Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2731 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 11:36

Χμμμ αν και μπορεί να μην θυμαμαι πολλά πράγματα για το Hogkyoku, εχει ειπωθεί ποιος είναι ο δημιουργός του? Ή υπηρχε απο την αρχη του κόσμου?
Μπορει ανετα να παρουσιασει τον Aizen σαν θυμα του δημιουργου αυτου! :P Και να ειναι αυτός ο πραγματικός κακός.^^

#2732 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 12:08

ο urahara το εφιαξε :)

qzMHWHd.png

#2733 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 13:36

ο urahara έχει φάση του κερατα. το chapter δεν ήτανε τόσο άσχημο αν και ακολουθάει ακατάπαυστα το κλασικό στυλ του bleach το οποιο έχει καταντήσει κουραστικό. και πάλι όμως το chapter ήτανε ευχάριστο, all thanks το urahara

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2734 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 15:02

Το κοβεράκι ήταν όλα τα λεφτά....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2735 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 15:13

Το Aizen arc θα τελειώσει το 2012. Αμέσως μετά ο Kubo θα διαιρέσει με το 0 και όλοι ξέρουμε πως θα καταλήξει η ιστορία...

Πάντως για να είμαι ειλικρινής το chapter μου άρεσε πολύ. Είδαμε επιτέλους τον Urahara να κάνει κάτι. Παίζει να ήταν ο πιο hyped χαρακτήρας αυτού του manga μαζί με τον Aizen.

ο urahara έχει φάση του κερατα. το chapter δεν ήτανε τόσο άσχημο αν και ακολουθάει ακατάπαυστα το κλασικό στυλ του bleach το οποιο έχει καταντήσει κουραστικό. και πάλι όμως το chapter ήτανε ευχάριστο, all thanks το urahara

I couldn't agree more. +1

Ο Urahara είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο Λευκαντικό .

Είναι imba όπως και να το κάνουμε. Και έχει και τέλειο σπαθί.(και έχουμε δεί μόνο το Σικάι του).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2736 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:21

Και ποιος σας είπε οτι ο Urahara ειναι τόσο αθώος?

Εγω το βλεπω να αποδεικνυεται οτι αυτος ειναι το mastermind πισω απο ολα, και οτι ο Aizen ήταν ενα απλο πειραματοζωο!:thatsit:

Θα ζητησει στον Φραουλιτσα να τον joinarei στη νεα ταξη πραγματων, και το καλο παλικαρι θα αρνηθει και θα εχουμε final battle!:D

#2737 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:23

Και ποιος σας είπε οτι ο Urahara ειναι τόσο αθώος?

Εγω το βλεπω να αποδεικνυεται οτι αυτος ειναι το mastermind πισω απο ολα, και οτι ο Aizen ήταν ενα απλο πειραματοζωο!:thatsit:

oh shi :Ø αν γίνει κάτι τέτοιο θα φάω system shock. άντε να τελειώνει το Aizen arc και να αρχίσει κανένα τελείως καινούριο hopefully πολύ καλύτερο και πιο ευχάριστο :Ο

#2738 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:26

Mακαρι δλδ να κάνει διαλειμμα, γιατι αν το σερβιρει μονοκοπανια δεν θα το αντεξουμε! Αλλα εχει μεινει η Jin battle στη μεση και με προβληματιζει το κατα ποσο πλησιαζουμε στο τελος...

#2739 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 09:46

Urahara Kisuke ftw!!!!!! :awww: :blush2: :wooi2: :P :P :P :P
Για μενα απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες του Bleach, τον περιμενα πως και πως!! Φυσικα περιμενω να σκασει και η Yoruichi να βοηθησει γιατι δεν το κοβω να τελειωνει τοσο ευκολα ο Aizen (μακαρι να τον τσακισει ο Urahara αλλα χλωμο) :P :P
Ειμαι παντως πολυ περιεργη να δω πως στο διαολο θα εξελιχθει η ολη φαση...
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2740 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 17:31

Ωραιο chapter αν και μου φανηκε πως τελειωσε γρηγορα

τα σπαει παντως ο Urahara

#2741 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 19:58

Ωραιο το chapter,το bleach αρχιζει να ξαναπερνει πλοκη αφου και με την εμφανιση του Urahara τωρα πια ολα τα προσωπα του Bleach εχουν εμφανιστει,τωρα ειναι "Ολα η τιποτα" η νικανε η χανουν...
Και φυσικα ο Urahara εσκισε!!!:8)::awww:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2742 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 21:05

Όλοι συμφωνούμε πάντως στο ότι ο Ουραχάρα μάμαει και δέρνει. Είναι το στύλ του έτσι.

Για το τσάπτερ ένα θα πώ. Ας έχει πεθάνει ο Άιζεν. Αν όχι, το Μπλίτσς θα έχει γίνει μια βλακεία και μισή.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2743 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 21:44

Όλοι συμφωνούμε πάντως στο ότι ο Ουραχάρα μάμαει και δέρνει. Είναι το στύλ του έτσι.

Για το τσάπτερ ένα θα πώ. Ας έχει πεθάνει ο Άιζεν. Αν όχι, το Μπλίτσς θα έχει γίνει μια βλακεία και μισή.

Αν πεθανει ο αιζεν και συνεχιστει το bleach, τοτε το bleach θα γινει 2 βλακειες και μιση (ειναι ήδη μια βλακεια και μιση απο τα προηγουμενα τσαπτερ)
με 2 λογια, σορυ που επαναλαμβανομαστε αλλα

bleach=aizen

δηλαδη μετα τι θα κανουν οι ήρωες? θα πολεμαν μεταξυ τους για το αν η ματσουμοτο ή η yoruichi ειναι η πιο σεξυ?

#2744 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 13:45

Θα βγει άλλος κακός, ο οποίος θα είναι ο αφέντης του Hougyoku. Θα τον δούμε να λέει μια επιθυμία στο μπαλάκι του τένις και τσουφ! Θα γίνεται. Πάτε στοίχημα; :thatsit:

Και εγώ ψυλλιάζομαι ότι άλλος είναι ο no. 1 κακός στην ιστορία... δε ξέρω, τον Aizen τον έχω πάρει πολύ στα χλιαρά... Κι εγώ ψηφίζω Urahara. ΔΕ γίνεται να είναι τόσο καλούλης, δε μου κάθεται.

Το κεφάλαιο δεν ήταν κακό, ο Urahara αλλάζει τα δεδομένα ξανά και χάρηκα να βλέπω τον Aizen με την πιο πυροβολημένη ενδυμασία ever. :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2745 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 14:33

Θα βγει άλλος κακός, ο οποίος θα είναι ο αφέντης του Hougyoku. Θα τον δούμε να λέει μια επιθυμία στο μπαλάκι του τένις και τσουφ! Θα γίνεται. Πάτε στοίχημα; :thatsit:

Και εγώ ψυλλιάζομαι ότι άλλος είναι ο no. 1 κακός στην ιστορία... δε ξέρω, τον Aizen τον έχω πάρει πολύ στα χλιαρά... Κι εγώ ψηφίζω Urahara. ΔΕ γίνεται να είναι τόσο καλούλης, δε μου κάθεται.

Το κεφάλαιο δεν ήταν κακό, ο Urahara αλλάζει τα δεδομένα ξανά και χάρηκα να βλέπω τον Aizen με την πιο πυροβολημένη ενδυμασία ever. :hahaha:

Posted Image
/spam