Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1111 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 13:08

Μιας και βρηκα χρονο ας πω κι εγω για το 88 το οποιο με αφησε αφωνο και ειδα 4 φορες μεχρι σημερα.Πραγματικα μπορει και να ηταν το καλυτερο επισοδειο μεχρι στιγμης στα Shippuuden, μην πω σε ολοκληρο το Naruto.Ολα ηταν τοσο μαγευτικα τοσο τελεια που δεν καταλαβα πως εφυγαν ετσι τα 20 λεπτα.Ειδικα στη σκηνη που ο Shikamaru ηταν πανω απο το λακο και ο Hidan ηταν διαμελισμενος απο κατω να τον κοιταει σαν χανος ηταν τρομερη,οπως τρομερη ηταν και η φαση που πεταξε το Kunai με τα explosive tags και επεφταν οι πετρες πανω στη μαπα του Hidan και αυτος συνεχιζε να μιλαει.Παντως ο τρελαρας ο Hidan θα μου λειψει γαμοτο.Οσο για το highlight του 88 ηταν η φαση με το Fuuton-Rasen Shuriken.Τι να πω γι αυτη τη σκηνη πραγματικα οτι ολα ηταν τοσο τελεια??Η ολη φαση με τον Kakuzu να πετυχαινει το clone νομιζοντας πως πετυχε τον πραγματικο και κατευθειαν μολις εξαφανιζεται το clone να μπαινει η γαματη μουσικη και να εμφανιζεται ο πραγματικος Naruto με το rashen shuriken και να βιαζει στην κυριολεξια τον Hidan ο οποιος απλα δεν καταλαβε απο που του ηρθε.Τα γραφικα ηταν τελεια,μεχρι και οι λεπτομεριες οταν χτυπαει το rashen shuriken φαινονταν ενω η μουσικη ηταν πολυ καλη κ επεφτε παντα την καταλληλη στιγμη.Παρολο που δεν παω καθολου τον Naruto,καθως ειμαι Sasuke fan και χαιρομαι που επιτελους μπηκαμε στη Sasukiada ωφειλω να ομολογησω οτι η εμφανιση του Naruto σε αυτο το επισοδειο ηταν πολυ καλη και πραγματικα ο Ναρουτο δεν ειναι πια ο Ναρουτο που ξεραμε παλια αλλα εχει οριμασει και εχει γινει ενας a-class shinobi πλεον.Μακαρι να συνεχισει ετσι η σειρα αντε τωρα και με πιο πολυ Sasuke!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1112 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:49

Tο οτι βγηκε κενουργιο group ειναι πολυ καλο γιατι δεν γινετε να περιμενουμε μια βδομαδα για να δουμε naruto!!!!!
επισεις υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν internet, εγω τα επισοδια τα δινω και σε 2 φιλους μου , τι θα βλεπουν αυτοι?

αυτη ειναι η ποιοτητα στο crunchyroll.
crunchyroll - feed your need!

αυτη ομως ειναι η ποιοτητα για οσους πληρονουν συνδομη.....:uhh:
αλλα δεν νομιζω να ειναι πολυ κατοτερο το free.

#1113 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 21:14

Συγγνώμη που δεν μπορώ να συμμετέχω στη χαρά των υπολοίπων αλλα η γνώμη μου για το τελευταίο επεισόδιο και ειδικά για τη νεα τεχνική του Ναρούτο μάλλον κινήται προς την αντίθετη κατευθυνση...:smokingg:

Βασικά δεν εχω ιδέα για το πως παρουσιάζεται η όλη φάση στο μανγκα αλλα θα σταθώ στο πως την ειδαμε στο ανιμε.. Εχουμε και λέμε λοιπόν, τα κάνανε θάλασσα και μάλιστα θάλασσα με φουρτούνα :erk:

Είδαμε ενα ρασενγκαν που είχε το στοιχείο της εκρηξης (λογω της αποσυμπιεσης του αερα) αλλα απο εκει και περα ο θεός και η ψυχή τους... Ξαφνικα βλεπουμε τον Κακουζου να στεκεται στον αερα και να δεχεται χτυπηματα απο κατι σαν "βελόνες" αέρα και να διαλύεται σιγα σιγγα το σωμα του και σαν να μην εφτανε αυτο μετα ως δια μαγεις βλεπουμε το σωμα του να πεφτει (ολοκληρο)... Τσούπες μπλε που λεει και μια ψυχη...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 21:46

