Αυτό το οποίο λέτε για την έλλειψη extra σκηνών το παρατήρησα και εγώ. Πρέπει να πάρουμε όμως υπόψιν ότι συνέπτυξαν 6 chapters μέσα σε δύο επεισόδια. Προσωπικά δεν με ενόχλησε τρομερά. Αλλά lol Pierrot. Από την μια μας κάνουν τα
Το ίδιο συμβαίνει και με το επίπεδο της ιστορίας. Άλλες φορές όπως τώρα πραγματικά η απόδοση του manga είναι φανταστική και άλλες φορές της αλλάζουνε την πίστη.Ήξερα για bipolar άτομα,bipolar studio πρώτη φορά έχω συναντήσει στην πορεία μου στο χώρο
Πάντως ήταν από τις φορές που με συγκίνησε το Naruto.Ελπίζω τώρα που ξεκινά το Sasuke arc να το συνεχίσουν το ίδιο καλά.
Και μια τελευταία παρατήρηση. Τι καφρίλες ήταν αυτές που πέταγε ο Kakashi στον Obito σε όλη την ιστορία? I mean του είχε αλλάξει τα φώτα στην μπηχτή και στα καρφιά.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι οι συνθήκες (πόλεμος) τότε ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές στις οποίες μεγάλωσαν naruto και λοιποί. Είναι λογικό ο θάνατος να μήν τους έκανε τόσο εντύπωση έχοντας πλέον συνηθίσει να περιβάλλονται από αυτόν (γνωρίζοντας ότι στο μέλλον πιθανότατα θα χάσουν και άλλα κοντινά σε αυτούς πρόσωπα δεν γίνεται να ''κολάνε'' σε κάθε απώλεια).
Αυτή ακριβώς είναι η εξήγηση. Αν θυμάσαι καλά κατά το Zabuza arc είχε ειπωθεί ξεκάθαρα ότι "δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικοί ninja όσοι μεγάλωσαν σε καιρό ειρήνης " με την λογική του ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με τον θάνατο είτε σαν κάτι που συμβαίνει στους γύρω τους είτε σαν κάτι που προκαλούν οι ίδιοι.. Η εποχή και οι συνθήκες που μεγάλωσαν οι Kakashi - Obito - Rin είναι τελείως διαφορετικές από αυτές των Naruto -Sakura - Sasuke. Αρκεί μόνο να σκεφτείτε ότι μέσα στο Gaiden είδαμε και τον kakashi και τον Obito να σκοτώνουν κόσμο. Οι Naruto Sakura και Sasuke αντίθετα έχουν τον φόνο σαν τελευταία λύση στο πρόβλημα τους (actually πέρα από filler stuff δεν νομίζω να τους εχουμε δει να σκοτώνουν ποτέ).
Edited by iristella, 02 August 2009 - 08:57.