Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1171 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 December 2008 - 04:49

Ρε παιδια,τι εγινε?Πηραν χαμπαρι το Sasuke?:oo:

Στο επεισοδιο 90 που ειδα σημερα ειπε ενα παιδι στο Sasuke

Spoiler:
Και αν θυμαμαι καλα,το -san χρησημοποιειται στα κοριτσια:hahaha:

Λάθος θυμάσαι φυσικά... To "-san" δειχνει οτι τον σεβεται.
Αυτο που λες ειναι το -chan...Aλλα και -chan να τον ελεγε,δεν ειναι ΜΟΝΟ για τα κοριτσια,αλλα και για τα μικρα παιδια γενικα. Γι'αυτο και ο Ναρουτο στη πρωτη τους μαχη τον ειπε "chan" για να δειξει οτι ο Ναρουτο δεν το φοβατε κλπ....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1172 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 27 December 2008 - 07:51

Konohamarou vs naruto κλασικο weirdo fight :P ( οταν μου ειπε ο sefiroth τι δειχνει μετα στο manga λυθηκα στα γελια).

Ρε παιδια δεν πετατε κανενα manga scan μεσα σε spoiler tag και για εμας τους καημενουληδες που δεν διαβαζουμε το manga?
PLEASEEEE:blingeye2:

#1173 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 December 2008 - 12:33

Sτο μεταξυ ειναι καπως ακυρο να βαζεισ fillers σχετικα με το σασουκε τη στιμγη που 8α μπορουσες να βαλεις καλυτερα ολη τη σασουκειαδα που ολοι περιμενουν ειδικα οι uchiha fans
(iristella nosebleed itachi xD).Kαι κριμα που κοψανε τη σκηνη με το kage busnin και δειξανε τα αλλα ακυρα Κριμα στη yaoi λογοκρισια γτ πραγματικα ειχα πολυ γελιο :hahaha::hahaha:

Posted Image

#1174 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 December 2008 - 21:02

Ρε παιδια δεν πετατε κανενα manga scan μεσα σε spoiler tag και για εμας τους καημενουληδες που δεν διαβαζουμε το manga?
PLEASEEEE:blingeye2:

Υπαρχει στη προηγουμενη σελιδα...Τσεκαρε το...

Παιδια σημερα η Χινατα εχει γενεθλια ΧΡ
Χρονια της πολλα XD

Edited by iristella, 05 March 2009 - 22:00.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1175 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 December 2008 - 22:12

Παιδια σημερα η Χινατα εχει γενεθλια ΧΡ
Χρονια της πολλα XD

να την χαιρόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεε

χρονια πολλα χινάτα τσαν...
Posted Image
Spoiler:

#1176 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 27 December 2008 - 22:29

Υπαρχει στη προηγουμενη σελιδα...Τσεκαρε το...

Ουι, πως μου ξεφυγε?
Τερμα χαζος ειμαι.

Να σαι καλα :)

#1177 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 December 2008 - 07:51

Λοιπόν είδα κι εγώ το επεισόδιο. Καλό το επεισόδιο δεν λέω... Αλλά ΑΙΣΧΟΣ για τον censorship :erk: Γιατί τα πιο ωραία τα κόβουν πάντα :rolleyes:
phmava.php

#1178 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 December 2008 - 21:00

πολυ ωραια ..διαβασα στο narutofan oti ta fillers θα κρατησουν 3 μηνες...απλα έλεος!

δεν ξαναβλέπω το ανιμε παει και τελειωσε!!!!!

αι σηχτηρ!(σορρυ για το τουρκικο) ευχομαι να πατωσει η σειρα στην ιαπωνια και να μην την βλέπει κανενας!το παει που το παει αργα ο αλλος,ε εσεις το εχετε ξεχειλωσει! μας τα εχετε κανει τσουρεκια!!!!!!

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1179 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 December 2008 - 22:00

πολυ ωραια ..διαβασα στο narutofan oti ta fillers θα κρατησουν 3 μηνες...απλα έλεος!

δεν ξαναβλέπω το ανιμε παει και τελειωσε!!!!!

αι σηχτηρ!(σορρυ για το τουρκικο) ευχομαι να πατωσει η σειρα στην ιαπωνια και να μην την βλέπει κανενας!το παει που το παει αργα ο αλλος,ε εσεις το εχετε ξεχειλωσει! μας τα εχετε κανει τσουρεκια!!!!!!

1) Its Christmas! Οποτε οι καταρρες σου δεν πιανουν
2) 12 επεισοδια ειναι decent για ενα αρκ. (δεν εχει ανακοινωθει η διαρκεια των φιλλερ,αλλα περιπου τοσο θα πρεπει να κρατησουν)
3) Do us a favour and drop it then. One whiner less :knock-knock:

Posted Image

#1180 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 29 December 2008 - 12:55

Η τελευταια σελιδα αυτου του thread μονο με τα τελευταια eps του naruto δεν εχει να κανει,σκεςφτειτε λιγο πριν postαρετε ρε παιδια:deadga6:

#1181 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 December 2008 - 13:37

Ρε παιδια,τελικα τι ειδος τεχνικης εχει αυτη η Guren?Κατι ειδα για
Spoiler:

Η τελευταια σελιδα αυτου του thread μονο με τα τελευταια eps του naruto δεν εχει να κανει,σκεφτειτε λιγο πριν postαρετε ρε παιδια:deadga6:

Καλα που δεν εχω απαντησει σε προηγουμενο post σε αυτη τη σελιδα:deadga6:

#1182 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 January 2009 - 20:14

Θα βγει στις 8 του μηνος =]

Yup! Χθες υπηρχε κενο, και σημερα εδειξαν την τριτη ταινια σαν "σπεσιαλ"...:colddd:

Posted Image

#1183 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 January 2009 - 20:27

βγήκε η 3η ταινία???????
Posted Image
Spoiler:

#1184 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 January 2009 - 20:36

Aμαν μη μιλατε ολοι εσεις μααζι για το τελευταιο επεισοδειο.. το ματιαξατε πια :wooi2:
μ'αρεσε το επεισοδειο αν και δεν εδειξε τιποτα το συγκεκριμενο... απλα ειχαν γελιο αυτες οι σκηνες.. Πολυ μαρεσουν τα φιλλερ που ειναι απο τα μανγκα, θα τα εβλεπα ανετα χωρις γκρινιες!

Αλλα απο ολο το επεισοδειο κρατουσα 2 σκηνες

• Το ποιος ταισε τελικα το ναρουτο
  • Την τελευταια σκηνη που προτασσει ο σασκε το σπαθι στον Οροτσι!
yaaaaaaa way to gooo!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1185 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 03 January 2009 - 01:21

Yup! Χθες υπηρχε κενο, και σημερα εδειξαν την τριτη ταινια σαν "σπεσιαλ"...:colddd:

:terror2: Μην μου πεις....Ελεως....και κοιταγα το προγραμμα τουσ για αυτο το μηνα και βλεπω ενα "SP" στις 2 Ιαν. ...κ λεω κατι καλο θα δειΞουν :hihi2: