Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1771 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2009 - 08:48

Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ η μεταφορά του Kakashi Gaiden στο anime. Δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν κάποια αρνητικά όπως για παράδειγμα η φωνή του Obito που και μένα μου φάνηκε αρκετά αλλόκοτη. Μην πω ότι και του Kakashi με ξένισε γιατί τους περίμενα να έχουν κάπως πιο παιδικές φωνές.

Αυτό το οποίο λέτε για την έλλειψη extra σκηνών το παρατήρησα και εγώ. Πρέπει να πάρουμε όμως υπόψιν ότι συνέπτυξαν 6 chapters μέσα σε δύο επεισόδια. Προσωπικά δεν με ενόχλησε τρομερά. Αλλά lol Pierrot. Από την μια μας κάνουν τα αντίδια συκώτια Zeppelin με το να πηγαίνουν 1 chapter ανα επεισόδιο και από την άλλη τα βάζουν τρία τρία.

Το ίδιο συμβαίνει και με το επίπεδο της ιστορίας. Άλλες φορές όπως τώρα πραγματικά η απόδοση του manga είναι φανταστική και άλλες φορές της αλλάζουνε την πίστη.Ήξερα για bipolar άτομα,bipolar studio πρώτη φορά έχω συναντήσει στην πορεία μου στο χώρο (υπάρχει και το Gonzο βέβαια αλλά εκεί μιλάμε για σχιζοφρενεια).

Πάντως ήταν από τις φορές που με συγκίνησε το Naruto.Ελπίζω τώρα που ξεκινά το Sasuke arc να το συνεχίσουν το ίδιο καλά.

Και μια τελευταία παρατήρηση. Τι καφρίλες ήταν αυτές που πέταγε ο Kakashi στον Obito σε όλη την ιστορία? I mean του είχε αλλάξει τα φώτα στην μπηχτή και στα καρφιά.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι οι συνθήκες (πόλεμος) τότε ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές στις οποίες μεγάλωσαν naruto και λοιποί. Είναι λογικό ο θάνατος να μήν τους έκανε τόσο εντύπωση έχοντας πλέον συνηθίσει να περιβάλλονται από αυτόν (γνωρίζοντας ότι στο μέλλον πιθανότατα θα χάσουν και άλλα κοντινά σε αυτούς πρόσωπα δεν γίνεται να ''κολάνε'' σε κάθε απώλεια).

Αυτή ακριβώς είναι η εξήγηση. Αν θυμάσαι καλά κατά το Zabuza arc είχε ειπωθεί ξεκάθαρα ότι "δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικοί ninja όσοι μεγάλωσαν σε καιρό ειρήνης " με την λογική του ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με τον θάνατο είτε σαν κάτι που συμβαίνει στους γύρω τους είτε σαν κάτι που προκαλούν οι ίδιοι.. Η εποχή και οι συνθήκες που μεγάλωσαν οι Kakashi - Obito - Rin είναι τελείως διαφορετικές από αυτές των Naruto -Sakura - Sasuke. Αρκεί μόνο να σκεφτείτε ότι μέσα στο Gaiden είδαμε και τον kakashi και τον Obito να σκοτώνουν κόσμο. Οι Naruto Sakura και Sasuke αντίθετα έχουν τον φόνο σαν τελευταία λύση στο πρόβλημα τους (actually πέρα από filler stuff δεν νομίζω να τους εχουμε δει να σκοτώνουν ποτέ).

Edited by iristella, 02 August 2009 - 08:57.

#1772 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 02 August 2009 - 14:43

Ασταδιάλα συγκινήθηκα....

Πολύ ωραίο διπλό το gaiden. Αξίζει να το δεις (ξεχωριστά από το anime) γιατί σε κερδίζει.

Στα λίγα αρνητικούλια δεν στέκομαι. Απλά χαίρομαι που μάθαμε λίγο story για τον Kakashi, τον Τέταρτο και φυσικό τον πιο συμπαθή Uchiha (γιατί κάποιοι άλλοι είναι...:puke:).

Τελικά οι περισσότεροι geniuses είναι παλιοχαρακτήρες.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1773 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 02 August 2009 - 15:13

Και η απορία μου...