Donald αν θυμάσαι το από τι αποτελειται η τεχνική του rasengan (δλδ από ρεύμα chakra προς όλες τις κατευθύνσεις) και το τι ουσιαστικά είναι το element (μια τεχνική που βοηθά στην αύξηση της εισχώρησης κατα κάποιο τρόπο ενος jutsu Και όχι της εκρηκτικης/απωστικής δυνατότητας που δίνεται μόνο από chakra based techniques aka rasengan, juuken) μπορείς να δείς ότι είναι πολύ καλά μελετημένη σαν σύνολο και σε συνάφεια με τα όσα έχει δώσει πιο πριν να καταλάβουμε ο δημιουργός. Εν ολίγοις μια χαρά την αποδώσανε την τεχνική. Αν τρυπήσεις πχ ένα κομματι τυρί πολλές φορές με μία καρφίτσα θα προκαλέσεις ζημιά αλλά πάλι ολοκληρο θα είναι και θα πέσει στο πιάτο σου (επιστημονική εξήγηση rl παραλληλισμοί και πειράματα ftw:hihi2:)..... Well at least to me it makes sense....

ελα παραδέξου το.... ζηλεύεις και θες και εσύ τόσο τέλεια τεχνική :hahaha:

#1115 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 22:40

Donald αν θυμάσαι το από τι αποτελειται η τεχνική του rasengan (δλδ από ρεύμα chakra προς όλες τις κατευθύνσεις) και το τι ουσιαστικά είναι το element (μια τεχνική που βοηθά στην αύξηση της εισχώρησης κατα κάποιο τρόπο ενος jutsu Και όχι της εκρηκτικης/απωστικής δυνατότητας που δίνεται μόνο από chakra based techniques aka rasengan, juuken) μπορείς να δείς ότι είναι πολύ καλά μελετημένη σαν σύνολο και σε συνάφεια με τα όσα έχει δώσει πιο πριν να καταλάβουμε ο δημιουργός. Εν ολίγοις μια χαρά την αποδώσανε την τεχνική. Αν τρυπήσεις πχ ένα κομματι τυρί πολλές φορές με μία καρφίτσα θα προκαλέσεις ζημιά αλλά πάλι ολοκληρο θα είναι και θα πέσει στο πιάτο σου (επιστημονική εξήγηση rl παραλληλισμοί και πειράματα ftw:hihi2:)..... Well at least to me it makes sense....

ελα παραδέξου το.... ζηλεύεις και θες και εσύ τόσο τέλεια τεχνική :hahaha:

Εγω να το δεχτω για χαρη της κουβεντας το παραδειγμα με το τυρι αλλα εδω ειδαμε τα ακρα του να διαλυονται και οχι απλως να τρυπιουνται...:wis:

Αν λοιπον αυτο το "στεκομαι στον αερα σαν ελικοπτερο" ηταν κατι αντιστοιχο με τις τεχνικες της storm (x-men) , αντε να το φαω αλλα τοτε το ολο concept δεν στεκει γιατι η τεχνικη θα μπορουσε να εφαρμοζεται απο αποσταση και οχι εξ'επαφης...

Τεσπα γουστα ειναι αυτα... Του Κακασι παντως του αλλαξανε λιγο τα φωτα η μου φανηκε???:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1116 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 10:59

φιλε αν δεις το τελευταιο επισοδειο θα δεις τι ειναι αυτη η τεχνικη,που ειναι η δυναμη της και θα δεις οτι σαν τεχνικη δεν εχεις ξαναδει τετοια.
Spoiler:

#1117 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 11:51

Τεσπα γουστα ειναι αυτα... Του Κακασι παντως του αλλαξανε λιγο τα φωτα η μου φανηκε???:nosey:

Πρώτη φορά είναι;Μετά από κάθε μάχη καταλήγει στο νοσοκομείο:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1118 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 12:11

καλο το το επεισοδιο 89....στο τελος παντως εκει με τον Καμπουτο που αποκρουει τα αστερακια φαινεται πως η ποιοτητα επεσε κατακορυφα ελεω φιλλερς.Δεν βαριεσαι καλυτερα τωρα παρα canon.Παντως ενδιαφερων εχει,για να δουμε....και το πανε σχετικα γρηγορα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1119 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:09

απογοητευση.... δλδ το 89 ηταν... τι να πω.

περιμενω να δω το επομενο που μιλανε με naruto για το νεο attack. Αν αποδεχτει και δεν το χρησιμοποιει τοτε τπτ δεν εγινε.... ΤΖΑΜΠΑ ολα...

ο Naruto παλι στην αχρηστεια παει... ελεος κατι καλο στον πρωταγωνιστη δεν μπορουν να δωσουν?
τοσο trainning με τοσους δασκαλους ... τοσα κολπα και τπτ. ειναι σαν να μην θελουν να δυναμωσει o Naruto... λες και θα τελειωσει το anime αν κατι καταφερει και ο καιμενουλης

#1120 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 15:53

Βασικα αυτα λεγαμε και τοτε οταν ειχε βγει και στο μανγκα.Απλα ομως πρεπει να καταλαβουμε οτι κα8ε μεγλαο justu ερχεται και με κινδυνο.Λογικο ειναι να γινεται ετσι και με το ναρουτο.Παρεπιπτοντως βλεπουμε οτι το effect της νεας τεχνικης ξεπερναει μεχρι την ικανοτητα του kuybi ν γιατρευειε γρηγορα της πληγες οποτε φαντασου τη ζημια κανει.Απο την αλλη νομιζω να λυ8ηκε και η απορια στο donald γτ το effect της συγκεκριμενης τεχνικης και γτ εμφανισε βελονες.Παντως η ξενερα η ιδια με τα φιλλερς που βαζουνε τωρα -και καλα βρηκε ο jiraya το μερος που ειναι ο οροτσιμαρου και για αυτο 8α πανε να το βρουν οποτε αυτος προσλαμαβανει μαι κα8αρα μανιακη νιντζα που τον εχει και στο ματι για χχχ πραγματα και αγιος ο 8εος...Αντε να τελειωσει να μπουμε στη κανονικη σασουκειαδα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1121 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:11

καπως ωραιο επεισοδιο το 89.αν και δεν ειχε πολυ μαχη ειχε καποιες εκπληξεις.πχ
Spoiler:
και μετα εχουμε το effect του rashen-shuriken
Spoiler:
.βεβαια εχουμε και κατι ασχετα οπως το sasuke να καταστρεφει κουκλες με το chidori χωρις να τις ακουμπαει αλλα ναρουτο ειναι αυτο.αν τουλαχιστον 5 απο τα 25 λεπτα δεν ειναι ασχετα ,ασκοπα η flashbacks χαλαει η συνταγη

ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1122 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:19

Καλό επεισόδιο αλλά δεν μου προσέφερε τίποτα εκτός από λίγη Shikamaru φιλοσοφία και την δυστυχία να ξαναδώ την παρέα του Sasuke.

Ευτυχώς ή δυστυχώς η κίνηση του Naruto έχει αυτό το αξεπέραστο drawback. Κρίμα στην επίθεση (που σίγουρα είναι S-class λόγω δύναμης).

Τώρα για απ' το filler part μου την έσπασε η κοπέλα (Guren). Κaι καλά αυτήν δεν την έχουμε μάθει ακόμα, αλλά αυτή η χαζή η κίνηση γιατί να έχει κόκκινο-φούξια χρώμα. Θυμίζει πολύ Naruto movie και δεν λέει.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1123 περικλης

περικλης

Silva

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:44

ελεος !!!! μια καινουρια τεχνικη εμαθε και παει και αφτη.δηλαδη τωρα kage bunshin και rasengan παλι?
ρε σεις μαγκες ο jiraiya τελικα τι του εμαθε ολο αυτο τον καιρο που τον εκπαιδευε

Posted Image

Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα

#1124 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 19:40

ελεος !!!! μια καινουρια τεχνικη εμαθε και παει και αφτη.δηλαδη τωρα kage bunshin και rasengan παλι?
ρε σεις μαγκες ο jiraiya τελικα τι του εμαθε ολο αυτο τον καιρο που τον εκπαιδευε

Posted Image

Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα

ελα τωρα που δε θυμασαι.στο πρωτο επεισοδιο του shipuuden:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=s_H04QVoK8s[/media].

ενταξει πλακα κανω.μαλλων εκεινο το double rashengan που βαλαν για να δειξουν κατι καινουριο αλλα οταν ειδαν οτι ηταν μουφα δεν το ξαναεκαναν
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1125 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 01:27

ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken

Την ίδια απορία έχω κ εγώ.Έδειξαν τον Sasuke με ένα chidori να κόβει (αχιρένια, για το δικο μας καλο) κεφάλια από μακρινή απόσταση κ τον Naruto να αποτελειώνει μεν ένα μέλος των Akatsuki (κάνοντας 3 φορές το Rasen-Shuriken) αλλά ο άτιμος να μένει ζωντανός:dazed: Δηλάδη έπρεπε πάλι ένα Chidori να έμπαινε στη μέση για να τον αποτελειώσει?
Να υποθέσω επίσης ότι η Kurenai περιμένει παιδί απο τον Asuma...ρε παιδιά πως το καταφέρανε?Εδώ τα πιτσουνάκια ούτε χέρι χέρι δεν περπατούσαν πότε πρόλαβαν να ξεμοναχιαστούν???:erk:
Μας κόψανε όλο το ρομάντζο...άντε θα κάνω υπομονή, να μου το ξεπληρώσουν με τον Asuma-junior (προβλέπω το παιδί να γεννιέται με ένα τσιγάρο στο στόμα, ολόφτυστος ο μπαμπάς του!:hahaha:)

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg