Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1186 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 16:11

βγήκε η 3η ταινία???????

Dude...5 ταινιες εχουν βγει...και τωρα παμε για την 6η...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1187 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 16:38

Dude...5 ταινιες εχουν βγει...και τωρα παμε για την 6η...

βασικά μπερδεφτικα....:emptyonexg1:
για κάποιον ανεξήγητο λόγο κατάλαβα ότι εννοούσες την 2η σιπούντεν....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1188 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 18:20

Filler θα είναι ολόκληρο το επεισοδιο????? δέν 8α αντέξω και αλλα ολόκληρα fillers στο naruto :knock-knock:

MbcN7u5.png

#1189 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 23:21

Γκουχ κατ αρχας ειρηνη ημην ειναι 2009 νεο ετος πισω τα μιση και η εχθρες υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις!!
kyuubi πασα μου χαλαρωσε νταξ σπασιμο υπαρχη γενικοτερα αλλα δεν δες το και απο την αλλη πλευρα (τουλαχιστον προσπαθησε-φαντασου), εσυ νομιζω διαβαζεις μανγκα αρα ξερεις τι θα γηνει ειναι κατι καινουργιο για εσενα και δες και το και αλλιος μπορει να ειναι και καλο arc με μαχες ninjutsu kyuubi και πολλα αλλα που μας αλληψαν απο το Naruto!!!

8/1/09 νεο επεισοδιο....
Ξερουμε η εχει ακουσει κανεις τι θα παιζει???
Και κατι ακομα αυτη η ριμαδοταινια τι σκατα επαθε το δεκεμβρη θα εβγενε και ακομα.....μας γ****αν!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1190 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 00:46

Και κατι ακομα αυτη η ριμαδοταινια τι σκατα επαθε το δεκεμβρη θα εβγενε και ακομα.....μας γ****αν!!

Η ταινια θα βγει σε DVD τον απριλιο απο οτι διαβασα :if:...εχουμε δρομο ακομα...

#1191 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 01:10

8/1/09 νεο επεισοδιο....
Ξερουμε η εχει ακουσει κανεις τι θα παιζει???

Παντα οι ταινιες ναρουτο βγαινουν στο σινεμα το καλοκαιρι,και σε DVD τον απριλιο...

Όσο για το νεο επεισοδιο ειχα ποσταρει στις προηγουμενες σελιδες καποιες περιληψεις,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μεχρι αυτο το επεισοδιο...:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1192 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 18:43

Μαλιστα απριλη και καλα ενα raw τπτ απο cam καλα εδω μια ταινιουλα παν η πολυεθνικες να δηξουν στο cinema και στην δευτερη προβολη της υπαρχη στο net!! Μαλλον στην ιαπωνια ειναι νομοταγης!!!

Ας ελπισουμε να ειναι καλη movie μιας και το naruto δεν ειναι το anime που μπορει να φυμηστη για τις ταινιες του αλλα αυτη εχει "at last" Sasuke που εχουμε να τον δουμε απο την 1η για το θεο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ -αυτο και εαν δεν ειναι "at last"- HINATA!!!(αντε να σκυψει να πιασει κανατα)(κλεβουμε και στιχακια λιγο εδω το κανει ο φιβος εγω θα μηνω στη απ'εξω)

Α και τωρα που μου ρθε flashback το animation του 90 πιο καλο studio το εκανε γιατι ηταν ελεος προτημο CyberConnect2 του ps3 χιλιες φορες!!Απορια το χω γιατι δεν καθονται σε ενα καλο studio και κανουν βολτες στο tokyo???
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1193 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 12:20

Εχει προσεξει κανεις οτι εκτος απο το οτι θα περημενουμε τοσο μεχρι το επομενο επεισοδιο της 8 τα επομενα αργουν και αυτα ???? θελω να πω γενηκα το πανε πολυ αργα.... δεν βαζουν ποια 2πλα επισοδια τι γινετε? :uhh:

#1194 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 19:22

Το επεισόδειο δεν τα έσπαγε κιόλας, αλλά προετοιμαζει το έδαφος για την συνέχεια που φαίνεται να είναι πολύ ενδοιαφέρουσα!!!!!!

