Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2866 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:12

407 is out
http://mangastream.com/read/bleach/55581854/1

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2867 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:35

- Ο Aizen μιμείται το ντύσιμο της Lady Gaga... Από εδώ και πέρα, θα τον φωνάζω GagAizen. :orly:

- Τσαφ-τσουφ, το τραίνο περνά...

- ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ!!! :terror2: Δηλαδή, για να καταλάβω: ο GagAizen μπορεί να εξαφανίζει και πλάσματα που δεν ανήκουν στη σφαίρα της πραγματικότητας... ή κάτι τέτοιο. This... is some deep sh*t, Kubo!

- Και η μεταστροφή του Gin στο πλευρό της Soul Society αρχίζει. Ο GIN ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ! This sh*t is too heavy even for him! :OMG3:

- To the edge of reason. Ηuh... Αναρωτιέμαι αν θα δούμε κανένα λιωμένο ρολόι εκεί.

- BUTTHEAD from Papa Kurosaki! Whoo-hoo! :riiight:

- O Ichigo είναι εντελώς αποκαρδιωμένος(πού'σαι, Rukiaaaa!!). Και πάλι καλά, γιατί εάν ο Kubo συνέχιζε να τον δείχνει έτοιμο για δράση, απλά δε θα ένοιωθε. Ούτως ή άλλως, έχει ήδη πολλά στο κεφάλι του σχετικά με τη ΔΙΚΗ του δύναμη (αυτό το Hollow με τα κέρατα) για να ασχοληθεί και με τη δύναμη του αντιπάλου. Still, I've gotta thank Horned Hollow for taking Ichigo out of his hero complex...

-Whining how you were not able to protect something... Ναι, η ανάμνηση της αδικοχαμένης μητέρας καίει ακόμη, ε; Βάλε κι ότι έκανε την Orihime να αναπηδήσει στο πρόσωπο και κάρφωσε και τον Ishida στο στομάχι στη τελευταία μάχη που έδωσε και βράσε τα... η ψυχολογία έχει πέσει στον πάτο.

- Αμάαααν... πόσο καιρό έχουμε να τους δούμε αυτούς τους χαρακτήρες...; :OMG3:

- Ο GagΑizen από μακρυά μου θυμίζει την Orihime... KUBO, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ LADY GAGA!!!!! :nanana:

- GagAizen and Gin sitting under a tree... K.I.S.S.I.N.G!! Sorry, αλλά αυτός ο περίπατος με δελέασε. :P

- Bleach history time! Αρχικά, ο Ichigo είχε παραδεχθεί ότι το getsuga Tenshou του ήταν τεχνική του Ochigi Shirosaki. Για να το ανεβάσει επίπεδο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ochigi. Well, hell. I didn't expect the showdown between Ichigo and his hollow to come so soon. BTW, το μέρος αυτό είναι ίδιο με το δωμάτιο του χρόνου (ή όπως αλλιώς λέγεται) στο DBZ. Βλ. Cell Saga.

- OMG, backgrounds!!!! O Kubo ξαναζωγραφίζει backgrounds! :ureshii:

- Μισό λεπτό, το edge of reason ήταν η Karakura town? This town is too special!:erk:

- Και ο Keigo μάλλον ξύπνησε επειδή είχε riatsu. Μπορούσε μια χαρά να δει shinigami και hollow τη τελευταία φορά.

So, Karakura's destruction next time? No fear, Don Kanonji will be there! BUO-HOHOHOHO!!