1. Η rin θεωρούνταν μια average medical ninja σωστά; Δεν είδα να την εκθειάζουν σαν οτιδήποτε μοναδικό.
2. Ο obito δεν αναρωτήθηκε καν αν μπορεί να μεταφερθεί η sharingan στον kakashi.
Το θεωρούσε δεδομένο και τετριμενο...
3. Μετά την επέμβαση δεν χρειάστηκε ούτε 5λεπτό για να αναρρώσει.
4. Ήταν usable αμέσως.

Αν λοιπόν είναι τόσο εύκολο να μοιράσεις sharingan σε όλους τους βαρβάτους χαρακτήρες, γιατί δεν έχουν όλοι;
Αν μη τι άλλο, εκθειάζεται σαν uber προσόν.
Γιατί να μην δώσουν και στους υπόλοιπους βαρβάτους;
Ναι, εντάξει, πλέον έχουν μείνει 3 κι ο κούκος uchiha ζωντανοί, τότε όμως υπήρχε πολύς λαός για να προσφέρει τα ματάκια του για το καλό της konoha.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1774 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 August 2009 - 17:58

Και η απορία μου...

1. Η rin θεωρούνταν μια average medical ninja σωστά; Δεν είδα να την εκθειάζουν σαν οτιδήποτε μοναδικό.
2. Ο obito δεν αναρωτήθηκε καν αν μπορεί να μεταφερθεί η sharingan στον kakashi.
Το θεωρούσε δεδομένο και τετριμενο...
3. Μετά την επέμβαση δεν χρειάστηκε ούτε 5λεπτό για να αναρρώσει.
4. Ήταν usable αμέσως.

Αν λοιπόν είναι τόσο εύκολο να μοιράσεις sharingan σε όλους τους βαρβάτους χαρακτήρες, γιατί δεν έχουν όλοι;
Αν μη τι άλλο, εκθειάζεται σαν uber προσόν.
Γιατί να μην δώσουν και στους υπόλοιπους βαρβάτους;
Ναι, εντάξει, πλέον έχουν μείνει 3 κι ο κούκος uchiha ζωντανοί, τότε όμως υπήρχε πολύς λαός για να προσφέρει τα ματάκια του για το καλό της konoha.

Kαταρχην, απο τη στιγμη που βλεπεις Ναρουτο εχεις συμβιβαστει με το γεγονος οτι μια γκομενα μπορει να βαλει τα χερια της απο πανω σου και να σου κλεισει τις πληγες σε χρονο μηδεν επειδη ειναι medical ninja.

Επισης, λες οτι ηταν Usable αμεσως, και φυσικα ηταν μιας και ειναι μονιμως "αναμμενο" το Σαρινγκαν. Αν ειχε παρει το ματι του σκετο λογικα τωρα δεν θα ειχε σαρινγκαν. Το πηρε σε φαση Σαρινγκαν ομως και αυτο δεν μπορει να το αλλαξει για αυτοκαι ειναι μονιμως αναμμενο το Σαριγνκαν του Κακασι. Για αυτο μπορεσε να το χρησιμοποιησει αμεσως.

Χρονος αναρρωσης δεν υπαρχει διοτι μια εξωτερικη πληγη ειναι παιχνιδακι για εναν Medical ninja.

Και οσο για το τελευταιο, ποιος Μ@λακας θα εδινε το ματι του για το καλο της Κονοχα, (οκ ενας εξαιρειται αλλα δε θελω να σποιλαρω)? Αντε να δινε ενας, ποσοι θα δινανε πια ωστε να γεμισει η Κονοχα Ουτσιχα?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1775 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 August 2009 - 23:12

Τι να λέμε τώρα έχω μείνει άλαλος! Για τέτοια επεισόδια ψοφάμε!!!

By the way τη Rin έχω την εντύπωση πως την έχω ξαναδεί στην κηδεία του 3ou Hokage στον 1ο κύκλο να λέι κάτι στον Κακάσι... δεν θυμάμαι και σίγουρα όμως. Το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος... θα το ψάξω αύριο.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1776 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2009 - 23:23

Δεν ήταν η Rin αυτή. Η αρραβωνιαστικιά του Hayate ήταν και ονομάζεται Yugao Uzuki . (chapter 139 p 11)

#1777 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 02 August 2009 - 23:54

And yes I caught up....

