Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1756 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 31 July 2009 - 04:11

Προσωπικά δεν μ' αρεσε σαν μεταφορά πάντως.
Ήταν σα να είχαν βαψει τις σκηνές του manga και να βάλαν κίνηση. Φαίνεται σα να θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους και να τελειώνουν. Γενικά στα τελευταία επεισόδια, καθόλου μα καθόλου φαντασία για να εμπλουτιστούν όμορφα οι σκηνές και όπου υπήρχαν παραπάνω σκηνές (κυρίως στου sasuke τα επεισόδια γιατί στο kakashi gaiden δεν υπήρχαν) ήταν άθλιες.

#1757 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2009 - 09:01

ρε μαγκες τι σκατα απεγινε ι Rin την εχει πουθενα αλλου στο στορυ?

H Rin έχει υπονοηθεί ότι έχει πεθάνει ήδη από τον πρώτο κύκλο Naruto, όταν ο Kakashi μαλώνει τον Sasuke για τον καυγά με τον Naruto στην στέγη του νοσοκομείου, μιλάνε για την εκδίκηση και γυρνάει ο Sasuke και του λέει " What if I were to kill the one you love the most?How far would you stray from what you just said? I can make you feel true pain..." και γυρνάει ο Kakashi χαμογελαστός και απαντάει " That would work, however for me no such person exists. Those people have already been killed" (πραγματικά ανατριχιαστική σκηνή if you ask me).

Η Rin λογικά είναι μέσα σε αυτούς γιατί οι teamates παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός Shinobi ειδικά για τον Kakashi με βάση τα γεγονότα του Gaiden.

Οπότε την απάντησή σου την έχεις ήδη από το πως έχει εξελιχθεί η ιστορία μέχρι τώρα. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις παρακάτω.

#1758 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 31 July 2009 - 09:44

ρε παιδια που το ειδατε το επισοδειο?το ψαχνω παντου κ δεν το βρισκω
ουτε απο τακα ουτε απο ναρουτο φαν

#1759 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2009 - 10:16

Mια έκδοση υπάρχει στο Tokyo Toshokan και είναι από crunchyroll. Από εκεί και πέρα θα σου συνιστούσα να περιμένεις λίγο γιατί όπου να ναι το βγάζουνε οι Τaka.

#1760 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 31 July 2009 - 15:06

Πολυ καλη η μεταφορά απο το manga και μια πολυ ευχαριστη εκπληξη κατα τη γνωμη μου καθώς το sasuke arc ειναι μεχρι στιγμης αστα να πανε.
2 πραγματα μου την εσπασαν υπορβολικά στο kakashi gaiden:
Spoiler:

#1761 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 August 2009 - 06:52

Seraphimon-TK is back beaches :P

Το κακασι γκάρντεν ηταν γαματο :Ρ Ειδικα οι 2 σκηνες με τις μαχες ηταν επικ!!!

O Αυγουστος προβλέπετε καυτός και το πρόγραμμα ακομα καλύτερο

121 "On the Move"
"Ugokidasumono-tachi" (動き出すものたち) August 6, 2009

122 "Search"
"Tansaku" (探索) August 13, 2009

123 "Clash"
"Gekitotsu" (激突) August 20, 2009

124 "Art"
"Geijutsu" (芸術) August 27, 2009

Και καθε ενα απο αυτα καλύπτει 2 manga chapter :3 θα μας κακομαθουν μετα το Kakashi Garden :3

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1762 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 August 2009 - 10:12

123 "Clash"
"Gekitotsu" (激突) August 20, 2009

124 "Art"
"Geijutsu" (芸術) August 27, 2009

Έρχονται επεισοδιάρες !
Posted Image

#1763 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 01 August 2009 - 15:24

uwaa, πολυ καλό το kakashi gaiden. Μου θύμισε οτι το Naruto έχει να κάνει με ninja, now back to the shitty stuff.

LfNX0dh.png

#1764 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2009 - 22:23

καλα το Kakashi Gaiden ηταν παρα πολυ γαματο ελπιζω να το στρωσουν και λιγο το cannon γιατι μας εχουν π*****ι δειχνουν fillers ενω ειναι 100 chapter μπροστα(αμα δεν το καταλαωαται λεω τα παραπονα μου τωρα:P)
Posted Image
Posted Image

#1765 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 August 2009 - 00:00

Προσωπικά δεν μ' αρεσε σαν μεταφορά πάντως.
Ήταν σα να είχαν βαψει τις σκηνές του manga και να βάλαν κίνηση. Φαίνεται σα να θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους και να τελειώνουν. Γενικά στα τελευταία επεισόδια, καθόλου μα καθόλου φαντασία για να εμπλουτιστούν όμορφα οι σκηνές και όπου υπήρχαν παραπάνω σκηνές (κυρίως στου sasuke τα επεισόδια γιατί στο kakashi gaiden δεν υπήρχαν) ήταν άθλιες.

LOL? Το ότι είναι κάτι απόλυτο πιστό στο manga του, σημαίνει ότι δεν είναι καλή μεταφορά?

Τι άλλο θα ακούσω. Αν είναι έτσι τότε Fu*k canon, fillers ftw!

Το gaiden Πάντως τα έσπασε. Κι εγω που εχω σταματήσει το anime απο τα 1α του shippuden εκανα μια εξαίρεση και το είδα καθώς είναι απο τα αγαπημένα μου stories και το αποτέλεσμα με αντάμειψε απόλυτα

#1766 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 August 2009 - 00:24

LOL? Το ότι είναι κάτι απόλυτο πιστό στο manga του, σημαίνει ότι δεν είναι καλή μεταφορά?

Τι άλλο θα ακούσω. Αν είναι έτσι τότε Fu*k canon, fillers ftw!

Διαφωνώ εδώ.
Δε μιλάω για αλλαγή περιεχομένου. Μιλάω καθαρά για τον τρόπο παρουσίασης. Άλλο άνιμε, άλλο μανγκα. Το μανγκα είναι φτιαγμένο για να είναι μάνγκα, δεν μπορείς αρκεστείς στο να μεταφέρεις τις σκηνές του σε ανιμε.

Εγώ είμαι από αυτούς που δεν τους αρέσουν επιπλέον σάλτσες που δεν συμβαδίζουν με το περιεχόμενο του μανγκα. Αλλά από πλευράς περιεχομένου καθαρά. Από πλευράς παρουσίασης, αυτός που κάνει το άνιμε δημιουργεί εκείνη τη στιγμή, ασχέτως με το αν βασίζεται στο μανγκα.

Πάρε τη μεταφορά στον πρώτο κύκλο σα μέτρο σύγκρισης (χωρίς τα φίλλερς εννοείται).

Εκεί που έδειχνε κάτι σε δύο σκηνές στο μανγκα, στο άνιμε στο έδειχνε σε 3-4. Εννοείται για μένα αυτό, αφού η φύση του μανγκα είναι έτσι ώστε να συμπληρώνεις τις λεπτομέρειες της κάθε σκηνής με το μυαλό σου, άλλωστε μπορείς να αφιερώσεις όσο χρόνο εσύ επιλέγεις για κάθε σελίδα. Δε συμβαίνει το ίδιο στο ανιμε.
Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν αλλάξει κι η κάμερα γωνία μια φορά και δείξει τη σκηνή λιγάκι πιο αναλυτικά όσο αφορά την παρουσίαση.

Είναι καλό που δεν πείραξαν την πλοκή, από κει και πέρα σαν μεταφορά δεν είχε τίποτα το άξιο λόγου. Η ιστορία αυτή καθ' αυτή μόνο ήταν ωραία, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους δημιουργούς του άνιμε, αλλα με τον δημιουργό του μάνγκα.

#1767 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 August 2009 - 00:26

+1 στον Prince.. Δεν χρειαζεται ΙΧΝΟΣ φαντασιας στα κανον μιας και ο,τι σκηνη φαντασιας χωνει το Pierrot ειναι ανοστη και αναλατη. Επισης, το οτι μενει πιστο στο μανγκα ειναι οτι ζηταμε τοσο καιρο που διαμαρτυρομαστε με τα φιλλερς!

Τα χρονικα του Κακασι ηταν υπεροχα, ιδιαιτερα ομορφο, συγκινητικο και μου αρεσε και απο πλευρας animation και απο πλευρας των seiyuu..Αν και στην αρχη βρηκα υπερβολικα "μεγαλιστικες" τις φωνες Ομπιτο-Κακασι, κατα τη διαρκεια των επεισοδιων μου αρεσαν.