Καλό chapter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2868 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:35

I am sooo painting την προτελευταια σελιδα...^^

2bbd14fc.jpg

#2869 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:37

δεν μου αρεσε , εχει αρχισει να μου θυμιζει το ναρουτο που κανει powerup την ιδια χειλιοειδωμενη κινηση, ενω το ιδιο το powerup μου φανηκε πολυ βολικο και δεν μου αρεσε οτι μονο o πατερας του ichigo σηκωθηκε απο τους 3, ακομη μου φαινεται πως καθυστερει τον αιζεν υπερβολικα( αρα μας τρολλαρει). παρ' ολα αυτα η πλοκη απεκτησε λιγο ενδιαφερον με την τελευται σελιδα και ειμαι περιεργος να δω πως ειναι το καινουργιο getsuga tenshou. τελικα πιστευω πως το bleach θα ηταν καλυτερα ετσι οπως εχει γινει να ηταν καθε μηνα. γι' αυτο το αφηνω και δεν ξαναδιαβαζω το μανγα μεχρι να τελειωσει το αρκ, α και μου φαινεται η τα ματια του αιζεν ειναι διαφορετικα απο πριν??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2870 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:41

Λολ εντάξει πέρα από τα πόδια του Aizen, που είναι σαν γυναίκας μοντέλου σε καλλιστεία, υπήρξε ενδιαφέρον η προπόνηση τοo Goku και του Gohan μπορεί να χει φάση.
O μεγάλος Kurosakis είναι ίσως ο αγαπημένος μου αυτή την στιγμή γιατι λέει στον emo να το βουλώσει και να πάνε για προπόνηση.
THE FINAL GETSUGA TENSHOU !!!:hihi2:
Και για να μην ξεχνιόμαστε Aizen κρύψου έρχεται ο Keigo.
Οι διάλογοι του Gin και του Aizen απλά δεν υπάρχουν είναι για να γεμίζουν σελίδες :yellowcard:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2871 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:50

Aizen for america next top model!!!

Ωραιο τσαπτερ! Ο αιζεν οπως παντα θεος :himitsu:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2872 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:51

καλλιστα το τσαπτερ δεν θα μπορουσε να υπαρχει ... δεν εδειξε τιποτα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2873 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:54

Την Unohana την θυματε κανεις?

qzMHWHd.png

#2874 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:54

Που να ξερε ο Aizen τι τον περιμένει.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2875 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 22:56

Spoiler:

ε? παλι καλα που υπαρχει η wikipedia και θυμηθηκα ποιος ειναι..
τι αιζεν τη μαμησες? απο τις μπαρουφες που θα ακουσει μαλον τη μαμησε..
το πιθανοτερο πλεον η καρακουρα και πιο συγκεκριμενα οι φιλοι του ιτσιγκο με κυριους τους κειγκο και την αλλη την καρατερου να παιξου τον ρολο της οριχιμε
με 2 λογια θα ειναι οι επομενοι απροστατευτοι που θα πρεπει να προστατεψει ο ιτσιγκο
τωρα αν ο κουμπο θελει να σπασει το ρεκορ του για 1000οστη φορα στο τρολ θα κανει τον κειγκο εναν παντοδυναμο μαχητη, are we serious?:zombie:

δεν λεω τιποτα αλλο γιατι ο σχολιασμος μου μαλον μονο αρνητικος θα ναι..

ερωτηση στους moderator ή οτι αλλο, μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να σχολιαζουμε το bleach οσοι απο μας θελουν να θαψουν τις τελευταιες εξελιξεις και να συζητησουν τις τελευταιες τεχνικες τρολ (:angell:) του κουμπο? οχι τιποτα αλλο αλλα να μην ενοχλουμε τους φανς που θελουν να κανου σοβαρη συζητηση..

#2876 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 23:00

Για πλάκα το λέω μωρέ το πολύ να λάβει ρόλο spectator.
Το ότι ο Aizen αφήνει τον μοναδικό που μπορεί να τον νικήσει ζωντανό είναι επίσης ότι να ναι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2877 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 23:03

τέλος πάντων. μετά το final getsuuga tenshou θα μάθει αλλα 60 finals ο φράουλας φυσικά. anyways, δεν μου άρεσε το chapter δεν έδειξε και τίποτα. και με τσαντίζει που έδειξε τον κομπάρσο

i agree with laraska

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2878 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 23:12

Για πλάκα το λέω μωρέ το πολύ να λάβει ρόλο spectator.
Το ότι ο Aizen αφήνει τον μοναδικό που μπορεί να τον νικήσει ζωντανό είναι επίσης ότι να ναι.

λολ σορυ αλλα με τοσα που εχω ακουσει και βλεποντας και τον αλλον να απανταει ετσι:

Spoiler:

και χωρις ουτε ενα emoticon να δειξετε τον τροπο που τα ενοειτε τι να υποθεσω? :dazed: :hot:

#2879 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 23:16

λολ σορυ αλλα με τοσα που εχω ακουσει και βλεποντας και τον αλλον να απανταει ετσι:

και χωρις ουτε ενα emoticon να δειξετε τον τροπο που τα ενοειτε τι να υποθεσω? :dazed: :hot:

Αφού ούτως ή άλλως δεν το'χεις σε εκτίμηση το bleach,ένα τρολ παραπάνω δε θα σε πειράξει.

Ας ελπίσουμε οτι το επόμενο chapter θα'χει κάτι αξιόλογο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2880 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 23:22

The final Getsuga Tenshou... Ανατρίχιασα...<< (So lame damn it...!)

Άλλο ένα power up για τον Ichigo, που είτε θα γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, είτε ο Aizen και ο Gin θα περπατάνε ΠΟΛΥ αργά για να φτάσουν στην Karakura!:despair: Yπάρχει βέβαια και η επιλογή να πάνε και να τα κάνουν όλα λίμπα για αρκετό διάστημα μέχρι να δεήσουν να εμφανιστούν οι Κουροσάκηδες... Άκου προπόνηση μετά του Χριστού τα Πάθη που έχει τραβήξει αυτό το παιδί! Καλά, τόσες μέρες (εκεί μέρες, για μας μήνες) που πολεμάνε, δεν κουράζονται; Δεν πεινάνε; Δε διψάνε; Έλεος πια, είπαμε, fantasy shonen είναι, να είμαστε ανεκτικοί, αλλά αυτό το πράγμα κοντεύει να χρονίσει κι αυτοί ακόμα πολεμάνε, αγγίζει τα όρια του εξωφρενικού ακόμα και για manga! (Τι κοντεύει, θα μου πείτε... Πόσα χρόνια πάνε από τότε που πήγαν στο Hueco Mundo? Ασ' μην το συζητήσουμε...)

Να παραθέσω σημείωση ότι ο Kubo ζωγραφίζει όλο και καλύτερα τον Ichigo... Aπό στραβομούτσουνο που τον ξεκίνησε, τον έχει κάνει κουκλί!:lovulovu: Και μία φορά πήγε να λογικευτεί αυτό το παιδί, να πει: "Πού πάω ο δυστυχής ξυπόλητος στ' αγκάθια;" (το λάτρεψα το ξέσπασμά του!) και ήρθε ο πατέρας να του κάνει το κύρηγμα της δεκάρας...:borednn9: Αυτό δε με πείραξε και τόσο, όσο ότι ο Ichigo άλλαξε γνώμη μετά τον εξαιρετικό(:puke:) λόγο του μπαμπά σε χρόνο ρεκόρ! Μόνο εκεί με το κλάμα άξιζε λίγο, όλα τα άλλα λόγια όμως τελείως κλισέ! Τέρμα, μόνο η Rukia μπορεί να ξυπνήσει τον Ichigo! Rukia έλα πίσωωωωω... :nanteee:Και φέρε μαζί σου και τον Grimmjow καθώς θα 'ρχεσαι! (Κι ένα σάντουιτς θα ήταν αποτελεσματικό, έχετε να φάτε χρόνια εκεί μέσα...) Η Orihime να μείνει εκεί που είναι, να μην ξαναξεστομίσει "Kurosaki-kun!" - (σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κubo!), και να θρηνήσει τον Ulquiorra! Όσο για τους άλλους, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν, δεν κάνει καμία διαφορά. Και Aizen, κόψε το μαλλί, γιατί βλέπω το Gagaizen να είναι το καινούργιο σου μόνιμο παρατσούκλι...

Aλήθεια, η Matsumoto κάπου έτρεχε. Μάλλον ακόμα τρέχει ε;