Αν και θα "χάσουμε" τον Naruto όσο θα πλησιάζει η εκπεδευσή του με τον Ero-Sennin στο τέλος της.

Spoiler:

#1195 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 21:34

Ειναι απο εκεινες τις φορες που ποσταρω το προγραμμα του μήνα :3 Επισης συνεχιζει να εχει γεγονοτα του μανγκα αυτο το φιλλερ αρκ...

1.1.09: No Episode
1.2.09: (場版NARUTO-ナルト-大興奮!みかづき島のアニマル騒動だってばよ)
1.8.09: 91 - 発見 大蛇丸のアジト(Discovery - Orochimaru's Hideout)
1.15.09: 92 - 遭遇 (Encounter)
1.22.08: 93 - 通い合う心 (Communicating Hearts)
1.29.08: 94 - 雨一夜 (Raining All Night)

Δεν εχουμε διπλο επεισοδιο γιατι την πρωτοχρονια καμια σειρα δεν ειχε επεισοδιο...Πες το κατι σαν αργία ΧΡ. Ενω τις προηγουμενες φορες που εχουμε διπλα επεισοδια υπαρχει λόγος (ειτε επειδη εχει διπλο επεισοδιο το ποκεμον,είτε επειδη εχει μπεϊζμπολ κλπ).

Και ας δουμε τι μας περιμενει στο 92

Spoiler: 92

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1196 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 22:34

παιδια εχεται καμια ιδεα ποτε θα βγει η 5η ταινια του ναρουτο σε subs???

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#1197 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 23:26

παιδια εχεται καμια ιδεα ποτε θα βγει η 5η ταινια του ναρουτο σε subs???

Λιγο πιο πανω το ειπαμε... Απριλιο βγαινει το dvd,do the math... Καλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο παλυ. Επισης στην ιαπωνια δεν ειναι οπως στα αμερικανικα/ευρωπαϊκα σινεμα... Οποιος βιντεοσκοπισει ταινια την εχει κατσει...Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν ΧΡ Αμα θελετε ενα μικρο summary μπορω να σας γραψω...I have inside info:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1198 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 01:03

Αρε Seraphimon ..που θα μασταν χωρις εσενα :D Εγω το summary το θελω παντως!

#1199 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 01:30

Λιγο πιο πανω το ειπαμε... Απριλιο βγαινει το dvd,do the math... Καλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο παλυ. Επισης στην ιαπωνια δεν ειναι οπως στα αμερικανικα/ευρωπαϊκα σινεμα... Οποιος βιντεοσκοπισει ταινια την εχει κατσει...Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν ΧΡ Αμα θελετε ενα μικρο summary μπορω να σας γραψω...I have inside info:tensai:

Είναι σίγουρο αυτό που λες?Έχω δει one piece ταινια βιντεοσκοπιμένη (σε raw βεβαια)λες να ήμουν από τις τυχερές???

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1200 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 06:25

Είναι σίγουρο αυτό που λες?Έχω δει one piece ταινια βιντεοσκοπιμένη (σε raw βεβαια)λες να ήμουν από τις τυχερές???

εσυ εισαι χοκαγκε..δεν μετρας..Μιλαω για τους θνητους σαν κ εμας...:hahaha:

Περα απο τη πλακα ετσι μου ειχαν πει. Τωρα δεν ξερω για την ταινια One Piece (που σαν Χοκαγκε θα επρεπε να ντρεπεσαι που την ειδες)... Επισης θα πρεπει να λαβουμε κατι σαν δεδομενο : Αν τον πιασουν αυτον που το βιντεοσκοπησε την εχει βαμμενη ΧΡ:emptyonexg1: Και αυτο νομιζω εξηγει το γεγονος που δεν βρισκονται τετοια αρχεια για κατεβασμα...ευκολα...

Αρε Seraphimon ..που θα μασταν χωρις εσενα :D

Στο σκοτάδι? :tensai:

ΥΓ: Παει την ψωνησα και σημερα:hahaha: Thanks 8tails:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα