέρουν πολύ.
Καλό chapter, γενικά. O Shirosaki ήταν η έκπληξη, περίμενα να δω τον Tensha Zangetsu περισσότερο, αλλά ο Shirosaki έτσι με παρηγορεί.
Στα προλαλούμενα με κάλυψε πλήρως η Τσαγάκι-τσαν. Όμως επιθυμώ να θέσω μια απορία.
Ο Κούμπο μπορεί να μας τα δείχνει παράλληλα αλλά ο χρόνος στο υποτιθέμενο κόσμο προχωράει πιο γρήγορα από τον κανονικό. Οπότε λογικά, ο Ίτσιγκο πρέπει να έχει φτάσει...
Τα γεγονότα που συνέβησαν βέβαια δεν ξέρω πως θα μας τα δείξει...
Οπότε w.t.f ?
Επίσης μου ο χαζόΆιζεν πάλι είπε τι θα κάνει ο Ίτσιγκο.
Έγινε ο κυρίαρχος και πωνάρει και τον Ίτσιγκο. Μπράβο ρε μεγάλε, εκθαμβωθήκαμε από την λάμψη σου. Τον έχω βαρεθεί αυτόν τον άνθρωπο. Είναι για τον κάδο.
Τέλος, μου άρεσε και εμένα το τσάπτερ. Βασικά, το Bleach εκεί την έχει την γλύκα του. Σε όλους τους χαρακτήρες, εκτώς πρωtαγωνιστών. Τι πράμα και αυτό...
Αυτό ακριβώς...Mr. Mysterious foot, come quickly!