Του Μινατο, υπεροχη και ηρεμη φωνη, ε τι να πουμε, τωρα τον ειδαμε και σε δραση.. Τα λογια ειναι περιττα..

Απλα μου φανηκε περιεργο στην ολη η ιστορια η αντιδραση του.. Πχ αν πεθαινε ενας απο την ομαδα των Genins στα πρωτα Ναρουτο, τοσο ουδετερα θα αντιδρουσε Κουρεναι/Ασουμα (ο Κακασι θα το παιρνε καπως λογω του παρελθοντος). Αυτη την απορια την ειχα απο οταν ειχα πρωτο διαβασει το Γκαιντεν.

Τελος παντων, με λιγα λογια, ηταν υπεροχο.

edit: Ναι, οντως η ομαδα θυμιζε πολυ την ομαδα 7. Στη συμπεριφορα του καθενος, στις αποψεις και ιδεες, ακομα και στο... love triangle :hahaha:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 02 August 2009 - 00:31.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1768 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 posts

Posted 02 August 2009 - 00:51

Πάρα πολύ καλό ep, μου θύμισε αρκετά παλιές καλές εποχές. Η σκηνοθεσία περιέργως ήταν καλή, η εξέλιξη γρήγορη και η μουσική υπόκρουση ταιριαστή (πράγματα τα οποία στο shippuuden είχαν πάει περίπατο).

Απλα μου φανηκε περιεργο στην ολη η ιστορια η αντιδραση του.. Πχ αν πεθαινε ενας απο την ομαδα των Genins στα πρωτα Ναρουτο, τοσο ουδετερα θα αντιδρουσε Κουρεναι/Ασουμα (ο Κακασι θα το παιρνε καπως λογω του παρελθοντος). Αυτη την απορια την ειχα απο οταν ειχα πρωτο διαβασει το Γκαιντεν.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι οι συνθήκες (πόλεμος) τότε ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές στις οποίες μεγάλωσαν naruto και λοιποί. Είναι λογικό ο θάνατος να μήν τους έκανε τόσο εντύπωση έχοντας πλέον συνηθίσει να περιβάλλονται από αυτόν (γνωρίζοντας ότι στο μέλλον πιθανότατα θα χάσουν και άλλα κοντινά σε αυτούς πρόσωπα δεν γίνεται να ''κολάνε'' σε κάθε απώλεια).

Edited by Breszul, 02 August 2009 - 00:58.

#1769 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 August 2009 - 01:16

lol εχω να δω Shippuden god knows απο ποτε XD,αλλα δεν ηθελα να χασω ενα απο τα καλυτερα σημεια του manga ever. :3

Η μεταφορα μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ καλη,αν και βρηκα μερικα αρνητικα..First of all, Obito's voice. :\ Τον περιμενα να ακουγεται σα το Ναρουτο μεχρι ενα σημειο,αλλα ακουγεται σαν 25+ years old (let's not mention kinda emotionless half the time),wtf? And second,το animation του 119 ηταν επιικα μετριο εως κακο σε πολλα σημεια. >w< Οπως και η σκηνοθεσια του ηταν περιεργη,at least for me. Ωρες ωρες εμοιαζε σα να εδειχναν απλα το ενα καρε του μανγκα μετα το αλλο. :\ Ευτυχως ολα καλυτερεψαν σε πολυ μεγαλο βαθμο στο 120(especially the battles had this drooling animation Naruto has from time to time XD).
All in all,nice stuff~ :3 Δεν θα με κανει να ξαναρχισω να βλεπω τη σειρα βεβαια,but it was a worthy long awaited watch. ^^;

Θελω να ελπιζω οταν βγει το dvd,θα κανουν κατι για το animation του 119...αν και πιθανοτητες ειναι μηδαμινες. :P

#1770 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 August 2009 - 01:39

Οπως και η σκηνοθεσια του ηταν περιεργη,at least for me. Ωρες ωρες εμοιαζε σα να εδειχναν απλα το ενα καρε του μανγκα μετα το αλλο. :\ Ευτυχως ολα καλυτερεψαν σε πολυ μεγαλο βαθμο στο 120(especially the battles had this drooling animation Naruto has from time to time XD).

Ακριβώς αυτό ήθελα να πω κι εγώ, μόνο που δεν πρόσεξα κάποια ιδιαίτερη διαφορά από το 119 στο 120.