113-114: To πρώτο recap, το δεύτερο so-so. Είχε αρκετό Orochimaru (στο πρώτο μισό) που για μένα μόνο κακό του έκανε. Η σκηνή που ήταν μικρός με τον 3ο βέβαια ήταν πολύ ωραία. Στο τέλος του 114 φυσικά άνοιξα σαμπάνια.

115-118: Μερικά από τα πιο βαρετά κομμάτια του manga μεταφέρθηκαν σε 4 βαρετά επεισόδια. Ευτυχώς του Juugo το κάνανε 2 eps μόνο και ευτυχώς τελείωσε.

Άντε να δούμε λίγο Itachi (omg τι πήγα και είπα :terror2:)

Posted Image

#1778 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 August 2009 - 00:06

Συμφωνω απολυτως με αυτα που λες για τα βαρετα επεισοδια μετα το θανατο του Οροτσιμαρου, μονο του juugo αξιζαν. Το 118 μια χαρα. Παμε για αλλα επεισοδια πολυ πιο ωραια τωρα και το Pacing ειναι αρκετα καλο, τουλαχιστον και τα βαρετα δεν ηταν μονο ενα τσαπτερ.

Το κακασι γκαιντεν θα μαζευτουμε (με το γνωστο ρεμαλι) να το δουμε σε σουπερ-ντουπερ τηλεοραση!
Posted Image

#1779 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 August 2009 - 11:38

επιτελους μετα απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρο θυμηθηκα γιατι μου αρεσε το naruto.
και επισης επιτελους ακουσαμε την φωνη του 4ου.
οντως η φωνη του chibi-kakashi παραηταν "βαρια".

#1780 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 04 August 2009 - 12:42

119-120: Tα σπασανε!!:roar: (αργησα να τα δω!) Αλλα οι μαχες ηταν πολυ μικρες:emptyonexg1:
Τουλαχιστον δεν εχει fillers τωρα (:oo:)

Posted Image

#1781 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 August 2009 - 13:31

καταπληκτικο το gaiden φοβερο απο καθε πλευρα, του δωσανε τη προσοχη που του αξιζει i guess. Οι μαχες λιγες αλλα απιστευτες (μακαρι να δειχναν και λιγο μαχη 4ου..) μαθαμε απο που βγαινει το ρητο που πεταγε ο kakashi κτλπ. Για τη φωνη ναι δεν ειχε μεγαλη διαφορα απο τη τωρινη αλλα δεν ενοχλουσε. Αντε να βγουν και τα dvdrips του gaiden :D

#1782 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 04 August 2009 - 13:42

Άσχετο (και σχετικό) και αν το έχετε πει ήδη sorry.
Τώρα που είδα λοιπόν το σχόλιο για τα rip κοίταξα και βρήκα ότι το dvd βγαίνει στις 16/12.
Άντε σε καλό μας :)

Posted Image

#1783 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 August 2009 - 09:22

Οι Taka έβγαλαν επιτέλους το 121 σε 480p μόνο προς το παρόν. Το κατεβάζω και επανέρχομαι με σχόλια... πάντως κρίμα που τα παιδιά έχουν πρόβλημα με τους capper τους γιατί κάνουν καλή δουλειά και γενικώς κρατούν καλή στάση (ενημερώνουν τον κόσμο όταν υπάρχει πρόβλημα κλπ)

Edit: Πολύ καλό επεισόδιο! Μόνο η διαταγή της Tsunade στο τέλος αρκεί για να μας πορώσει για τη συνέχεια! Α και το omake στο τέλος τα σπασε!

Edited by mchasap, 13 August 2009 - 23:02.

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1784 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 August 2009 - 21:19

Το 122 πολύ καλό, και τώρα επιτέλους μάχη! :kill4u:
Posted Image

#1785 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 15 August 2009 - 23:31

122 επεισοδιάρα! Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλ ο Kabuto θα γίνει Orochimaru No 2; Cool!

Α και στη μάχη Deidara με Sasuke προβλέπεται να πέσει το ξύλο της αρκούδας!

Τέλος 2ο omake στη σειρά που τα σπάει! Τι του έτυχε του τραπεζίτη δύο κακά σε μια μέρα :hahaha: