Μπορει ανετα να παρουσιασει τον Aizen σαν θυμα του δημιουργου αυτου!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 May 2010 - 11:36
Μπορει ανετα να παρουσιασει τον Aizen σαν θυμα του δημιουργου αυτου!
Posted 05 May 2010 - 12:08
Posted 05 May 2010 - 13:36
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 05 May 2010 - 15:13
Το Aizen arc θα τελειώσει το 2012. Αμέσως μετά ο Kubo θα διαιρέσει με το 0 και όλοι ξέρουμε πως θα καταλήξει η ιστορία...
Πάντως για να είμαι ειλικρινής το chapter μου άρεσε πολύ. Είδαμε επιτέλους τον Urahara να κάνει κάτι. Παίζει να ήταν ο πιο hyped χαρακτήρας αυτού του manga μαζί με τον Aizen.
ο urahara έχει φάση του κερατα. το chapter δεν ήτανε τόσο άσχημο αν και ακολουθάει ακατάπαυστα το κλασικό στυλ του bleach το οποιο έχει καταντήσει κουραστικό. και πάλι όμως το chapter ήτανε ευχάριστο, all thanks το urahara
I couldn't agree more. +1
Ο Urahara είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο Λευκαντικό .
Είναι imba όπως και να το κάνουμε. Και έχει και τέλειο σπαθί.(και έχουμε δεί μόνο το Σικάι του).
Posted 05 May 2010 - 19:21
Εγω το βλεπω να αποδεικνυεται οτι αυτος ειναι το mastermind πισω απο ολα, και οτι ο Aizen ήταν ενα απλο πειραματοζωο!
Θα ζητησει στον Φραουλιτσα να τον joinarei στη νεα ταξη πραγματων, και το καλο παλικαρι θα αρνηθει και θα εχουμε final battle!
Posted 05 May 2010 - 19:23
Και ποιος σας είπε οτι ο Urahara ειναι τόσο αθώος?
Εγω το βλεπω να αποδεικνυεται οτι αυτος ειναι το mastermind πισω απο ολα, και οτι ο Aizen ήταν ενα απλο πειραματοζωο!
oh shi :Ø αν γίνει κάτι τέτοιο θα φάω system shock. άντε να τελειώνει το Aizen arc και να αρχίσει κανένα τελείως καινούριο hopefully πολύ καλύτερο και πιο ευχάριστο :Ο
Posted 05 May 2010 - 19:26
Posted 06 May 2010 - 09:46
Για μενα απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες του Bleach, τον περιμενα πως και πως!! Φυσικα περιμενω να σκασει και η Yoruichi να βοηθησει γιατι δεν το κοβω να τελειωνει τοσο ευκολα ο Aizen (μακαρι να τον τσακισει ο Urahara αλλα χλωμο)
Ειμαι παντως πολυ περιεργη να δω πως στο διαολο θα εξελιχθει η ολη φαση...

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Posted 06 May 2010 - 17:31
τα σπαει παντως ο Urahara
Posted 06 May 2010 - 19:58
Και φυσικα ο Urahara εσκισε!!!

Posted 06 May 2010 - 21:44
Αν πεθανει ο αιζεν και συνεχιστει το bleach, τοτε το bleach θα γινει 2 βλακειες και μιση (ειναι ήδη μια βλακεια και μιση απο τα προηγουμενα τσαπτερ)Όλοι συμφωνούμε πάντως στο ότι ο Ουραχάρα μάμαει και δέρνει. Είναι το στύλ του έτσι.
Για το τσάπτερ ένα θα πώ. Ας έχει πεθάνει ο Άιζεν. Αν όχι, το Μπλίτσς θα έχει γίνει μια βλακεία και μισή.
με 2 λογια, σορυ που επαναλαμβανομαστε αλλα
bleach=aizen
δηλαδη μετα τι θα κανουν οι ήρωες? θα πολεμαν μεταξυ τους για το αν η ματσουμοτο ή η yoruichi ειναι η πιο σεξυ?
Posted 07 May 2010 - 13:45
Και εγώ ψυλλιάζομαι ότι άλλος είναι ο no. 1 κακός στην ιστορία... δε ξέρω, τον Aizen τον έχω πάρει πολύ στα χλιαρά... Κι εγώ ψηφίζω Urahara. ΔΕ γίνεται να είναι τόσο καλούλης, δε μου κάθεται.
Το κεφάλαιο δεν ήταν κακό, ο Urahara αλλάζει τα δεδομένα ξανά και χάρηκα να βλέπω τον Aizen με την πιο πυροβολημένη ενδυμασία ever.

Posted 07 May 2010 - 14:33
Θα βγει άλλος κακός, ο οποίος θα είναι ο αφέντης του Hougyoku. Θα τον δούμε να λέει μια επιθυμία στο μπαλάκι του τένις και τσουφ! Θα γίνεται. Πάτε στοίχημα;
Και εγώ ψυλλιάζομαι ότι άλλος είναι ο no. 1 κακός στην ιστορία... δε ξέρω, τον Aizen τον έχω πάρει πολύ στα χλιαρά... Κι εγώ ψηφίζω Urahara. ΔΕ γίνεται να είναι τόσο καλούλης, δε μου κάθεται.
Το κεφάλαιο δεν ήταν κακό, ο Urahara αλλάζει τα δεδομένα ξανά και χάρηκα να βλέπω τον Aizen με την πιο πυροβολημένη ενδυμασία ever.

/spam