Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2716 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 19:10

Aυτο το chapter το μονο πραγμα που με εκανε να καταλαβω ειναι οτι ο KUbo εχει μπλεξει με χασισοθητειες.

:hihi2::hihi2::hihi2:+1

βασικα αμα θελουμε μπορουμε να βρουμε εξηγηση σε ολα και να μας αρεσει και απο πανω, σορυ αλλα εγω δεν θελω, το bleach δεν εχει κανει κατι για να μου αρεσει πραγματικα πολυ, γι αυτο το βλεπω με βαση τη λογικη και το χαβαλε.
μπορουμε να δοσουμε χιλιαδες ερμηνιες για το τι ήθελε ο καθενας και τη έγινε και να τα ταιριαξουμε οσο γινετε, αλλα παλι υπαρχει αντιθετο επιχειρημα αρκετα ισχυρο, αν ήθελε να κανει καλη δουλεια ο κουμπο θα επρεπε τα πραγματα να ειναι ξεκαθαρα και οχι γεματα τρυπες, προσωπικα προτιμουσα το προηγούμενο με τις πολες τρυπες και τις μη λογικες δυναμεις που εστω είχαν το χαβαλε τους παρα αυτα τα μπαλοματα που μονο λογικα δεν ειναι στην ουσία..

#2717 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 19:17

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2718 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 20:31

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2719 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 22:18

Με ξενερωσε λιγο, δηλαδη ολα λειτουργουν γυρω απο μια πετρα pffff

Μονο ο ερχομος του Urahara αξιζε

Έχεις δει ποτέ Inuyasha? Εκεί να δεις τι γίνεται... Το Hogyoku μου φαίνεται σαν ένα υπερενισχυμένο Shikon No Tama (Sacred Jewel). Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα το έχει απευθείας ο "κακός" και δεν τρέχουν να βρούνε τα κομμάτια του. :sigh2:

Εντάξει που μπήκε ο Urahara, τον περιμέναμε ούτως ή άλλως, αλλά έτσι μόνος; Αυτή η Yoruichi πού βόσκει; Δεν μας έχουν δείξει καν αν έχει zanpaktou, όχι shikai και bankai... Ξεχασμένη τελείως στη σειρά...:unlucky:

Και έχω μια απορία και ρωτώ: Αφού το Hogyoku επηρεάζει τη θέληση, αυτό δε σημαίνει ότι έχει επηρεάσει και τη θέληση του Aizen; Δηλαδή ο Aizen ούτε κακός ήταν ούτε επανάσταση έκανε;:borednn9: Οι εξηγήσεις της "ιδιοφυϊας" με μπερδέψανε όπως ακριβώς τον Kurosaki Senior... O Aizen πάντως κι έτσι να είναι τα πράγματα, σίγουρα νομίζει ότι είναι ο μόνος που δεν έχει επηρεαστεί, κι όσο για το Hogyoku: Να σκεφτούμε, τι είναι αυτό που θέλει μια πέτρα που σκέφτεται από μόνη της:hmmm: = Σώμα. (δες και FMA - αν κι εκείνο το πράγμα στη γυάλα δεν είναι ακριβώς πέτρα, αλλά anyways):thatsit: Κάνει λοιπόν τον Aizen να υποστεί το γνωστό σε όλους μας God Syndrome, απ'τον αγαπημένο μας Light Yagami του Death Note, οπότε (λες και δεν το μαντεύετε):

Είναι 10.000 φορές πιο πιθανό ο Aizen να τιναχτεί από μόνος του στον αέρα, παρά να τον νικήσει ο Ichigo, ακόμα κι αν έχει τον απέθαντο. Καλύτερα να προετοιμαζόμαστε από τώρα.:wet2: Ακόμα πιο πιθανό είναι ο κύριος κακός να γίνει το Hogyoku και να το κυνηγάνε στην Gotei 0. Άρα έρχεται κι άλλο ark. (Naruto, Bleach, One Piece, έχουν υπογράψει συμφωνία να τελειώσουν με τα εγγόνια μας, οπότε να τελειώνει δεν παίζει) Να δούμε ποια θα σώσει τώρα ο Ichigo που τους τέλειωσαν οι γκόμενες - κακά τα ψέματα, έτρεχε να σώσει την Orihime επειδή στα πρώτα ark έτρεχε για τη Rukia, και το να τρέξει ξανά για την ίδια γκόμενα δεν έλεγε.:canthelp: Μήπως για τη Nel; Αν έτρεχε για κανά φίλο, τον Ishida πχ, θα οργίαζαν τα yaoi, (που έχουν ήδη δηλαδή οργιάσει), και δεν κολλάει ρε παιδί μου, σ' ένα τόσο "αντρικό" anime - έχετε δει shikai και bankai του Byakugya, δεν είμαι μόνο εγώ... ή τη ροζ γουνίτσα που συνοδεύει το bankai του Renji... ή τον Yumichika ολόκληρο. Απορώ πώς δεν έχει ερωτευτεί κανένας τον Ichigo ακόμα εκεί μέσα (όχι απ' αυτούς, γενικά). Στήριζα τις ελπίδες μου στον Grimmjow, αλλά... ναι, ναι, τις έχω ακόμα.:kakaka: Όσο ζει ο Grimmjow θα τις έχω!:awww:

