Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 13:08

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:49
επισεις υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν internet, εγω τα επισοδια τα δινω και σε 2 φιλους μου , τι θα βλεπουν αυτοι?
αυτη ειναι η ποιοτητα στο crunchyroll.
crunchyroll - feed your need!
αυτη ομως ειναι η ποιοτητα για οσους πληρονουν συνδομη.....

αλλα δεν νομιζω να ειναι πολυ κατοτερο το free.
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 21:14

Βασικά δεν εχω ιδέα για το πως παρουσιάζεται η όλη φάση στο μανγκα αλλα θα σταθώ στο πως την ειδαμε στο ανιμε.. Εχουμε και λέμε λοιπόν, τα κάνανε θάλασσα και μάλιστα θάλασσα με φουρτούνα

Είδαμε ενα ρασενγκαν που είχε το στοιχείο της εκρηξης (λογω της αποσυμπιεσης του αερα) αλλα απο εκει και περα ο θεός και η ψυχή τους... Ξαφνικα βλεπουμε τον Κακουζου να στεκεται στον αερα και να δεχεται χτυπηματα απο κατι σαν "βελόνες" αέρα και να διαλύεται σιγα σιγγα το σωμα του και σαν να μην εφτανε αυτο μετα ως δια μαγεις βλεπουμε το σωμα του να πεφτει (ολοκληρο)... Τσούπες μπλε που λεει και μια ψυχη...

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 21:46
ελα παραδέξου το.... ζηλεύεις και θες και εσύ τόσο τέλεια τεχνική

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 22:40
Donald αν θυμάσαι το από τι αποτελειται η τεχνική του rasengan (δλδ από ρεύμα chakra προς όλες τις κατευθύνσεις) και το τι ουσιαστικά είναι το element (μια τεχνική που βοηθά στην αύξηση της εισχώρησης κατα κάποιο τρόπο ενος jutsu Και όχι της εκρηκτικης/απωστικής δυνατότητας που δίνεται μόνο από chakra based techniques aka rasengan, juuken) μπορείς να δείς ότι είναι πολύ καλά μελετημένη σαν σύνολο και σε συνάφεια με τα όσα έχει δώσει πιο πριν να καταλάβουμε ο δημιουργός. Εν ολίγοις μια χαρά την αποδώσανε την τεχνική. Αν τρυπήσεις πχ ένα κομματι τυρί πολλές φορές με μία καρφίτσα θα προκαλέσεις ζημιά αλλά πάλι ολοκληρο θα είναι και θα πέσει στο πιάτο σου
(επιστημονική εξήγηση rl παραλληλισμοί και πειράματα ftw:hihi2:).....Well at least to me it makes sense....
ελα παραδέξου το.... ζηλεύεις και θες και εσύ τόσο τέλεια τεχνική
Εγω να το δεχτω για χαρη της κουβεντας το παραδειγμα με το τυρι αλλα εδω ειδαμε τα ακρα του να διαλυονται και οχι απλως να τρυπιουνται...

Αν λοιπον αυτο το "στεκομαι στον αερα σαν ελικοπτερο" ηταν κατι αντιστοιχο με τις τεχνικες της storm (x-men) , αντε να το φαω αλλα τοτε το ολο concept δεν στεκει γιατι η τεχνικη θα μπορουσε να εφαρμοζεται απο αποσταση και οχι εξ'επαφης...
Τεσπα γουστα ειναι αυτα... Του Κακασι παντως του αλλαξανε λιγο τα φωτα η μου φανηκε???

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 10:59
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 11:51
Τεσπα γουστα ειναι αυτα... Του Κακασι παντως του αλλαξανε λιγο τα φωτα η μου φανηκε???
Πρώτη φορά είναι;Μετά από κάθε μάχη καταλήγει στο νοσοκομείο

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 12:11

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:09
περιμενω να δω το επομενο που μιλανε με naruto για το νεο attack. Αν αποδεχτει και δεν το χρησιμοποιει τοτε τπτ δεν εγινε.... ΤΖΑΜΠΑ ολα...
ο Naruto παλι στην αχρηστεια παει... ελεος κατι καλο στον πρωταγωνιστη δεν μπορουν να δωσουν?
τοσο trainning με τοσους δασκαλους ... τοσα κολπα και τπτ. ειναι σαν να μην θελουν να δυναμωσει o Naruto... λες και θα τελειωσει το anime αν κατι καταφερει και ο καιμενουλης
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 15:53
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:11
ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:19
Ευτυχώς ή δυστυχώς η κίνηση του Naruto έχει αυτό το αξεπέραστο drawback. Κρίμα στην επίθεση (που σίγουρα είναι S-class λόγω δύναμης).
Τώρα για απ' το filler part μου την έσπασε η κοπέλα (Guren). Κaι καλά αυτήν δεν την έχουμε μάθει ακόμα, αλλά αυτή η χαζή η κίνηση γιατί να έχει κόκκινο-φούξια χρώμα. Θυμίζει πολύ Naruto movie και δεν λέει.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:44
ρε σεις μαγκες ο jiraiya τελικα τι του εμαθε ολο αυτο τον καιρο που τον εκπαιδευε

Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 19:40
ελεος !!!! μια καινουρια τεχνικη εμαθε και παει και αφτη.δηλαδη τωρα kage bunshin και rasengan παλι?
ρε σεις μαγκες ο jiraiya τελικα τι του εμαθε ολο αυτο τον καιρο που τον εκπαιδευε
Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα
ελα τωρα που δε θυμασαι.στο πρωτο επεισοδιο του shipuuden:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=s_H04QVoK8s[/media].
ενταξει πλακα κανω.μαλλων εκεινο το double rashengan που βαλαν για να δειξουν κατι καινουριο αλλα οταν ειδαν οτι ηταν μουφα δεν το ξαναεκαναν

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 01:27
ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken
Την ίδια απορία έχω κ εγώ.Έδειξαν τον Sasuke με ένα chidori να κόβει (αχιρένια, για το δικο μας καλο) κεφάλια από μακρινή απόσταση κ τον Naruto να αποτελειώνει μεν ένα μέλος των Akatsuki (κάνοντας 3 φορές το Rasen-Shuriken) αλλά ο άτιμος να μένει ζωντανός

Να υποθέσω επίσης ότι η Kurenai περιμένει παιδί απο τον Asuma...ρε παιδιά πως το καταφέρανε?Εδώ τα πιτσουνάκια ούτε χέρι χέρι δεν περπατούσαν πότε πρόλαβαν να ξεμοναχιαστούν???

Μας κόψανε όλο το ρομάντζο...άντε θα κάνω υπομονή, να μου το ξεπληρώσουν με τον Asuma-junior (προβλέπω το παιδί να γεννιέται με ένα τσιγάρο στο στόμα, ολόφτυστος ο μπαμπάς του!