Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2956 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 22:37

εχει αποδειχτει εδω και καιρο οτι ξεπερνα τον τσακ..

tea-chan μαλον ο nikos1451 δεν το ελεγε τοσο ρεαλιστικα αλλα πιο πολυ για πλακα, υπερβαλει αλλα αυτα που λεει στεκουν με βαση οσα μας εχει δειξει ο κουμπο.. (και μακαρι να στεκουν και να μην ειναι αλλος ενας psycho-wanna be god)

#2957 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 22:54

Δεν θεωρώ οτι ο Aizen έχει υλιστικά κίνητρα επειδή δεν θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αυτό που κάνει είναι να απορρίπτει την επικρατούσα τάξη πραγμάτων, αρνούμενος να δεχτεί τον κόσμο έτσι οπως αυτός του παρουσιάστηκε. Είναι επαναστάτης καί πρακτικά επειδή εναντιώνεται στο σύστημα που μέχρι πρότινος υπηρετούσε και στοχεύει στην ανατροπή του.
Δεν διψάει για εξουσία γι' αυτό και δεν στοχεύει τη θέση του αυτοκράτορα. Προσέξτε οτι θέλει να γίνει θεός στον κόσμο του Bleach. Όμως όλοι γνωρίζουμε οτι δεν υπάρχει θεός, ώς ανώτατη και υπέρτατη αρχή, στον κόσμο του Bleach. Με λίγα λόγια ο Aizen προσπαθεί να πετύχει το φαινομενικά ακατόρθωτο, χαρακτηριστικό γνώρισμα των ονειροπόλων και όχι αυτών που διψάνε για εξουσία.
Θέλω να επαναλάβω οτι ο Aizen δεν είναι δολοφόνος. Μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφόνος κάποιος που σκότωσε μια μύγα; Δολοφόνος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ ομοίων. Και είναι εμφανές οτι κανείς απο τους μέχρι τώρα χαρακτήρες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Aizen σε δύναμη ή ευφυία. Επομένως δεν είναι ψωνάρα μα ρεαλιστής.
Τέλος θέλω να τονίσω οτι δεν κάνω προβλέψεις για την εξέλιξη της σειράς. Διατυπώνω τη γνώμη μου για τον σημαντικότερο χαρακτήρα της, με βάση τα όσα είδαμε μέχρι τώρα.

Edit όπως έγραψε και ο matassos

με βαση οσα μας εχει δειξει ο κουμπο

#2958 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 10:22

ενα δεν καταλαβα ακομα... ειναι τοσο δυνατος ο Aizen το τελικο Atk του Ichigo τι θα αλλαξει στην μαχη?

Δλδ ποσο ποιο δυνατος θα γινει βρε παιδι μου... μονο αν παει στο επιπεδο του Aizen μπορει να τον πολεμιση. Οπως ειπε ο πατερας του ... ακομα δεν αναγνωρισε το reatsu του Aizen....

#2959 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 00:28

Θέλω να επαναλάβω οτι ο Aizen δεν είναι δολοφόνος. Μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφόνος κάποιος που σκότωσε μια μύγα; Δολοφόνος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ ομοίων. Και είναι εμφανές οτι κανείς απο τους μέχρι τώρα χαρακτήρες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Aizen σε δύναμη ή ευφυία. Επομένως δεν είναι ψωνάρα μα ρεαλιστής.

Ok.. άμα πάω εγώ και σκοτώσω ένα παιδάκι μην με θεωρήσεις δολοφόνο, επειδή όπως λες, δεν έχουμε την ίδια δύναμη ή ευφυία.

#2960 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 10:36

Ok.. άμα πάω εγώ και σκοτώσω ένα παιδάκι μην με θεωρήσεις δολοφόνο, επειδή όπως λες, δεν έχουμε την ίδια δύναμη ή ευφυία.

Οντως αμα πας και σκοτωσεις ενα παιδακι δεν θα εισαι δολοφονος. Ψυχοπαθης θα εισαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2961 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 11:48

Bleach 410 Spoilers.
Spoiler:

^Μόλις βγει η full μετάφραση θα την αντικαταστήσω.

#2962 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 12:15

Κάποια μέρα θα σε προλάβω, Μπύρα, πού θα μου πας...! :burningbe3:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2963 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 12:22

Only in your dreams, Τσάι. :kakaka:
Here's the full translation :
Spoiler:

#2964 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 14:31

PICS.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler: Εντυπώσεις

Spoiler: Δε σας απασχολεί αυτό, είναι για τη Μπύρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2965 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 16:27

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2966 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 16:43

Spoiler:

Spoiler:

#2967 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:03

Chapter 410 is out
http://mangastream.com/read/bleach/87715573/1

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2968 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:30

- O Kubo ζωγραφίζει τέλεια τον οισοφάγο! :kawaii: (XD)

- Γιατί ο Zangetsu έδινε δύναμη στον Ichigo, ενώ τώρα όχι; Καλή ερώτηση. Τί έκανε τον Ichigo τόσο ελπιδοφόρο πριν, ενώ τώρα είναι τόσο μίζερος; Το πώς μαχόταν; Το πώς αντιμετώπιζε τη μάχη; Το γεγονός ότι ήξερε γιατί πολεμούσε τότε, ενώ τώρα όχι; Μήπως η κοπέλα για την οποία υποτίθεται ότι μάχεται... γκουχ! Όχι, σβήστε το αυτό, δε πιάνεται... Αλλά έχει ενδιαφέρον πώς γυρνάμε στα λόγια της Rukia: "Πληγώθηκε κόσμος; Το Hollow σου σε βασανίζει; So WHAT? Become stronger!!!"

- HOLY SHITTAKI. Αυτό με τον Ogichi να βγαίνει από τον Ichigo με άφησε ξερή... :OMG3:

- Ενδιαφέρον το γεγονός ότι βγήκε ακριβώς από το σημείο όπου τον είχε τρυπήσει ο Ulquiorra δις. Χμμμ... :orly:

- Ω, SHIROSAKI, ΑΣΠΡΙΔΕΡΕ ΜΟΥ BADASS, ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΟΜΗ...!! *ΑΧΕΜ!* Συγγνώμη, fangirlισα λίγο... :himitsu:

- Ο Kojima Mizuiro, ε; Μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο σα τη Rukia, είναι ο τελευταίος τον οποίο θα υποψιαζόμαστε (Aizen φάση, πριν αποκαλυφθεί, ποιός τον πρόσεχε;;; Κανείς), είναι ο μόνος από τους φίλους του Ichigo που έχει backstory, το databook αφήνει να εννοειθεί ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται... αμαναμαναμαν, κεραμίδα θα μας πέσει... Λέτε να είναι όλα αυτά τα παιδιά από τη βασιλική φρουρά; Τη διάβασα αυτή τη θεωρία αλλού και μου έχει καρφωθεί. :oo:

- Βρε τον Aizen... δε με λέει, τί κόλλημα bully έχει και τα βάζει με teenagers;

- Και τώρα, μια σύγκριση. Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ τη προσοχή σας:

Συγκρίνετε αυτήν την αντίδραση,

Spoiler:

με αυτήν.
Spoiler:

Και αυτήν,
Spoiler:

με αυτήν.
Spoiler:

*γκουχ* Νομίζω ότι τα συμπεράσματά μας δε θα διαφέρουν πολύ. :tensai:

Καλό chapter, γενικά. O Shirosaki ήταν η έκπληξη, περίμενα να δω τον Tensha Zangetsu περισσότερο, αλλά ο Shirosaki έτσι με παρηγορεί.

Mr. Mysterious foot, come quickly! :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2969 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:39

Τα ποστ της Tea-chan μετα τα release ειναι τα πιο ζουμερα και ουσιωδη ολου του φορουμ,συν οτι χρησιμοποιει τα καταλληλοτερα smilies την καταλληλοτερη στιγμη.Εμενα τουλαχιστον με καλυψε πληρως!!