Πλάκα κάνω, μη βαράτε! (ναι ...όχι ...ναι!):hehehe:

#2720 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 22:38

Παιδια το μονο σιγουρο ειναι πως ο Aizen δεν μπαινει σε δευτερη μοιρα και δεν αποδεικνυεται κατωτερος οπως εχει ειπωθει....ισα ισα που ο Aizen εχει κατανοησει περα απο καθε αλλον πως λειτουργει το Hougyoku και ισως εχει ξεπερασει σε γνωση τον ιδιο τον δημιουργο που το δημιουργησε οπως ειχε δηλωσει σε παλαιοτερο chapter....

Αν σε αυτη τη φαση ερχεται κατα καποιον τροπο στο προσκηνιο η φυση και η λειτουργια του Hougyoku γινεται κυριως για λογους καλυψης των plotholes που ειχαμε μεχρι τωρα και να καταλαβουμε ως ενα μερος το μεγεθος της δυναμης αυτου του πραγματος. O Αιζεν μπορει οντως να αδυναμος μπροστα σε αυτη την τεραστια σε δυναμη υπαρξη, ωστοσο του δινεται ενα πολυ μεγαλο συν στο γεγονος οτι εχει κατανοησει και διαχειριζεται τις δυναμεις του φυσιολογικοτατα κατι που στον Urahara για πολλους λογους ισως δεν πετυχε, οπως για παραδειγμα οταν θελησε να επαναφερει τον Shinji και τους αλλους.

Στο chapter τωρα αυτο που δεν καταλαβα ηταν τη στιγμη που το Hogyoku εκανε κατι δικα του περιεργα πανω στον Aizen πριν εμφανιστει ο Kisuke......Μηπως χασαμε προς στιγμην μια τυπου μεταμορφωση η οτιδηποτε σε power up η ηταν απλα αυτο που ειχε πει ο Aizen οτι το Hougyoku τον προστατευει απο οποιαδηποτε τραυμα που προκαλειτε απο τις μαχες????:hmmm::hmmm:

#2721 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 22:40

Και έχω μια απορία και ρωτώ: Αφού το Hogyoku επηρεάζει τη θέληση, αυτό δε σημαίνει ότι έχει επηρεάσει και τη θέληση του Aizen; Δηλαδή ο Aizen ούτε κακός ήταν ούτε επανάσταση έκανε;:borednn9: Οι εξηγήσεις της "ιδιοφυϊας" με μπερδέψανε όπως ακριβώς τον Kurosaki Senior... O Aizen πάντως κι έτσι να είναι τα πράγματα, σίγουρα νομίζει ότι είναι ο μόνος που δεν έχει επηρεαστεί, κι όσο για το Hogyoku: Να σκεφτούμε, τι είναι αυτό που θέλει μια πέτρα που σκέφτεται από μόνη της:hmmm: = Σώμα. (δες και FMA - αν κι εκείνο το πράγμα στη γυάλα δεν είναι ακριβώς πέτρα, αλλά anyways):thatsit: Κάνει λοιπόν τον Aizen να υποστεί το γνωστό σε όλους μας God Syndrome, απ'τον αγαπημένο μας Light Yagami του Death Note, οπότε (λες και δεν το μαντεύετε):

Είναι 10.000 φορές πιο πιθανό ο Aizen να τιναχτεί από μόνος του στον αέρα, παρά να τον νικήσει ο Ichigo, ακόμα κι αν έχει τον απέθαντο. Καλύτερα να προετοιμαζόμαστε από τώρα.:wet2: Ακόμα πιο πιθανό είναι ο κύριος κακός να γίνει το Hogyoku και να το κυνηγάνε στην Gotei 0.

Goddamn, I can so see this happening... :joyful:

Ούτως ή άλλως, ο Aizen παραείναι κενός ως χαρακτήρας και αυτό το σενάριο θα είναι εντελώς ταιριαστό στην ιστορία του. Να είναι στην ουσία "σκλάβος" του Hogkyoku.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2722 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:10

Nope κανετε ολοι λαθος. Ο urahara τα σχεδιασε ολα, ωστε να "ξεκανει" τον yamamoto* και να διατηρησει το low profile του, believe it. Για το hogyoku now ... νομιζω οτι δεν επηρεαζει τον "φορεα".
Ακομη, το hogyoku δεν ελεγχει μυαλα συνεπως, ο Aizen θα εχει υπολογισει τι κοστος "εγκειται" στο να γινει ενα με το hogyoku. Finally, τον aizen, θα τον "ριξει" ο gin Η κανενας (μπορει και περισσοτεροι) epsada/s xD

*Δεν εχουν τιποτε πρoσωπικο, απλως για να "παραδωσει" ενα καιριο πληγμα στην soul society.

#2723 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:37

Well οπότε με λίγα λόγια το Hogkyoku είναι κάτι σαν το λυχνάρι του Alladin. Ask and you shall receive ένα πράγμα. Μαααλιστα.

Η είσοδος του Urahara ήταν εντυπωσιακότατη πάντως.

#2724 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 22:09

Tα internets τρελαθηκαν ή εγώ εχω μπερδευτεί με το πότε βγαίνει το bleach?? Επειδη εχω τα reading lists στο mangupdates το πηρα χαμπαρι

Βγηκε το 402 πριν λιγη ώρα!:blurah5: :blurah5::blurah5:

Μαλιστα, τι να πω... Αλλαξε μερα κυκλοφορίας το jump? Το chapter παντως είχε μια ελπιδοφόρα νότα.
Spoiler:

#2725 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 22:19

δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον Urahara...:kill4u:

#2726 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 23:09

Λέτε να τελειώνει επιτέλους...:kill4u:, μπα κάπως θα τις φάει ο Urahara...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2727 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 23:16

Το Aizen arc θα τελειώσει το 2012. Αμέσως μετά ο Kubo θα διαιρέσει με το 0 και όλοι ξέρουμε πως θα καταλήξει η ιστορία...

Πάντως για να είμαι ειλικρινής το chapter μου άρεσε πολύ. Είδαμε επιτέλους τον Urahara να κάνει κάτι. Παίζει να ήταν ο πιο hyped χαρακτήρας αυτού του manga μαζί με τον Aizen.

#2728 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 23:17

Wow...απλα τα εσπασε ο Uruhara...τρεις ανατροπες στην μαχη...και επικο εξωφυλλο...

2bbd14fc.jpg

#2729 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 08:21

Tα internets τρελαθηκαν ή εγώ εχω μπερδευτεί με το πότε βγαίνει το bleach?? Επειδη εχω τα reading lists στο mangupdates το πηρα χαμπαρι

Βγηκε το 402 πριν λιγη ώρα!:blurah5: :blurah5::blurah5:

Μαλιστα, τι να πω... Αλλαξε μερα κυκλοφορίας το jump? Το chapter παντως είχε μια ελπιδοφόρα νότα.

Spoiler:

Eιναι επειδη μετα το golden week κυκλοφορει παντα μια αναταραχη στα scanalations που βγαινουν παντα πολυ γρηγορα.Απο την επομενη εβδομαδα θα μπουμε και παλι σε κανονικους ρυθμους.

Οσο για το chapter αναμφιβολα πολυ καλο.Το μονο κακο ειναι οτι με τα τοσα που εχουμε δει απο πλευρας κουμπο υπαρχει παντα το γεγονος οτι στην τελικη ολοι υποψιαζομαστε οτι μετα απο τετοιες στιγμες θα εμφανιστει στο επομενο ο αιζεν κιαι θα πει Nice u killed another illusion.Τουλαχιστον ας το απολαυσουμε μεχρι να κρατησει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2730 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 09:45

γιατι βιαζεστε ολοι? μετα απο αυτο ξερει κανεις τι εχει? δλδ οταν (ανιμε ειναι) πεθανει ο Aizen τι θα δουμε?