P.S.Μπορει να ειναι ακυρο το ποστ αλλα ηθελα απο καιρο να το αναφερω,και πιστευω συμφωνειτε...:D

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#2970 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 02:02

- O Kubo ζωγραφίζει τέλεια τον οισοφάγο! :kawaii: (XD)

- Γιατί ο Zangetsu έδινε δύναμη στον Ichigo, ενώ τώρα όχι; Καλή ερώτηση. Τί έκανε τον Ichigo τόσο ελπιδοφόρο πριν, ενώ τώρα είναι τόσο μίζερος; Το πώς μαχόταν; Το πώς αντιμετώπιζε τη μάχη; Το γεγονός ότι ήξερε γιατί πολεμούσε τότε, ενώ τώρα όχι; Μήπως η κοπέλα για την οποία υποτίθεται ότι μάχεται... γκουχ! Όχι, σβήστε το αυτό, δε πιάνεται... Αλλά έχει ενδιαφέρον πώς γυρνάμε στα λόγια της Rukia: "Πληγώθηκε κόσμος; Το Hollow σου σε βασανίζει; So WHAT? Become stronger!!!"

- HOLY SHITTAKI. Αυτό με τον Ogichi να βγαίνει από τον Ichigo με άφησε ξερή... :OMG3:

- Ενδιαφέρον το γεγονός ότι βγήκε ακριβώς από το σημείο όπου τον είχε τρυπήσει ο Ulquiorra δις. Χμμμ... :orly:

- Ω, SHIROSAKI, ΑΣΠΡΙΔΕΡΕ ΜΟΥ BADASS, ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΟΜΗ...!! *ΑΧΕΜ!* Συγγνώμη, fangirlισα λίγο... :himitsu:

- Ο Kojima Mizuiro, ε; Μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο σα τη Rukia, είναι ο τελευταίος τον οποίο θα υποψιαζόμαστε (Aizen φάση, πριν αποκαλυφθεί, ποιός τον πρόσεχε;;; Κανείς), είναι ο μόνος από τους φίλους του Ichigo που έχει backstory, το databook αφήνει να εννοειθεί ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται... αμαναμαναμαν, κεραμίδα θα μας πέσει... Λέτε να είναι όλα αυτά τα παιδιά από τη βασιλική φρουρά; Τη διάβασα αυτή τη θεωρία αλλού και μου έχει καρφωθεί. :oo:

- Βρε τον Aizen... δε με λέει, τί κόλλημα bully έχει και τα βάζει με teenagers;

- Και τώρα, μια σύγκριση. Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ τη προσοχή σας:

Συγκρίνετε αυτήν την αντίδραση,

Spoiler:

με αυτήν.
Spoiler:

Και αυτήν,
Spoiler:

με αυτήν.
Spoiler:

*γκουχ* Νομίζω ότι τα συμπεράσματά μας δε θα διαφέρουν πολύ. :tensai:

Καλό chapter, γενικά. O Shirosaki ήταν η έκπληξη, περίμενα να δω τον Tensha Zangetsu περισσότερο, αλλά ο Shirosaki έτσι με παρηγορεί.

Oooooo yeah, i totally agree with you :) +1

Στα προλαλούμενα με κάλυψε πλήρως η Τσαγάκι-τσαν. Όμως επιθυμώ να θέσω μια απορία.

Ο Κούμπο μπορεί να μας τα δείχνει παράλληλα αλλά ο χρόνος στο υποτιθέμενο κόσμο προχωράει πιο γρήγορα από τον κανονικό. Οπότε λογικά, ο Ίτσιγκο πρέπει να έχει φτάσει...
Τα γεγονότα που συνέβησαν βέβαια δεν ξέρω πως θα μας τα δείξει...
Οπότε w.t.f ?
Επίσης μου ο χαζόΆιζεν πάλι είπε τι θα κάνει ο Ίτσιγκο.:roar:
Έγινε ο κυρίαρχος και πωνάρει και τον Ίτσιγκο. Μπράβο ρε μεγάλε, εκθαμβωθήκαμε από την λάμψη σου. Τον έχω βαρεθεί αυτόν τον άνθρωπο. Είναι για τον κάδο.:zetsubou: (Όχι της ανακύκλωσης:P)

Τέλος, μου άρεσε και εμένα το τσάπτερ. Βασικά, το Bleach εκεί την έχει την γλύκα του. Σε όλους τους χαρακτήρες, εκτώς πρωtαγωνιστών. Τι πράμα και αυτό...

Mr. Mysterious foot, come quickly! :oo:

Αυτό ακριβώς...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.